Επίσημη αίτηση απαγόρευσης ενσωμάτωσης twitter προς βελτίωση της ποιότητας του πχορουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Επίσημη αίτηση απαγόρευσης ενσωμάτωσης twitter προς βελτίωση της ποιότητας του πχορουμ
Δεν με ενοχλεί σε κάτι. Ούτε και μου αρέσει, είτε γίνεται είτε όχι ένα και το αυτό για εμένα.
Re: Επίσημη αίτηση απαγόρευσης ενσωμάτωσης twitter προς βελτίωση της ποιότητας του πχορουμ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Phorum.gr user: neon imposter
για λόγους;
αισθητικής;
αισθητικής;
Καθιστα δυσχρηστη την πλοηγηση. Ορισμενοι, ειδικα στο νημα της Ουκρανιας, σταφιδιαζουν απο την πολυωρη παραμονη στο πισι και καταληγουν να ποσταρουν ασυναρτησιες.
Εγω θα ημουν υπερ του ποσοτικου περιορισμου αν ηταν τεχνικα εφικτο. Μιας και δεν γινεται απλως ειμαι κατα.
OΛα γίνονται. Κάντε με εμένα επόπτη ποιότητας και όλα θα διορθωθούν.Bazoomba έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 14:59Καθιστα δυσχρηστη την πλοηγηση. Ορισμενοι, ειδικα στο νημα της Ουκρανιας, σταφιδιαζουν απο την πολυωρη παραμονη στο πισι και καταληγουν να ποσταρουν ασυναρτησιες.
Εγω θα ημουν υπερ του ποσοτικου περιορισμου αν ηταν τεχνικα εφικτο. Μιας και δεν γινεται απλως ειμαι κατα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εμενα ως τι μου το ζητας φιλτατε συντροφε, συνψηφοφορε της Νικης (οχι του Κουλι);Unique έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:02OΛα γίνονται. Κάντε με εμένα επόπτη ποιότητας και όλα θα διορθωθούν.Bazoomba έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 14:59Καθιστα δυσχρηστη την πλοηγηση. Ορισμενοι, ειδικα στο νημα της Ουκρανιας, σταφιδιαζουν απο την πολυωρη παραμονη στο πισι και καταληγουν να ποσταρουν ασυναρτησιες.
γραψε λάθος. Νομιζα οτι ησουν μερος της καθεστωτικης ομάδαςBazoomba έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:04Εμενα ως τι μου το ζητας φιλτατε συντροφε, συνψηφοφορε της Νικης (οχι του Κουλι);Unique έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:02OΛα γίνονται. Κάντε με εμένα επόπτη ποιότητας και όλα θα διορθωθούν.Bazoomba έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 14:59
Καθιστα δυσχρηστη την πλοηγηση. Ορισμενοι, ειδικα στο νημα της Ουκρανιας, σταφιδιαζουν απο την πολυωρη παραμονη στο πισι και καταληγουν να ποσταρουν ασυναρτησιες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
14 Ιαν 2025, 22:42
-
-
Νέα δημοσίευση Υποβάθμιση της ποιότητας των τροφίμων
από Green Dragon » 28 Σεπ 2024, 09:51 » σε Οικονομία - 47 Απαντήσεις
- 1059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
11 Οκτ 2024, 20:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους.Όαση ποιοτητας μεσα στην έρημο των σουξέ.
από Μαδουραίος » 06 Νοέμ 2024, 14:20 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Νοέμ 2024, 14:20
-
-
- 82 Απαντήσεις
- 1236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12