στη δικιά σου ρε κουλόπληκτη πορδίτσα που πετάγεσαι όλη την ώρα με ασχετίλες
"Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
ο καταλληλότερος για την ακρίβεια
Ρε γαμωτο...
Σκεφτομαι τι φταιει ο καημενος ο ανθρωπακος ο Μαδουρο, που τρωει τοσο χεσιμο καθε μερα μεσα σ'αυτο το Πχορουμ εξ αιτιας αυτου του μαλακα
Κριμα τον δικτατορακο που μοιαζει και με τον Μητσο τον Μπακαλη στην οδο που εμενα, ολημερις μπινελικια και συχτηρια μεσω ενος τρολο-παπαρα
Σκεφτομαι τι φταιει ο καημενος ο ανθρωπακος ο Μαδουρο, που τρωει τοσο χεσιμο καθε μερα μεσα σ'αυτο το Πχορουμ εξ αιτιας αυτου του μαλακα

Κριμα τον δικτατορακο που μοιαζει και με τον Μητσο τον Μπακαλη στην οδο που εμενα, ολημερις μπινελικια και συχτηρια μεσω ενος τρολο-παπαρα
μόνο 5 ονόματα είχε για να παίρνει τα ανάλογα επιδόματα...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ήταν ανήλικος γι' αυτό τον άφηναν.

Οπότε, άι σιχτίρ στην τελική, ανεξαρτήτως με το αν είναι αυτός ο δολοφόνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Άσχετα αν αυτός είναι ο δολοφόνος το ελληνικό κράτος θεωρεί οκ το να δώσει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην χώρα σε αυτό το άτομο τώρα
Ότι να ναι , ένα τριμππυρδελο είμαστε
Δεν ισχυει.
Αλλη περιπτωση αυτη
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Your terms are acceptable.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Το Αιγαίο είναι μεγάλο τους χωράει όλους, εμείς είμαστε μαλακές και τους αφήνουμεΔημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 16:17Άσχετα αν αυτός είναι ο δολοφόνος το ελληνικό κράτος θεωρεί οκ το να δώσει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην χώρα σε αυτό το άτομο τώρα
Ότι να ναι , ένα τριμππυρδελο είμαστε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... as-binteo/
Αναφορά ότι η Αναστασία ήταν call girls την έκανε ο γνωστός συνδικαλιστης της Αστυνομίας.
Εάν ισχύει έχει καλώς εάν όχι αυτός πρέπει να φύγει από το σώμα.
Αναφορά ότι η Αναστασία ήταν call girls την έκανε ο γνωστός συνδικαλιστης της Αστυνομίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καινούρια να ήταν με πάλι πήγε? Ελεος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Λίνο Βεντούρα
μάλλον για διαφορετική πλατφόρμα μιλάειzteo έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 16:32https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... as-binteo/
ζηλεύετε γιατί η άλλη με το τέτοιο της γυρνάει όλο τον κόσμο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εάν δεν ισχύει τότε εκθέτει το θύμα και διαπράττει το αδίκημα της περιυβρισης νεκρού και φεύγει από το σώμα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 16:43μάλλον για διαφορετική πλατφόρμα μιλάειzteo έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 16:32https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... as-binteo/
Φτάνει να καλύπτονται τέτοια άτομα από το σύστημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφάνιση όζων θυρεοειδούς.
από Antares » 02 Φεβ 2024, 12:56 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Φεβ 2024, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα
από zteo » 03 Ιαν 2025, 20:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 1032 Προβολές
-