Εσύ ή πλάκα κάνεις ή ο ιός της μαλακίας του Μπογδάνου (και του πέριξ τσίρκου) σού έχουν προκαλέσει ανήκεστο βλάβη.
Το τι ακριβώς συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία στο έγραψα πιο πάνω, αλλά εσύ επιμένεις να σαπορτάρεις τις μαλακίες του μπόζου.
Εσύ ή πλάκα κάνεις ή ο ιός της μαλακίας του Μπογδάνου (και του πέριξ τσίρκου) σού έχουν προκαλέσει ανήκεστο βλάβη.
Εγώ έγραψα πιο πάνω ότι η σοβαρότητα της κατάστασης του ασθενούς πρέπει να είναι το κριτήριο προτεραιότητας και όχι η εθνική/ φυλετικη καταγωγή. Δεν αρνούμαι ότι είμαι ψηφοφόρος ΜπογδάνουΝαύτης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:44Εσύ ή πλάκα κάνεις ή ο ιός της μαλακίας του Μπογδάνου (και του πέριξ τσίρκου) σού έχουν προκαλέσει ανήκεστο βλάβη.
Το τι ακριβώς συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία στο έγραψα πιο πάνω, αλλά εσύ επιμένεις να σαπορτάρεις τις μαλακίες του μπόζου.
Ο αντιρατσιστικός εκεί τι λέει;
Η σοβαρότητα της βλάβης είναι κι αυτή παράμετρος του αλγόριθμου. Ξεκόλλα από τις μαλακίες του βλαμμένου πολιτικάντη και διάβασε μόνος σου τι ακριβώς συμβαίνει.southern έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:46Εγώ έγραψα πιο πάνω ότι η σοβαρότητα της κατάστασης του ασθενούς πρέπει να είναι το κριτήριο προτεραιότητας και όχι η εθνική/ φυλετικη καταγωγή. Δεν αρνούμαι ότι είμαι ψηφοφόρος Μπογδάνου
Ο Μπογδάνος θίγει τον αντίστροφο ρατσισμό. Ορισμένοι ελευθεριακοι καπιταλιστες έχουν απόψεις σαν τη τελευταία σου προταση.Juno έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:49Ο αντιρατσιστικός εκεί τι λέει;
Μπορείς να αρνηθείς να προλάβεις μη λευκό στη δουλειά σου; Να αρνηθείς να νοικιάσεις σε μη λευκό διαμέρισμα, μαγαζί, αποθήκη;
Αν σε μπουζουριάζουν για τα παραπάνω, με την ίδια νομοθεσία οι λευκοί μπορούν να κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση.
Εναλλακτικά, μπορούν να απαιτήσουν να γίνονται και οι ανάλογες κρατήσεις στον καθένα. Κάτι μου λέει πως οι φόροι των λευκών κρατούν το σύστημα λειτουργικό.
Μόνον που εδώ φορολογουνται οι Ελληνες ενώ εκεί, δεν σηκώνουν οι αυτόχθονες το βάρος της φορολογίας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:33Ο Μπογδάνος όπως πάντα έχει μπερδέψει την πούτσα με την φαλάκρα του. Δικαιολογείται βέβαια γιατί η φαλάκρα του μοιάζει λίγο με πούτσα αλλά το ανάλογο με αυτό που κάνουν οι Νεοζηλανδοί στην Ελλάδα θα ήταν να δίνουν προτεραιότητα στους Έλληνες ασθενείς.
Ναι πιο σωστό είναι έτσιΝαύτης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:51Η σοβαρότητα της βλάβης είναι κι αυτή παράμετρος του αλγόριθμου. Ξεκόλλα από τις μαλακίες του βλαμμένου πολιτικάντη και διάβασε μόνος σου τι ακριβώς συμβαίνει.
Δεν υπάρχει, άνθρωπέ μου, καμιά "διάκριση" κατά των λευκών στη Νέα Ζηλανδία, σταμάτα να ακούς τις πίπες του Μπογδάνου, είναι γκιόζης ο άνθρωπος.southern έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 12:06Ναι πιο σωστό είναι έτσιΑλλά πάλι βλέπω μια διάκριση κατά των λευκών. Δεν πρέπει να αποκτήσουμε κόμπλεξ για την αποικιοκρατια. Σαφώς πρέπει να βοηθηθούν οι Μαορί αλλά όχι με affirmative action.
Ωραία ταινία σχετικά με τους Μαορί σήμερα είναι το
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Once_We ... ors_(film)
Με τον γνωστό temuera Morrison
Υποστηρίζω την πρώτη λύση που έδωσα.southern έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:51Ο Μπογδάνος θίγει τον αντίστροφο ρατσισμό. Ορισμένοι ελευθεριακοι καπιταλιστες έχουν απόψεις σαν τη τελευταία σου προταση.Juno έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:49Ο αντιρατσιστικός εκεί τι λέει;
Μπορείς να αρνηθείς να προλάβεις μη λευκό στη δουλειά σου; Να αρνηθείς να νοικιάσεις σε μη λευκό διαμέρισμα, μαγαζί, αποθήκη;
Αν σε μπουζουριάζουν για τα παραπάνω, με την ίδια νομοθεσία οι λευκοί μπορούν να κάνουν μήνυση στην κυβέρνηση.
Εναλλακτικά, μπορούν να απαιτήσουν να γίνονται και οι ανάλογες κρατήσεις στον καθένα. Κάτι μου λέει πως οι φόροι των λευκών κρατούν το σύστημα λειτουργικό.
Χωρις να είμαι ειδικός είμαι σίγουρος ότι οι εκεί αυτόχθονες μια χαρά πληρώνουν φόρους. Τώρα για την μικρή αυτή συμπάθεια που απολαμβάνουν από το κράτος εντάξει. Και τους Ινδιάνους τους έδωσαν άδειες για καζίνο αφού τους ξεπάστρεψαν συστηματικά. Δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Ο Μπογδάνος από την άλλη είναι ένας ηλίθιος ανίδεος μαλάκας. Δεν χρειάζεται καν να μιλήσει. Φαίνεται από την αξιολύπητη φάτσα του.Juno έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:52Μόνον που εδώ φορολογουνται οι Ελληνες ενώ εκεί, δεν σηκώνουν οι αυτόχθονες το βάρος της φορολογίας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:33Ο Μπογδάνος όπως πάντα έχει μπερδέψει την πούτσα με την φαλάκρα του. Δικαιολογείται βέβαια γιατί η φαλάκρα του μοιάζει λίγο με πούτσα αλλά το ανάλογο με αυτό που κάνουν οι Νεοζηλανδοί στην Ελλάδα θα ήταν να δίνουν προτεραιότητα στους Έλληνες ασθενείς.
Δεν προκειται ποτέ να έρθει το φανταστικό ξέσπασμα που περιμένετε. Η εξουσία ανήκει σε άλλους και έχεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις έλεγχο με την δημκρατία.Πτολεμαίος έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 20:30
Όλη αυτή η αντιμετώπιση και η προσπάθεια ενοχοποιησης του λευκού θα φέρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις τα επόμενα χρόνια και μετά θα λέτε "είδατε πόσο κακοί και ρατσιστές είναι οι λευκοί;".
Ε να πάνε να γαμηθουνε κιόλας.
Για τα 250 χρόνια που το "ιατρικό δόγμα της Νέας Ζηλανδίας" ήταν το "αν είσαι Μάορι, ψόφα", δεν είδα ποτέ κανέναν από σας να σκίζει τα βρακιά του...
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιουν 2023, 11:00Το βλέπεις πολύ γραμμικά. Σκέψου κάτι αντίστοιχο για Αυστραλούς ή Αμερικάνους ομογενείς.
Αναφορικά δε με την ανωτερότητα του είδους σκέψου αυτόν τον Μαορί δίπλα στον Μπογδάνο.