Βασίλης Αντωνόπουλος λέγομαι, κι εσυ εχεις χίτικη σημαία για άβαταρ εν έτει 2023 βρε κακομοίρη. Πασιφανές το ποιος έχει πρόβλημα αντίληψης του σύγχρονου κόσμου.under έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:02Φιλε,ενας ανωνυμος μαλακακος εισαι και μαλιστα με σοβαρο προβλημα αντιληψης του κοσμου αφου δηλωνεις κομμουνιστης το 2023.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:58Το ότι δεν ειστε τίποτα σουπερ ουάου, το κρίνω εγώ που είμαι σούπερ ουάου. Και δεν ειχα γεννηθεί καν επί Τσερνομπιλ.under έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:47
Μισο λεπτακι ρε κομμουνι,να καταλαβω κατι : δεν εχουμε αντιπαλο λες και οντως ετσι ειναι.
Το οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου,ποιος το κρινει ; Ο ανυπαρκτος αντιπαλος ;
Δηλαδη να πει οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου καποιος σοβαρος (η ΕΕ,καποιος οικος αξιολογησης κλπ) να το καταλαβω και πιθανοτατα ετσι να ειναι γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Αλλα εσενα ρε φιλε,που στον 21 πρωτο αιωνα δηλωνεις κομμουνιστης,γιατι να μην σε γραψω στα παπαργια μου ; Τι εχεις να επιδειξεις ; Το οτι ετρωγες μαρουλια δημοσιως επι Τσερνομπιλ ;
Και στα παπάρια σου να με γράψεις εννοείται, να είμαστε και 1-1 (εγώ σε εχω ήδη).
Κατά τ'αλλα ναι, ειστε απλά ο μονόφθαλμος που βασιλεύει στους τυφλούς, και επειδή βασιλεύει τους το παίζει και σνάιπερ.
Αρα η κριση σου ειναι γτπ.
Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)
Σε έχω καλύψει ήδη, μη λέμε τα ίδια και τα γίδια, κάπου εδώ τελειώνει και αυτή η συζητησούλα μας.Πτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:54Ρε ναρκομανή, έγραψα ένα κωμικό ποστ για την συνήθεια των αριστερατζων να επαναλαμβανουν με μελό τρόπο κάποιες προτάσεις (μάλιστα είχα ανοίξει και σχετικό νήμα γι'αυτην την ηλιθια πρακτική).sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:42Ε γιατί να σου πω, απομαγνητοφώνηση είναι το μισό σκρήνσο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:35
Την έκοψα για να δεις ότι αυτό που είχα γράψει ήταν σωστό. Εσυ μου είπες για την απομαγνητοφωνηση.
Τεσπά, κοιτάς το δάχτυλο, έχεις χαμένη την ουσία και δεν παραδέχεσαι κιόλα.
Είσαι μια συγκεκριμένη κατηγορία όρθιου δίποδου δηλαδή, συνέχισε να επιμένεις στη μαλακία που σε δέρνει, δεν είσαι ικανός και για κάτι διαφορετικό, τι να σε κάνω, και να ήθελα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Μου λες ότι "είναι απομαγνητοφωνηση".
Και σου λέω άσε την απομαγνητοφωνηση, αυτά που είπε η κοπέλα δηλαδή και κοίτα το γραπτό της αρετής αθανασιου.
Ρε πουστη μου σε Πόκεμον μιλάω;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγω προσωπικα δεν τα εβαλα μαζι της.Δεν την χαρακτηρισα,δεν ασχοληθηκα με την προσωπικοτητα της κλπ.
Απλα ειπα οτι ειναι αυτονοητη η απομακρυνση.
Θυμιζω βεβαια εδω οτι καποιοι σαν τον foscilis δεν δισταζαν να χαρακτηριζουν την αρχιλοχια που επεζησε μετα απο συντριβη στρατιωτικου ελικοπτερου πριν 5-6 χρονια μονο και μονο επειδη δηλωσε οτι την εσωσε η Παναγια.
Βλεπω δηλαδη δυο μετρα και δυο σταθμα ως προς το τι θεωρειται ανανδρο κατα καιρους απο ατομα σαν τον foscilis.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οι έξυπνοι άνθρωποι συνήθως παραδέχονται τα λάθη τους, και τους λέμε μάλλον έξυπνους γιατί αυτό που προηγείται της παραδοχής είναι η κατανόηση.
.
.
Κι εγω λεγομαι Γιωργος Γουναρης και την χιτικη σημαια την εχω για να σας υπενθυμιζει τι γινεται οταν το παρατραβατε με τις μαλακιες.
Οσο μενετε στο πχορουμ ειστε οκ.
Η προσωπική επιθεση που δέχεται στην ουσία είναι στη γραμμή, αστο να ξεχαστεί.ST48410 έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:04Καλώς την απομάκρυναν. Από τα video της φαίνεται άτομο που μπορεί να είναι κάπως ασταθές και να κάνει οτιδήποτε. Μπορεί και να μην είναι και να προσποιείται, ή να τις αρέσει ή έκθεση και η δημοσιότητα αλλά τρέχα γύρευε τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Οπότε έπρεπε να απομακρυνθεί.
Ωστόσο για το πέσιμο που δέχεται τώρα ισχύει αυτό που έγραψε ο foscilis. Είναι κάπως άνανδρο να τα βάζεις με επιζήσαντα πολύνεκρου δυστυχήματος. Απλά αφήστε την ησυχία της.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν έχεις καλύψει απολύτως τίποτα.sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:09Σε έχω καλύψει ήδη, μη λέμε τα ίδια και τα γίδια, κάπου εδώ τελειώνει και αυτή η συζητησούλα μας.Πτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:54Ρε ναρκομανή, έγραψα ένα κωμικό ποστ για την συνήθεια των αριστερατζων να επαναλαμβανουν με μελό τρόπο κάποιες προτάσεις (μάλιστα είχα ανοίξει και σχετικό νήμα γι'αυτην την ηλιθια πρακτική).sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:42
Ε γιατί να σου πω, απομαγνητοφώνηση είναι το μισό σκρήνσο.
Τεσπά, κοιτάς το δάχτυλο, έχεις χαμένη την ουσία και δεν παραδέχεσαι κιόλα.
Είσαι μια συγκεκριμένη κατηγορία όρθιου δίποδου δηλαδή, συνέχισε να επιμένεις στη μαλακία που σε δέρνει, δεν είσαι ικανός και για κάτι διαφορετικό, τι να σε κάνω, και να ήθελα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Μου λες ότι "είναι απομαγνητοφωνηση".
Και σου λέω άσε την απομαγνητοφωνηση, αυτά που είπε η κοπέλα δηλαδή και κοίτα το γραπτό της αρετής αθανασιου.
Ρε πουστη μου σε Πόκεμον μιλάω;
Στο σαλεμενο σου μυαλό μπορεί.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
δεν με ενδιαφέρουν τα κομματικά για να κάνω συμψηφισμούς και δεν κατέκρινα την αρχιλοχία. Συμφωνώ στο ότι έπρεπε να απομακρυνθεί η κοπέλα του νήματος. Αφού συμφωνείς και εσύ ότι δεν είναι σωστό να τα βάζουν μαζί της δεν έχει να πούμε κάτι παραπάνω.under έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:10Εγω προσωπικα δεν τα εβαλα μαζι της.Δεν την χαρακτηρισα,δεν ασχοληθηκα με την προσωπικοτητα της κλπ.
Απλα ειπα οτι ειναι αυτονοητη η απομακρυνση.
Θυμιζω βεβαια εδω οτι καποιοι σαν τον foscilis δεν δισταζαν να χαρακτηριζουν την αρχιλοχια που επεζησε μετα απο συντριβη στρατιωτικου ελικοπτερου πριν 5-6 χρονια μονο και μονο επειδη δηλωσε οτι την εσωσε η Παναγια.
Βλεπω δηλαδη δυο μετρα και δυο σταθμα ως προς το τι θεωρειται ανανδρο κατα καιρους απο ατομα σαν τον foscilis.
Εχει να πουμε οτι αυτοι που τωρα μιλουν για λαθος αντιμετωπιση,δεν δισταζαν να γραφουν τις απιστευτες χυδαιοτητες για την αρχιλοχια.
Κατι που σημαινει οτι δεν ενδιαφερονται για την κοπελα που τωρα διαμαρτυρονται αλλα οτι απλα χρησιμοποιουν την περιπτωση της για αλλους λογους.
Ας κάνουμε ένα φακτ τσέκιν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 08:47Ποιος να με ρωτήσει η Ευδοκία; Γιατί να με ρωτήσει, ο,τι θέλει θα κάνει. Και θα κριθεί εφόσον το κάνει δημόσια.sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 02:33Δεν σε ρώτησε πάντως βλέπω.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 23:49
έλα βούλωνε τώρα και συ που παριστάνεις τον ιππότη. Επειδή η άλλη επιβίωσε aka βρισκόταν στο τρένο, νομίζει ότι μπορεί να βάφεται λες και πάει στα μπουζούκια για το βιντεάκι, και να αραδιάζει ο,τι μπαρούφα θέλει.
Με το βίντεο μάλιστα που έβαλε ο Πτολεμαίος ακριβώς πιο πάνω, η κοπέλα πλεον παίζει ακριβώς στο ίδιο λέβελ με αυτή στη Θεσσαλονίκη που έβγαζε βίντεο και φώναζε "προβατααααα".
Πρώτον τα έχεις χαμένα, το μπορεί να λέει ότι θέλει δεν είναι ίδιο με το δεν μπορεί να λέει ότι θέλει, είναι το ακριβώς αντίθετο ή το ένα ή το άλλο, και προφανώς μπορεί και το κάνει κιόλα.
Η τύπισσα έχει επιζήσει αυτού του κυριολεκτικά εγκλήματος, δεν λέει καθόλου μπαρούφες ίσα ίσα παραθέτει τα γεγονότα τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο έγκλημα, μετά από πόσες προειδοποιήσεις ο ίδιος ο υπουργός μεταφορών λίγο πριν το έγκλημα φώναζε στην βουλή ότι όσοι προειδοποιούν θα έπρεπε να ντρέπονται διότι, άκουσον άκουσον, όλα βαίνουν καλώς και με ασφάλεια. Αυτά είναι τα γεγονότα λοιπόν α και το ότι εσύ είσαι ένα θλιβερό κομματόσκυλο της νουδούλας που ενώ τραβούσες τα βυζιά σου με το Μάτι εδώ που ήταν άλλος στην βάρδια επιτίθεσαι σε κάποιον που επέζησε της τραγωδίας.
Πολύ λίγα και ευγενικά σας έγραψε το φος, σκατόψυχες πουστάρες σκύλοι των κομμάτων.
.
.
- Otto Weininger
Πανελίστα, επειδή εγώ είπα για το κραγιόν κλπ σαφώς και δεν έχω πρόβλημα, πόσο μάλλον μεγαλύτερο.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:16Χασικλού ειναι οκ, δεν θα ειναι και ο ορισμός της υπέρτατης πνευματικής διαύγειας, αλλά όσοι της επιτίθενται όχι κυρίως για αυτά που δικαίως ή αδίκως λέει, αλλά επειδή τα λέει με έντονο κραγιόν και αηλάηνερ, έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:11Αδερφίστικο είναι αυτό που κάνεις εσύ λευκέ ιππότη. Και δεν κοροϊδεύουμε. Λέμε ότι έχει προβλήμα πέραν αυτού που προκλήθηκε από το δυστύχημα.
Δεν είναι σύμπτωση που μόνο στην Ελλάδα και μόνο μια ισχνή μειοψηφία επιζώντων/εμπλεκομένων σε δυστυχήματα, αποφασίζει να έχει τέτοιες αντιδράσεις.
Συνδυαστικά είναι αυτά.
Όταν βάφεται και φτιάχνει μαλλί λες και πάει μπουζούκια για να ανεβάσει ένα βίντεο στα "αγγλικά" που λέει ασυναρτησίες και τελειώνει με το "this is a new era", είναι πρόβλημα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και εσείς παριστάνετε τους ευαίσθητους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πως να δείξεις πως είσαι ανόητος, χωρίς να πεις πως είσαι ανόητος!sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:57Ας κάνουμε ένα φακτ τσέκιν.
Πρώτον τα έχεις χαμένα, το μπορεί να λέει ότι θέλει δεν είναι ίδιο με το δεν μπορεί να λέει ότι θέλει, είναι το ακριβώς αντίθετο ή το ένα ή το άλλο, και προφανώς μπορεί και το κάνει κιόλα.
Η τύπισσα έχει επιζήσει αυτού του κυριολεκτικά εγκλήματος, δεν λέει καθόλου μπαρούφες ίσα ίσα παραθέτει τα γεγονότα τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο έγκλημα, μετά από πόσες προειδοποιήσεις ο ίδιος ο υπουργός μεταφορών λίγο πριν το έγκλημα φώναζε στην βουλή ότι όσοι προειδοποιούν θα έπρεπε να ντρέπονται διότι, άκουσον άκουσον, όλα βαίνουν καλώς και με ασφάλεια. Αυτά είναι τα γεγονότα λοιπόν α και το ότι εσύ είσαι ένα θλιβερό κομματόσκυλο της νουδούλας που ενώ τραβούσες τα βυζιά σου με το Μάτι εδώ που ήταν άλλος στην βάρδια επιτίθεσαι σε κάποιον που επέζησε της τραγωδίας.
Πολύ λίγα και ευγενικά σας έγραψε το φος, σκατόψυχες πουστάρες σκύλοι των κομμάτων.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Otto Weininger
sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:57Ας κάνουμε ένα φακτ τσέκιν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 08:47Ποιος να με ρωτήσει η Ευδοκία; Γιατί να με ρωτήσει, ο,τι θέλει θα κάνει. Και θα κριθεί εφόσον το κάνει δημόσια.
Με το βίντεο μάλιστα που έβαλε ο Πτολεμαίος ακριβώς πιο πάνω, η κοπέλα πλεον παίζει ακριβώς στο ίδιο λέβελ με αυτή στη Θεσσαλονίκη που έβγαζε βίντεο και φώναζε "προβατααααα".
Ναι ρε άνθρωπε, εννοούσα ότι φυσικά και μπορεί να το κάνει, φυσικά και μπορούμε να την κράξουμε.
Για το Μάτι δεν τραβαγα τα βυζια μου για την φωτιά αλλά για τα όσα έκαναν και είπαν (κατά την διάρκεια και μετά). Χίλιες φορές τα έχω γράψει, δω μέσα είναι.
Οπότε μην μας τα ζαλιζετε με την συγκεκριμένη. Την φάση της ζει και νομίζει ότι θα γίνει το σύμβολο μιας γενιάς.
Επίσης δεν είμαι σκύλος κόμματος. Είμαι Νεοδημοκράτης. Δεν με ταΐζουν, δεν μου πληρώνει τίποτα το δημόσιο, δεν παίρνω δουλειές από το δημόσιο κλπ κλπ. Επίσης είμαι ωραίος, είμαι έξυπνος, μορφωμένος άρα μια χαρά κύκλο έχω και μόνος μου δεν χρειάζομαι κανέναν τοπικό βουλευτή ούτε καν για σουαρέ. Εκείνοι με καλούν και πηγαίνω 1 στις 10 γιατί βαριέμαι.
Άρα στηρίζω, ψηφίζω και γράφω ο,τι γουστάρω.
Τώρα που συστηθηκαμε λοιπόν, κάνε διάλογο σαν άνθρωπος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όποιος επιλέγει να εκφραστεί δημόσια, κρίνεται και για τα όσα λέει και για τον τρόπο που εκφράζεται. Είτε είναι επιζήσας ατυχήματος, είτε είναι ο Κούλης, είτε είναι ο Ιησούς Χριστός. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ωραία λοιπόν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 14:34sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:57Ας κάνουμε ένα φακτ τσέκιν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 08:47
Ποιος να με ρωτήσει η Ευδοκία; Γιατί να με ρωτήσει, ο,τι θέλει θα κάνει. Και θα κριθεί εφόσον το κάνει δημόσια.
Ναι ρε άνθρωπε, εννοούσα ότι φυσικά και μπορεί να το κάνει, φυσικά και μπορούμε να την κράξουμε.
Για το Μάτι δεν τραβαγα τα βυζια μου για την φωτιά αλλά για τα όσα έκαναν και είπαν (κατά την διάρκεια και μετά). Χίλιες φορές τα έχω γράψει, δω μέσα είναι.
Οπότε μην μας τα ζαλιζετε με την συγκεκριμένη. Την φάση της ζει και νομίζει ότι θα γίνει το σύμβολο μιας γενιάς.
Επίσης δεν είμαι σκύλος κόμματος. Είμαι Νεοδημοκράτης. Δεν με ταΐζουν, δεν μου πληρώνει τίποτα το δημόσιο, δεν παίρνω δουλειές από το δημόσιο κλπ κλπ. Επίσης είμαι ωραίος, είμαι έξυπνος, μορφωμένος άρα μια χαρά κύκλο έχω και μόνος μου δεν χρειάζομαι κανέναν τοπικό βουλευτή ούτε καν για σουαρέ. Εκείνοι με καλούν και πηγαίνω 1 στις 10 γιατί βαριέμαι.
Άρα στηρίζω, ψηφίζω και γράφω ο,τι γουστάρω.
Τώρα που συστηθηκαμε λοιπόν, κάνε διάλογο σαν άνθρωπος.
Κομματοσκυλίαση δεν είναι να σε έχει βολέψει έμμεσα ή άμεσα το εκάστοτε κόμμα και γι' αυτό το εκάστοτε γαβ γαβ να στηρίζει το κόμμα του, ίσα ίσα, πολλοί βολεμένοι το βουλώνουν και ντρέπονται να μιλήσουν ακριβώς επειδή είναι βολεμένοι και πούτσα τους στη τελική, τα κομματόσκυλα αντιθέτως αλυχτάνε με το οτιδήποτε θεωρούν ότι θίγει την παράταξη τους παρακάπτοντας οποιαδήποτε λογική - κριτική εγκεφαλική λειτουργία απλά και μόνον για να αρχίσουν τα γαυγίσματα όπως ακριβώς κάνει μια αγέλη εναντίον του οποιουδήποτε βρεθεί μπροστά της και "έχει αθηναϊκές πινακίδες".
Κανένα κομματόσκυλο δεν ξεκινάει αναλύοντας κριτικά μια κατάσταση για να φτάσει σε ένα συμπέρασμα, κάνει το αντίθετο, έχει έτοιμο το "συμπέρασμα" το οποίο σε κάθε περίπτωση είτε δεν θίγει το κόμμα, είτε το απαλλάσσει, είτε το "δικαιώνει" ασχέτως αν είναι ή δεν είναι λογικό αυτό ή όπως καλή ώρα στην περίπτωση που συζητάμε εδώ, ξύνει τον πάτο της ανθρώπινης κατάντιας. Με λίγα λόγια είσαι τόσο εσύ όσο και τα υπόλοιπα γαβ γαβ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του κομματόσκυλου.
Για το Μάτι τράβαγες και συ και τα υπόλοιπα γαβ γαβ τα βυζιά σου και ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, όχι απλά για το ίδιο το συμβάν περ σε αλλά το πως το αντιμετωπίζετε είστε κατάπτυστοι.
Πάντα κάνω διάλογο σαν άνθρωπος όπως βλέπεις, ακόμη και με εσάς τα γαβ γαβ.
Απλά ταυτόχρονα λέω τα πράγματα και με το όνομά τους.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κούλης "Έγινε μοντάζ με το βίντεο στα Τέμπη'
από Μαδουραίος » 11 Απρ 2024, 11:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
11 Απρ 2024, 11:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέμπη: Αποδομούν οι πραγματογνώμονες των συγγενών την έκθεση εξέτασης των βίντεο
από Αρίστος » 14 Φεβ 2025, 19:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
14 Φεβ 2025, 19:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
από Kauldron » 03 Φεβ 2024, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
04 Φεβ 2024, 12:45
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23