Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικετο μετά τις δηλώσεις του η Ελλάδα δεν χωράει άλλους μετανάστες
-
Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικετο μετά τις δηλώσεις του η Ελλάδα δεν χωράει άλλους μετανάστες
Ο υποψήφιος τάχθηκε κατά της υποδοχής νέων μεταναστών στην χώρα δηλώνοντας πως αυξάνουν την εγκληματικότητα και δεν χωράνε στην Ελλάδα
https://e-thessalia.gr/i-nd-diegrapse-t ... astes/amp/
Re: Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικετο μετά τις δηλώσεις του η Ελλάδα δεν χωράει άλλους μετανάστες
Άδικο έχει;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- taxalata xalasa
Re: Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικετο μετά τις δηλώσεις του η Ελλάδα δεν χωράει άλλους μετανάστες
Ειπαμε πως έχασε η Αριστερά τις εκλογές, αλλά κυβερνα η Αριστερά στην ουσία. Μόνο στην μασαμπούκα κυβερνά η δεξιά λαμογιά!
Ακόμα δεν το χεις καταλάβει;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εγώ έχω μετακομίσει στο Μπογδάνοtaxalata xalasa έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:06Ειπαμε πως έχασε η Αριστερά τις εκλογές, αλλά κυβερνα η Αριστερά στην ουσία. Μόνο στην μασαμπούκα κυβερνά η δεξιά λαμογιά!
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Θέμα χρόνου να μεταπηδήσει στο Νίκη και ξέρω και το λόγο. Μη σου φανεί παράξενο όταν γίνει. Σε ενημέρωσα.southern έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:08Εγώ έχω μετακομίσει στο Μπογδάνοtaxalata xalasa έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:06Ειπαμε πως έχασε η Αριστερά τις εκλογές, αλλά κυβερνα η Αριστερά στην ουσία. Μόνο στην μασαμπούκα κυβερνά η δεξιά λαμογιά!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Έχει ήδη ανταλλάξει πυρά με τον Νατσιο.Unique έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:14Θέμα χρόνου να μεταπηδήσει στο Νίκη και ξέρω και το λόγο. Μη σου φανεί παράξενο όταν γίνει. Σε ενημέρωσα.southern έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:08Εγώ έχω μετακομίσει στο Μπογδάνοtaxalata xalasa έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:06
Ειπαμε πως έχασε η Αριστερά τις εκλογές, αλλά κυβερνα η Αριστερά στην ουσία. Μόνο στην μασαμπούκα κυβερνά η δεξιά λαμογιά!
Ο Μπογδάνος;Unique έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:14Θέμα χρόνου να μεταπηδήσει στο Νίκη και ξέρω και το λόγο. Μη σου φανεί παράξενο όταν γίνει. Σε ενημέρωσα.southern έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:08Εγώ έχω μετακομίσει στο Μπογδάνοtaxalata xalasa έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:06
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εξπλορερ, πύτε μου?Mitharadir έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:03Ο υποψήφιος τάχθηκε κατά της υποδοχής νέων μεταναστών στην χώρα δηλώνοντας πως αυξάνουν την εγκληματικότητα και δεν χωράνε στην Ελλάδα
Υπάρχει ήδη νήμα εδω και μερες.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- vantono
ΓΟΥΑΤ?Green Dragon έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:20Ναι, έτσι λέει ο λογαριασμός του τρολάροντος Διάδοχου
'Όταν μάθετε πως και γιατί έφυγε ο Μπογδάνος από την Εθνική Δημιουργία θα πέσετε από τα σύννεφα'
Σου θυμίζει κάτι;
Του Λαφκιώτη εννοείς?
Διάδοχος δεν ειναι με την καμία. Λυπάμαι που δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τον ευφυέστατο τρόπο τρολογραφής του Διαδόχου, και ολο τον φαντασιώνεστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Ιουν 2023, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο πολιτικός ρόλος αυτού της νικης είναι πολύ ύποπτος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Green Dragon
Ναι όπως με την Δημοκρατικό που οι περισσότεροι εδώ μέσα (δεν θυμάμαι τι έλεγες εσύ) τον νομίζατε για τον Πίθηκα ενώ εγώ έλεγα από την αρχή πως ήταν ο Διάδοχος και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο.vantono έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:24ΓΟΥΑΤ?Green Dragon έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:20Ναι, έτσι λέει ο λογαριασμός του τρολάροντος Διάδοχου
'Όταν μάθετε πως και γιατί έφυγε ο Μπογδάνος από την Εθνική Δημιουργία θα πέσετε από τα σύννεφα'
Σου θυμίζει κάτι;
Του Λαφκιώτη εννοείς?
Διάδοχος δεν ειναι με την καμία. Λυπάμαι που δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τον ευφυέστατο τρόπο τρολογραφής του Διαδόχου, και ολο τον φαντασιώνεστε.
- vantono
Ο Δημοκρατικός ήταν ξεκαθαρα Διάδοχος, τον ειχα καταλαβει απο τα πρωτα του ποστς.Green Dragon έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:27Ναι όπως με την Δημοκρατικό που οι περισσότεροι εδώ μέσα (δεν θυμάμαι τι έλεγες εσύ) τον νομίζατε για τον Πίθηκα ενώ εγώ έλεγα από την αρχή πως ήταν ο Διάδοχος και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο.vantono έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:24ΓΟΥΑΤ?Green Dragon έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:20Ναι, έτσι λέει ο λογαριασμός του τρολάροντος Διάδοχου
Σου θυμίζει κάτι;
Του Λαφκιώτη εννοείς?
Καλά, οσοι τον ελεγαν πίθηκα, τελείως εκτός τόπου και χρόνου.
Αλλά κι αυτος εδω δεν ειναι διάδοχος με τίποτα. Λαφκιώτης μου κανει.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είπε μόνο αυτό ο Κρικέτος.Κάτι για κλέφτες στην Ομόνοια θυμάμαι είπε.
- Green Dragon
Όχι ρε, με τίποτα. Είναι ο Διάδοχος που προσπαθεί (αρκετά επιτυχημένα) να γράψει με άλλο στυλ για να θολώσει τα νερά αλλά κάπου κάπου βγαίνει ο πραγματικός του εαυτόςvantono έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:31Ο Δημοκρατικός ήταν ξεκαθαρα Διάδοχος, τον ειχα καταλαβει απο τα πρωτα του ποστς.Green Dragon έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 12:27Ναι όπως με την Δημοκρατικό που οι περισσότεροι εδώ μέσα (δεν θυμάμαι τι έλεγες εσύ) τον νομίζατε για τον Πίθηκα ενώ εγώ έλεγα από την αρχή πως ήταν ο Διάδοχος και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο.
Καλά, οσοι τον ελεγαν πίθηκα, τελείως εκτός τόπου και χρόνου.
Αλλά κι αυτος εδω δεν ειναι διάδοχος με τίποτα. Λαφκιώτης μου κανει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φέρνει άλλους 90.000 στην Ελλάδα ο Κούλης για το μάζεμα της ελιάς.
από Μαδουραίος » 22 Ιαν 2025, 13:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Ιαν 2025, 22:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Ιαν 2024, 21:44
-
-
Νέα δημοσίευση πόση τεστο χωραει σε ενα βιντεο ?
από jackie Daniels » 11 Φεβ 2025, 20:12 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 20:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
από Μαδουραίος » 16 Νοέμ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 899 Απαντήσεις
- 20686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger