Για τον Πολωνό που πριν κάνα χρόνο είχε σκοτώσει και τσιμεντώσει το 7χρόνο παιδάκι της γκόμενάς του, τι παρέμβαση ειχε κανει η πολωνική κυβέρνηση;
"Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
Δεν μας νοιάζει η ποιότητα, μας νοιάζει οποίο κάθαρμα το έχει κάνει να γίνει θέμα της πολωνικής δικαιοσύνηςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:53Πριν λιγο καιρο ημουν στην πρεσβεια και ακουγα που σχολιαζαν για εναν Ελληνα που τον εφεραν απο την Ελλαδα στη Πολωνια και ελεγε οτι ο Κορυδαλλλος ειναι ξενοδοχειο μπροστα στην Πολωνικη φυλακη που τον πηγαν. Μου ακουγεται ακραιο γιατι ο κορυδαλλος θεωρειται μπουρδελο, αλλα αυτο ακουσα που σχολιαζαν.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ναι και? Θα σε βαλει ο Κουλης στο δημοσιο τουλαχιστο?Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:07Ναι κάνουμε αγώνα υπέρ υης νδ και λογ της καλής δουλειάς που κάνουμε φάγατε υην 20ποντηΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:55Σιγουρα με ενοχλεις και εσυ αλλα και καμια 10ρια εμμισθα ΝΔλικα μποτακια εδω μεσα που σκοπο εχουν να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο τα πραγματικα του προβληματα. Καθεστε και βριζετε τον Συριζα λες και ηταν στην εξουσια τα τελευταια 4 χρονια. Η ΝΔλα ητανε. Τι εκανε για τον Μπαγκλαντεσιανο δολοφονο 4 χρονια? Μηπως τελικα γουσταρετε αυτα τα εγκληματα για να κανετε την προπαγανδα σας?
Άξιος ο μισθός μας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σέλευκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:48Κως: Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ζητά την έκδοση του υπόπτου για τη γυναικοκτονία της Αναστάζια
https://www.reader.gr/ellada/522064_kos ... ium=reader
να πάει να του ξηγηθούν Πολωνικά
φαντάζομαι οτι το Συριζα θα είναι κατά της έκδοσης και οτι φταίει το φαινόμενο της γυναικοκτονίας και οχι οτι η Ελλάδα έγινε λαθροβόθρος
Μην ανεβάζεις βρωμιές ρε Πατ!πατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:11Σέλευκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:48Κως: Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ζητά την έκδοση του υπόπτου για τη γυναικοκτονία της Αναστάζια
https://www.reader.gr/ellada/522064_kos ... ium=reader
να πάει να του ξηγηθούν Πολωνικά
φαντάζομαι οτι το Συριζα θα είναι κατά της έκδοσης και οτι φταίει το φαινόμενο της γυναικοκτονίας και οχι οτι η Ελλάδα έγινε λαθροβόθρος
-
Δεν ητανε μουσουλμανος. Τα think tank που οργανωνουν τις εκστρατειες προπαγανδας αυτου του ειδους εχουν βγαλει το συμπερασμα οτι με μουσουλμανους υπαρχει μεγαλυτερη ξενοφοβικη ανταποκριση
Μόνο εμένα μου φαίνεται ξεφτίλα για τη χώρα αυτό που ζήτησε ο Πολωνός πρωθυπουργός;
-
Έχω κλείσει θέση μανατζαραιου στον ΟΤΕ ναιΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:10Ναι και? Θα σε βαλει ο Κουλης στο δημοσιο τουλαχιστο?Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:07Ναι κάνουμε αγώνα υπέρ υης νδ και λογ της καλής δουλειάς που κάνουμε φάγατε υην 20ποντηΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 15:55
Σιγουρα με ενοχλεις και εσυ αλλα και καμια 10ρια εμμισθα ΝΔλικα μποτακια εδω μεσα που σκοπο εχουν να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο τα πραγματικα του προβληματα. Καθεστε και βριζετε τον Συριζα λες και ηταν στην εξουσια τα τελευταια 4 χρονια. Η ΝΔλα ητανε. Τι εκανε για τον Μπαγκλαντεσιανο δολοφονο 4 χρονια? Μηπως τελικα γουσταρετε αυτα τα εγκληματα για να κανετε την προπαγανδα σας?
Άξιος ο μισθός μας
Δεν σε χάλασε ζαιε που εξαιτιας μου φάγατε 20ποντη ντόμινο και θα διοριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 19 Ιουν 2023, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Να σε ενημερωσω βεβαια οτι ουδεποτε εχω ψηφισει Συριζα και οτι ουτε σε ενα απο τα 10.000 posts μου δεν εχω πει κατι υπερ του Συριζα. Εγω εμμισθο μποτακι δεν ειμαι σαν και σας. Ομως σιγουρα εχω προβλημα με την προπαγανδα σας που κρινω οτι ειναι τοξικη και οπως ειπα πριν σκοπο εχει τον αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης. Χρεος στα 400 δις, 15 χρονια μετα? Απαπα, μην το συζητησουμε αυτο. Ας προπαγανδισουμε τα ψεμματα οτι οι μεταναστες δολοφονοι εχουν ελθει εδω κατ εντολη του Τσιπρα. Χωρα λοβοτομημενωνΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:17
Έχω κλείσει θέση μανατζαραιου στον ΟΤΕ ναι
Δεν σε χάλασε ζαιε που εξαιτιας μου φάγατε 20ποντη ντόμινο και θα διοριστω
-
κύριο σκοπών έχει να διορίσουν και να κυβερνά η δεξιάΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:23Να σε ενημερωσω βεβαια οτι ουδεποτε εχω ψηφισει Συριζα και οτι ουτε σε ενα απο τα 10.000 posts μου δεν εχω πει κατι υπερ του Συριζα. Εγω εμμισθο μποτακι δεν ειμαι σαν και σας. Ομως σιγουρα εχω προβλημα με την προπαγανδα σας που κρινω οτι ειναι τοξικη και οπως ειπα πριν σκοπο εχει τον αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης. Χρεος στα 400 δις, 15 χρονια μετα? Απαπα, μην το συζητησουμε αυτο. Ας προπαγανδισουμε τα ψεμματα οτι οι μεταναστες δολοφονοι εχουν ελθει εδω κατ εντολη του Τσιπρα. Χωρα λοβοτομημενωνΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:17
Έχω κλείσει θέση μανατζαραιου στον ΟΤΕ ναι
Δεν σε χάλασε ζαιε που εξαιτιας μου φάγατε 20ποντη ντόμινο και θα διοριστω
Δεν σε ξαναχαλασε
-
κύριο σκοπών έχει να διορίσουν και να κυβερνά η δεξιάΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:24
Να σε ενημερωσω βεβαια οτι ουδεποτε εχω ψηφισει Συριζα και οτι ουτε σε ενα απο τα 10.000 posts μου δεν εχω πει κατι υπερ του Συριζα. Εγω εμμισθο μποτακι δεν ειμαι σαν και σας. Ομως σιγουρα εχω προβλημα με την προπαγανδα σας που κρινω οτι ειναι τοξικη και οπως ειπα πριν σκοπο εχει τον αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης. Χρεος στα 400 δις, 15 χρονια μετα? Απαπα, μην το συζητησουμε αυτο. Ας προπαγανδισουμε τα ψεμματα οτι οι μεταναστες δολοφονοι εχουν ελθει εδω κατ εντολη του Τσιπρα. Χωρα λοβοτομημενων
Δεν σε ξαναχαλασε
[/quote]

-
Ξεφτίλα δικιά του είναι να απαιτεί τέτοιες παπαριες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι ψεκασμενοι ακροδεξιοι φασιστες που κυβερνουν στη Πολωνια ζητουν την εκδοση του για καθαρα επικοινωνιακους λογους. Σε λιγο καιρο εχουν εκλογες και η δολοφονια μιας Πολωνης απο εναν μουσουλμανο ειναι βουτυρο στο ψωμι τους.
ε καλά, πως κάνετε έτσι για ένα σκουπίδι που θα πάρει ότι του αξίζει; του χρόνου, αντε σε 2, βγαίνει ο Αχμέτ ο Βακάς.
Να πάτε να τον προϋπαντήσετε (κατα προτίμηση μαζί με τις κόρες σας - τεχνογνωσία υπάρχει απο τον πρέσβη βενεζουέλας-) και να του προσφέρετε όλοι μαζί την ανακούφιση που χρειάζεται μετα από 12 χρόνια στα κάτεργα
Να πάτε να τον προϋπαντήσετε (κατα προτίμηση μαζί με τις κόρες σας - τεχνογνωσία υπάρχει απο τον πρέσβη βενεζουέλας-) και να του προσφέρετε όλοι μαζί την ανακούφιση που χρειάζεται μετα από 12 χρόνια στα κάτεργα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφάνιση όζων θυρεοειδούς.
από Antares » 02 Φεβ 2024, 12:56 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Φεβ 2024, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανιση προγραμματιστη με πολλα κρυπτονομισματα
από Space_Passenger » 04 Νοέμ 2023, 13:10 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-