Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από George_V » 19 Ιουν 2023, 21:47
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:45
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:43
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:39
θέλουμε καλές σχέσεις με την φίλη Πολωνία και να μη πληρώνουμε το φαΐ σε ένα κάθαρμα και δεν βλέπουμε μπαμπούλες με αφαίρεση κυριαρχικά δικαιωμάτων
Οι φίλοι πολωνοι θέλουν να τον αναλάβουν ας τον αναλάβουν
Οκ λοιπον.
Αλλα μετα μην παραπονιεστε αν η Ευρωπη μας βλεπει σαν failed state που ζητιανευει ευρω και δεν κανει τιποτα για να διορθωσει τα κακως κειμενα στη χωρα της και προτιμα να αφηνει αλλες χωρες να κανουν τη δουλεια για αυτη.
Γιατι τοσα χρονια και τοσες κυβερνησεις μετα ακομα στο σημειο 0 βρισκομαστε. Πραγμα που αποδεικνυει οτι ψηφιζουμε ηλιθιους που δεν τους νοιαζει τιποτε αλλο απο το να βαλουν λεφτα στην τσέπη και οχι να φτιαχτει αυτη η χωρα.
Γιατι αν ειχαμε ψηφισει εστω και εναν καλο τα τελευταια 60 χρονια τωρα δεν θα καναμε αυτη τη συζητηση και ουτε θα ελεγαν οι Πολωνοι κατι τετοια γιατι θα λειτουργουσαν οι θεσμοι.
Την επομενη φορά που θα θελησετε να μαθετε ποιος φταιει γιατι η χωρα εχει γινει προτεκτοράτο δεν εχετε παρα να κοιτάξετε σε εναν καθρεφτη.
Καμία ευρωπη δεν μας βλέπει ως failed state
Οικονομικα μας βλεπουν.
Τωρα θελετε να τους αποδειξετε οτι και θεσμικα το ιδιο σκατα ειμαστε.
Καντε το και βαλτε οριστικα τη σφραγιδα του προτεκτορατου αφου αυτο επιδιωκετε απο οτι φαινεται.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 19 Ιουν 2023, 21:48
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:47
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:43
Οκ λοιπον.
Αλλα μετα μην παραπονιεστε αν η Ευρωπη μας βλεπει σαν failed state που ζητιανευει ευρω και δεν κανει τιποτα για να διορθωσει τα κακως κειμενα στη χωρα της και προτιμα να αφηνει αλλες χωρες να κανουν τη δουλεια για αυτη.
Γιατι τοσα χρονια και τοσες κυβερνησεις μετα ακομα στο σημειο 0 βρισκομαστε. Πραγμα που αποδεικνυει οτι ψηφιζουμε ηλιθιους που δεν τους νοιαζει τιποτε αλλο απο το να βαλουν λεφτα στην τσέπη και οχι να φτιαχτει αυτη η χωρα.
Γιατι αν ειχαμε ψηφισει εστω και εναν καλο τα τελευταια 60 χρονια τωρα δεν θα καναμε αυτη τη συζητηση και ουτε θα ελεγαν οι Πολωνοι κατι τετοια γιατι θα λειτουργουσαν οι θεσμοι.
Την επομενη φορά που θα θελησετε να μαθετε ποιος φταιει γιατι η χωρα εχει γινει προτεκτοράτο δεν εχετε παρα να κοιτάξετε σε εναν καθρεφτη.
Οικονομικα μας βλεπουν.
Καντε το και βαλτε οριστικα τη σφραγιδα του προτεκτορατου αφου αυτο επιδιωκετε απο οτι φαινεται.
Για κάποιο λόγο φοβάσαι και την σκιά σου και φαντάζεσαι διαφορά
Οκ άποψη σου
-
George_V
από George_V » 19 Ιουν 2023, 21:49
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:48
Οικονομικα μας βλεπουν.
Οκ άποψη σου
Σου εξηγησα νομικα τι συμβαινει σε τετοιες περιπτώσεις και εσυ λες οτι φαντάζομαι διαφορα?
Οκ αποψη σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 19 Ιουν 2023, 21:53
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:49
Οικονομικα μας βλεπουν.
Οκ άποψη σου
Σου εξηγησα νομικα τι συμβαινει σε τετοιες περιπτώσεις και εσυ λες οτι φαντάζομαι διαφορα?
Οκ αποψη σου.
ναι ρε άνθρωπε και το ότι θα γίνουμε προτεκτορατο γιατι θα εκδωσουμε εναν εγκληματία και το ότι η Ευρώπη μας έχει για failed state είναι άποψη σου
Δεν ισχύει ούτε το ένα, ούτε το αλλο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Ιουν 2023, 21:53
Η γερμανια είχε ζητήσει την έκδοση των ντουφτ μπαζεναουερ γιατι η χούντα τους καταδίκασε εις θάνατον, κι αυτό θεωρούταν απάνθρωπο και κτηνώδες από τη γερμανική κυβέρνηση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
George_V
από George_V » 19 Ιουν 2023, 21:58
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:53
Οκ άποψη σου
Οκ αποψη σου.
ναι ρε άνθρωπε και το ότι θα γίνουμε προτεκτορατο γιατι θα εκδωσουμε εναν εγκληματία και το ότι η Ευρώπη μας έχει για failed state είναι άποψη σου
Αποψη μου.
Αλλα οτι θα παραδωσεις το κυριαρχικο δικαιωμα της απονομης δικαιοσυνης σε αλλο κράτος δεν ειναι δικη μου αποψη. Ειναι κρατουσα νομικη αποψη.
Αν μου ελεγες οτι θα δικαστει εδω και θα εκτισει την ποινη στην Πολωνια το συζητάγαμε γιατι αυτο δεν θιγει το κυριαρχικο δικαιωμα της απονομης δικαιοσυνης στην επικρατεια.
Αλλα εσυ θες να τον δικάσουν οι Πολωνοι που εχουν μονο το εννομο συμφέρον επειδη το θυμα ηταν υπηκοος τους. Και δεν το λες καν για αυτο αλλα γιατι ο θεσμος της Δικαιοσυνης στην Ελλάδα υπολειτουργει και δεν θα δικαστει καλα. Ε αυτο ειναι breach of sovereignty.
Με αυτη τη λογικη αν αυριο ενας Ελληνας σκοτώσει εναν Τουρκο να τον στειλουμε στην Τουρκια να δικαστει.
Kαι στο φιναλε δε μου απαντας καν ποιος φταιε γιατι η Δικαιοσυνη δεν δουλευει στην Ελλάδα. Τι εκαναν οι προηγουμενες κυβερνησεις για αυτο εδω και 50 χρονια?
Για πες να δουμε τι φτιαξανε αυτοι...
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 19 Ιουν 2023, 22:03
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:58
Οκ αποψη σου.
Αποψη μου.
Αλλα οτι θα παραδωσεις το κυριαρχικο δικαιωμα της απονομης δικαιοσυνης σε αλλο κράτος δεν ειναι δικη μου αποψη. Ειναι κρατουσα νομικη αποψη.
Αν μου ελεγες οτι θα δικαστει εδω και θα εκτισει την ποινη στην Πολωνια το συζητάγαμε γιατι αυτο δεν θιγει το κυριαρχικο δικαιωμα της απονομης δικαιοσυνης στην επικρατεια.
Αλλα εσυ θες να τον δικάσουν οι Πολωνοι που εχουν μονο το εννομο συμφέρον επειδη το θυμα ηταν υπηκοος τους. Και δεν το λες καν για αυτο αλλα γιατι ο θεσμος της Δικαιοσυνης στην Ελλάδα υπολειτουργει και δεν θα δικαστει καλα. Ε αυτο ειναι breach of sovereignty.
Με αυτη τη λογικη αν αυριο ενας Ελληνας σκοτώσει εναν Τουρκο να τον στειλουμε στην Τουρκια να δικαστει.
Kαι στο φιναλε δε μου απαντας καν ποιος φταιε γιατι η Δικαιοσυνη δεν δουλευει στην Ελλάδα. Τι εκαναν οι προηγουμενες κυβερνησεις για αυτο εδω και 50 χρονια?
Δεν είπα ποτέ ότι η δικαιοσύνη δεν δουλεύει στην Ελλάδα
Οι ποινές μας σαφέστατα είναι πολύ μικρές αλλά αυτό είναι άλλο
Δεν παραχωρεί κανένα δικαίωμα η Ελλάδα αν εκδώσει έναν φωνια
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 19 Ιουν 2023, 22:04
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:27
Mετα ομως θα παραπονιεσαι οτι κανενα στελεχος της εταιρειας δεν σε παιρνει στα σοβαρα και κανεις δεν σου αναθετει καμια δουλεια.
Άμα είμαι άχρηστος κανονικά πρέπει να με διώξουν, όχι απλά να μην μου αναθέτουν καμία δουλειά.
Χωρίς ουσία τι νόημα έχει; Αύριο αν κάνω κόρη θα θέλω να έχω στο νου μου ότι μπορεί να τη βιάσει και να τη σκοτώσει ο κάθε ανώμαλος που λίγα χρόνια μετά θα κάνει ελεύθερος τη βόλτα του; Μετά συγχωρήσεως, να τη χεσω τέτοια δικαιοσύνη.
Όλη η χώρα είναι ένα τεράστιο θέατρο που δεν λειτουργεί τίποτα και προσπαθούμε απλά να υποκρινόμαστε ότι δεν είμαστε ο δυσλειτουργικός οίκος ανοχής που είμαστε πραγματικά. Εικόνα εικόνα εικόνα και μηδέν περιεχόμενο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
George_V
από George_V » 19 Ιουν 2023, 22:07
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 22:03
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:58
Αποψη μου.
Δεν είπα ποτέ ότι η δικαιοσύνη δεν δουλεύει στην Ελλάδα
Οι ποινές μας σαφέστατα είναι πολύ μικρές αλλά αυτό είναι άλλο
Δεν παραχωρεί κανένα δικαίωμα η Ελλάδα αν εκδώσει έναν φωνια
Ξανα.
Αν τον εκδοσει ΑΦΟΥ τον εχει δικασει πρωτα συμφωνω. Αν γινει αυτο δεν παραχωρειται κυριαρχικο δικαιωμα και ο καταδικασθεις θα εκτισει την ποινη (ας πουμε ισοβια π.χ.) με βαση τον Πολωνικο νομο (καθως θα βρισκεται πλεον επι πολωνικου εδάφους και σε πολωνικη φυλακη) οπου εκει δεν εχει 1/3 και 3/5 ποινης κτλ. και θα βγει (αν βγει) μετα απο 300 χρονια απο την φυλακη.
Σε αυτο συμφωνω και επαυξάνω.
Αλλα να τον παραδωσεις ΠΡΙΝ δικαστει και ουσιαστικα εκχωρωντας κυριαρχικο δικαιωμα σε αλλη χωρα οχι διαφωνω σε αυτο. Μπορει αυτη η χωρα να ειναι τριμπουρδελο αλλα αν φτάσουμε να εκχωρουμε κυριαρχικα δικαιωματα σε τριτες χωρες γιατι ειμαστε ανικανοι μην περιμενετε μετα ουτε την Τουρκια να μας παρει σοβαρα και να γελάει μαζι μας.
-
George_V
από George_V » 19 Ιουν 2023, 22:10
Awesomatic έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 22:04
George_V έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:27
Mετα ομως θα παραπονιεσαι οτι κανενα στελεχος της εταιρειας δεν σε παιρνει στα σοβαρα και κανεις δεν σου αναθετει καμια δουλεια.
Άμα είμαι άχρηστος κανονικά πρέπει να με διώξουν, όχι απλά να μην μου αναθέτουν καμία δουλειά.
Χωρίς ουσία τι νόημα έχει; Αύριο αν κάνω κόρη θα θέλω να έχω στο νου μου ότι μπορεί να τη βιάσει και να τη σκοτώσει ο κάθε ανώμαλος που λίγα χρόνια μετά θα κάνει ελεύθερος τη βόλτα του; Μετά συγχωρήσεως, να τη χεσω τέτοια δικαιοσύνη.
Όλη η χώρα είναι ένα τεράστιο θέατρο που δεν λειτουργεί τίποτα και προσπαθούμε απλά να υποκρινόμαστε ότι δεν είμαστε ο δυσλειτουργικός οίκος ανοχής που είμαστε πραγματικά. Εικόνα εικόνα εικόνα και μηδέν περιεχόμενο.
Και ερχεσαι στα λογια μου.
Κοιταμε ολοι την ευκολη λυση δλδ να τους κανουμε πακετο να τους δικαζουν αλλοι αλλα κανεις δεν σπαει αυγα για να κανει ομελετα και να φτιαξει αυτη την ερμη την χωρα.
Αν οι προηγουμενες κυβερνησεις ειχαν φτιαξει εστω το 10% της Δικαιοσυνης τωρα δεν θα καναμε αυητ την κουβεντα ουτε οι Πολωνοι θα ελεγαν κατι.
Αλλα οπως παντα καμια κυβερνηση δεν εφτιαξε τιποτα και παραμενουμε τριμπουρδελο. Τουλαχιστον ας προσπαθησουμε να βελτιωθουμε γιατι αν δεν βελτιωθουμε η απολυση δεν ειναι μακρια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Ιουν 2023, 22:43
Καλά, η αλλη πήγε να αγοράσει μπαφο και καθόταν εκεί 1μιση ώρα; δεν την άφηναν να φύγει; ήταν πολλοί; ο αλλος την έγραψε, μπορεί να δούλευε βέβαια, και να τα θεωρούσε υπερβολές. Ο Πολωνός λένε πάντως π εχει άλλοθι από το ξενοδοχείο που εργαζόταν.
Όπως προκύπτει από συγκλίνουσες πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον για το πού είναι. Το στοιχείο που δημιουργεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη ότι η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.
Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια. Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», δεν είναι τυχαίο που η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια. Άλλωστε, αν και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, ο νεαρός σύντροφός της είναι το τελευταίο άτομο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία το μοιραίο βράδυ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Μαδουραίος
από Μαδουραίος » 19 Ιουν 2023, 22:52
Ο μετανάστης από το Μπαγκλαντές με σωστό και καλό δικηγόρο ούτε προφυλάκιση θα μπει.Δεν υπάρχουν ενδείξεις και αποδείξεις εκτός και τα φορτώσουν άδικα οι αρχές όπως με τον Ινδιάνο.
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Φεβ 2024, 12:56
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
12 Νοέμ 2023, 14:14
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 1038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
04 Ιαν 2025, 21:42
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.