enaon έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 21:20
Isildur έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 21:18
Εσύ δεν ξέρω με τι πήρες ανάποδες και έχει αλλάξει τόσο η στάση σου εδώ και κάποιο διάστημα. Αλλά τέλος πάντων, δικό σου θέμα είναι αυτό.
δεν εχει αλλαξει, ισως δεν σου αρέσει η πλακα που κανεις, ίσως δεν επρεπε να πεις για γιασεμί, πλακα ειχε μεχρι που αρχισες να γκρινιαζεις.
Το γιασεμί το είπα στον Χέλη, κι όχι σε σένα. Επίσης, μια χαρά πλάκα είναι, δεν υπάρχει κανένα θέμα μ' αυτό αποκλειστικά, όλο το σχόλιό σου ήταν... κάπως "αντε ρε το ξερεις; νομιζα τα έλεγες σοβαρα αυτα τα παραμυθια πριν. Οκ μην σου σπαω τα αρχιδια τότε, καλο γιασεμί."
Αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτά τα 2-3 ποστς σου μόνο, γενικά έχεις μια παράξενη στάση τελευταία, και προσπαθώ να καταλάβω το γιατί. Προσπαθώ, επειδή η μέχρι τώρα σχέση μας ήταν καλή, με καζούρα (κυρίως από σένα βέβαια, αλλά είδες φαντάζομαι πώς την αντιμετωπίζω) και χωρίς προβλήματα και επειδή είσαι από τους χρήστες που μ' ενδιαφέρει να κάνω κουβέντα, έστω κι αυτήν που κάνουμε. Αλλά εσχάτως έχεις αλλάξει αρκετά το στυλάκι σου απέναντί μου και δεν μου θυμίζει καθόλου το "επιθετικό" μεν, χαβαλεδιάρικο δε που είχες ως τώρα.
Αν κάνω λάθος, σχώρα με.