Φημολογια για τη συνθεση της νεας κυβερνησης
Re: Φημολογια για τη συνθεση της νεας κυβερνησης
Έξω από το Μαξίμου έχει μπει η εξής αγγελία.
Ζητούνται άτομα με προϋπηρεσία στην διοίκηση επί ΠΑΣΟΚ του Σημίτη να αναλάβουν υπουργοι της ΝΔ.
Θα προτιμήθουν αυτοί που έχουν για εικόνισμα τον Άγιο Χριστοφορακο
Ζητούνται άτομα με προϋπηρεσία στην διοίκηση επί ΠΑΣΟΚ του Σημίτη να αναλάβουν υπουργοι της ΝΔ.
Θα προτιμήθουν αυτοί που έχουν για εικόνισμα τον Άγιο Χριστοφορακο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Ακομα δεν ειχεν ανεβει εις τον χαιδαρον,
Εκουνουσε τα ποδια του
Εκουνουσε τα ποδια του
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νομιζω ειμουν ξεκαθαρος χρησιμοποιωντας τη λεξη "φημολογια".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πάρε έγκαιρα μαντήλι!
Να έχεις να σκουπίζεις τα μάτια σου την επόμενη Κυριακή! Γαιτί θα έχουμε πολιτική κηδεία, αν δεν το κατάλαβες.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Ακριβώς! Η φημολογία βάζει το τσουκάλι στην φωτιά, πριν κανείς να πιάσει τον λαγό.
Έτσι δεν κάνουμε δουλειά! Κυριακή, κοντή γιορτή!
Δεν κατάλαβες ότι δεν είμαι ζαιος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Dude που νομιζεις οτι εισαι?
Στην Ακαδημια Αθηνων ή στο Μεγαρο Μαξιμου?
Σε ενα ιντερνετικο καφενειο εισαι oπου ο καθενας σχολιαζει ειτε ειναι φημη ειτε ενα γεγονος το ιδιο.
Dont be a party pooper.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο "Αγιος Χριστοφοράκος" παραπέμπει σε Ζαίο. Ή στους "θαμώνες" της "πάνω πλατείας" του 2010.
Σε κάθε περίπτωση το σχόλιο για το μαντήλι δεν ήταν άσχετο.
Έχεις δίκιο πρέπει να το εκσυγχρονισω σε Άγιο Μαρινάκη η σε Όσιομαρτυρα Αλαφούζο .

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Παλι τον Πασοκο Χρυσοχοιδη θα βαλουν στην κυβερνηση?
Πολιτικη κατσαριδα ο πστης...
Υ.Γ. Βγάζουν και Αβραμοπουλο απο τη ναφθαλινη?
Πολιτικη κατσαριδα ο πστης...
Υ.Γ. Βγάζουν και Αβραμοπουλο απο τη ναφθαλινη?
Πηγη: https://www.newsit.gr/politikh/ekloges- ... s/3800741/Οι δύο αλλαγές δια στόματος Μητσοτάκη
Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προαναγγείλει δύο αλλαγές.
Πρώτη, η μεταφορά του χαρτοφυλακίου του αθλητισμού από το υπουργείο Πολιτισμού στο υπουργείο Παιδείας.
Μάλιστα συζητείται να μην οριστεί υφυπουργός αλλά αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού και δυνατά «παίζει» το όνομα του Ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρου Δήμα.
Η δεύτερη αλλαγή που έχει δημοσιοποιήσει, είναι στο σπάσιμο του υπουργείου Εργασίας, με τη δημιουργία ξεχωριστού υπουργείου για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια.
Στα ηνία του συγκεκριμένου υπουργείου πολλοί στοιχηματίζουν ότι θα βρεθεί γυναίκα.
Τα ονόματα
Όσον αφορά στο νέο κυβερνητικό σχήμα, τα σενάρια είναι πολλά και στο επίκεντρο τους έχουν το rotation που έχει προαναγγείλει ο Κ. Μητσοτάκης.
Την ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο συζητείται να μεταφερθούν και οι δημόσιες επενδύσεις, ο Χρήστος Σταϊκούρας ενδέχεται να την παραδώσει τον Κωστή Χατζηδάκη, με αναπληρωτή υπουργό τον Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Ο κ. Σταϊκούρας συζητείται να μετακομίσει είτε στο υπουργείο Εργασίας, είτε στο υπουργείο Υποδομών, το οποίο φαίνεται να διαχωρίζεται από το υπουργείο Μεταφορών.
Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης θεωρείται πιθανό να αναλάβει τα ηνία του υπουργείου Εξωτερικών, αν και εφόσον προκριθεί η μετακίνηση του Νίκου Δένδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Για το υπουργείο Εξωτερικών έχει ακουστεί και το όνομα της πρώην επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου και πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.
Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Άμυνας είναι πιθανό να δοθεί και σε γυναίκα και συγκεκριμένα στην κ. Νίκη Κεραμέως.
Για την κ. Κεραμέως υπάρχουν επίσης σκέψεις να της προταθεί η θέση της Προέδρου της Βουλής.
Για το αξίωμα αυτό υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε πέσει στο τραπέζι και το όνομα του κ. Δένδια, ενώ δεν ήταν έκπληξη αν η πρόταση αφορούσε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρείται βέβαιο ότι επίσης μετακομίζει. Από το υπουργείο Ανάπτυξης συζητείται να κατευθυνθεί προς το υπουργείο Ενέργειας ή το Μεταφορών και στη θέση του να αναβαθμιστεί ο πρώην αναπλ. υπουργός Νίκος Παπαθανάσης.
Ο Μάκης Βορίδης συζητείται να λάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τον μέχρι πρότινος υπουργό Κώστα Τσιάρα να μετακινείται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης φαίνεται επικρατέστερος για το υπουργείο Παιδείας, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του και για το υπουργείο Υγείας, με αναπληρωτή υπουργό ή υφυπουργό την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Για το υπουργείο Υγείας έχει ακουστεί και το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το όνομα της Σοφίας Ζαχαράκη ακούγεται και για το νεοσύστατο υπουργείο για την Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια αλλά και για τη θέση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου.
Πως να δείξεις πως είσαι Ζαίος, χωρίς να πεις πως είσαι Ζαίος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O χάρτης της νέας Γιάλτας διέρρευσε
από Καραμελίτσα » 14 Απρ 2025, 22:59 » σε Διεθνής πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-