Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)
Re: Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)
Επίσης εσύ συγκεκριμένα εμφανίζεις τουή &whatnot της υπόγας σας (όπως ο άντερ πχ) σε χρόνο dt, είναι προφανές ότι είστε οργανωμένοι με κάποιον τρόπο και το κάνετε απολύτως συστηματικά άλλο αν εσένα σε έχουν σαν την πόντια πουτάνα όπως λες μόνος σου το οποίο το δέχομαι ότι μπορεί συμβαίνει υποθετικά αλλά δεν κολλάω στο άμα πληρώνεσαι γι' αυτό ή όχι, εσύ μπορεί να μην πληρώνεσαι, πολλοί όμως σαν εσένα πληρώνονται κανονικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτό έπρεπε να ήταν το τελευταίο ποστ
- Otto Weininger
δεν την κοροιδεύουμε εμείς, αλλά όσοι κάτω από τα παραληρήματά της, της γράφουν μπράβο κοπέλα μου, πες τα κοπέλα μου, δώσε πόνο κοπέλα μου
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν δεν το καταδείξει κάποιος ελτζιμπιτάς ως απόδειξη ευαισθητοποιημένης τοξικής πατριαρχίας, ίσως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είμαστε και άλλοι που σας γράφουμε στα παπάρια μας, εσάς τα ενοκομμουνιστάκια.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:58Το ότι δεν ειστε τίποτα σουπερ ουάου, το κρίνω εγώ που είμαι σούπερ ουάου. Και δεν ειχα γεννηθεί καν επί Τσερνομπιλ.under έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:47Μισο λεπτακι ρε κομμουνι,να καταλαβω κατι : δεν εχουμε αντιπαλο λες και οντως ετσι ειναι.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:10Καημενοτύπε μου, το ότι τρέχετε μόνοι σας και έρχεστε πρώτοι ειναι επειδή δεν έχετε αντίπαλο, όχι επειδή ειστε τιποτα σουπερ ουάου! Το οτι τρέχετε σε δρόμο με ροδοπέταλα, δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να σκοντάψετε και να φάτε τα μούτρα σας κάποια στιγμή. Εμπόδια δεν υπαρχουν, στην αλαζονεία σας θα σκοντάψετε.
Το καλάμι εύκολα γυρίζει κάθετα, απο 'κει που το 'χετε καβαλημένο οριζοντιωμένα.
Το οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου,ποιος το κρινει ; Ο ανυπαρκτος αντιπαλος ;
Δηλαδη να πει οτι δεν ειμαστε τιποτα σουπερ ουαου καποιος σοβαρος (η ΕΕ,καποιος οικος αξιολογησης κλπ) να το καταλαβω και πιθανοτατα ετσι να ειναι γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Αλλα εσενα ρε φιλε,που στον 21 πρωτο αιωνα δηλωνεις κομμουνιστης,γιατι να μην σε γραψω στα παπαργια μου ; Τι εχεις να επιδειξεις ; Το οτι ετρωγες μαρουλια δημοσιως επι Τσερνομπιλ ;
Και στα παπάρια σου να με γράψεις εννοείται, να είμαστε και 1-1 (εγώ σε εχω ήδη).
Κατά τ'αλλα ναι, ειστε απλά ο μονόφθαλμος που βασιλεύει στους τυφλούς, και επειδή βασιλεύει τους το παίζει και σνάιπερ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 22 Ιουν 2023, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Otto Weininger
sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 15:07Ωραία λοιπόν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 14:34sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:57
Ας κάνουμε ένα φακτ τσέκιν.
Πρώτον τα έχεις χαμένα, το μπορεί να λέει ότι θέλει δεν είναι ίδιο με το δεν μπορεί να λέει ότι θέλει, είναι το ακριβώς αντίθετο ή το ένα ή το άλλο, και προφανώς μπορεί και το κάνει κιόλα.
Η τύπισσα έχει επιζήσει αυτού του κυριολεκτικά εγκλήματος, δεν λέει καθόλου μπαρούφες ίσα ίσα παραθέτει τα γεγονότα τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο έγκλημα, μετά από πόσες προειδοποιήσεις ο ίδιος ο υπουργός μεταφορών λίγο πριν το έγκλημα φώναζε στην βουλή ότι όσοι προειδοποιούν θα έπρεπε να ντρέπονται διότι, άκουσον άκουσον, όλα βαίνουν καλώς και με ασφάλεια. Αυτά είναι τα γεγονότα λοιπόν α και το ότι εσύ είσαι ένα θλιβερό κομματόσκυλο της νουδούλας που ενώ τραβούσες τα βυζιά σου με το Μάτι εδώ που ήταν άλλος στην βάρδια επιτίθεσαι σε κάποιον που επέζησε της τραγωδίας.
Πολύ λίγα και ευγενικά σας έγραψε το φος, σκατόψυχες πουστάρες σκύλοι των κομμάτων.
Ναι ρε άνθρωπε, εννοούσα ότι φυσικά και μπορεί να το κάνει, φυσικά και μπορούμε να την κράξουμε.
Για το Μάτι δεν τραβαγα τα βυζια μου για την φωτιά αλλά για τα όσα έκαναν και είπαν (κατά την διάρκεια και μετά). Χίλιες φορές τα έχω γράψει, δω μέσα είναι.
Οπότε μην μας τα ζαλιζετε με την συγκεκριμένη. Την φάση της ζει και νομίζει ότι θα γίνει το σύμβολο μιας γενιάς.
Επίσης δεν είμαι σκύλος κόμματος. Είμαι Νεοδημοκράτης. Δεν με ταΐζουν, δεν μου πληρώνει τίποτα το δημόσιο, δεν παίρνω δουλειές από το δημόσιο κλπ κλπ. Επίσης είμαι ωραίος, είμαι έξυπνος, μορφωμένος άρα μια χαρά κύκλο έχω και μόνος μου δεν χρειάζομαι κανέναν τοπικό βουλευτή ούτε καν για σουαρέ. Εκείνοι με καλούν και πηγαίνω 1 στις 10 γιατί βαριέμαι.
Άρα στηρίζω, ψηφίζω και γράφω ο,τι γουστάρω.
Τώρα που συστηθηκαμε λοιπόν, κάνε διάλογο σαν άνθρωπος.
Κομματοσκυλίαση δεν είναι να σε έχει βολέψει έμμεσα ή άμεσα το εκάστοτε κόμμα και γι' αυτό το εκάστοτε γαβ γαβ να στηρίζει το κόμμα του, ίσα ίσα, πολλοί βολεμένοι το βουλώνουν και ντρέπονται να μιλήσουν ακριβώς επειδή είναι βολεμένοι και πούτσα τους στη τελική, τα κομματόσκυλα αντιθέτως αλυχτάνε με το οτιδήποτε θεωρούν ότι θίγει την παράταξη τους παρακάπτοντας οποιαδήποτε λογική - κριτική εγκεφαλική λειτουργία απλά και μόνον για να αρχίσουν τα γαυγίσματα όπως ακριβώς κάνει μια αγέλη εναντίον του οποιουδήποτε βρεθεί μπροστά της και "έχει αθηναϊκές πινακίδες".
Αυτή είναι η δική σου οπτική/κοσμοθεωρία. Για εμένα είναι πιο απλά τα πράγματα. Πέραν του ιδεολογικού, πιστεύω ακράδαντα και μπορώ να επιχειρηματολογήσω φυσικά, ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη με διαφορά από τις υπάρχουσες επιλογές εν τω συνόλω. Και ο Μητσοτάκης καταλληλότερος να κυβερνήσει με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο.
Το αν παρακάμπτω ή όχι την λογική, είναι συζητήσιμο, σίγουρα πάντως μπορώ να σου(σας) το χρεώσω και γω αυτό το ίδιο εύκολα. Επίσης μονόπαντα πάτε οι περισσότεροι, όχι μόνο οι κομματικοί. Απλά πάτε μονόπαντα βάσει δικής σας οπτικής η οποία μάλιστα μπορεί να είναι ενίοτε και γελοιοδέστερη του όποιου κόμματος.
Εκτός και αν είστε/είσαι στο level του Εμπεδοκλή που όλα τα ξέρει, όλα τα σφάζει και όλοι του φταίνε.
Όσον αφορά τα tweets σιγά την οργάνωση. Ακολουθώ απλά την "υπόγα" τόσο της ΝΔ όσο και των ζαίων. Και έτσι γλιτώνω χρόνο ώστε να ξέρω τι να ψάξω από μόνος μου.
- Otto Weininger
ο γνωστός;vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:07Βασίλης Αντωνόπουλος λέγομαιunder έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:02Φιλε,ενας ανωνυμος μαλακακος εισαι και μαλιστα με σοβαρο προβλημα αντιληψης του κοσμου αφου δηλωνεις κομμουνιστης το 2023.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:58
Το ότι δεν ειστε τίποτα σουπερ ουάου, το κρίνω εγώ που είμαι σούπερ ουάου. Και δεν ειχα γεννηθεί καν επί Τσερνομπιλ.
Και στα παπάρια σου να με γράψεις εννοείται, να είμαστε και 1-1 (εγώ σε εχω ήδη).
Κατά τ'αλλα ναι, ειστε απλά ο μονόφθαλμος που βασιλεύει στους τυφλούς, και επειδή βασιλεύει τους το παίζει και σνάιπερ.
Αρα η κριση σου ειναι γτπ.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Είναι φοβερό ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως τα Τέμπη να ευτελίζεται έτσι!
Δεν μπορεί να μην κριντζάρεις όταν ακούς "this is a new era" και μαλακίες. Αυτά είναι επιπέδου Ποτσέπη. Γελάει ο κόσμος (ενώ δεν θα πρεπε)
Άλλα quotes της ηρωίδος:
Δεν μπορεί να μην κριντζάρεις όταν ακούς "this is a new era" και μαλακίες. Αυτά είναι επιπέδου Ποτσέπη. Γελάει ο κόσμος (ενώ δεν θα πρεπε)
Άλλα quotes της ηρωίδος:
Βλέπω μια άλλη κοπέλα που κρέμεται από το βαγόνι και μου είπε “σώσε με, δεν θέλω να πεθάνω”. Τη σήκωσα σαν να ήταν τρία κιλά, με το ένα χέρι. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια της».
Το δεύτερο είναι επιπέδου τερλέγκα με τον άγγελο που του άλλαξε το λάστιχοΣτην πίστη της στον Θεό απέδωσε τη σωτηρία της από το σιδηροδρομικό δυστύχημα «1η Μαρτίου της Αγίας Ευδοκίας και με παραλαμβάνει νοσηλεύτρια που την έλεγαν Ευδοκία. Πες μου για τύχη. Κι αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ, γιατί πιστεύω
Ρε μην βγάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία στο πχόρουμ.
Οι χιτες είναι παρεξηγημένοι από τη προπαγάνδα της αριστεράς. Εγώ είχα συγγενείς χιτες στη βόρεια Πελοπόννησο. Δεν θεωρώ ότι ο χρήστης under
θα πρέπει να ντρέπεται για το αβαταρ του.
Ότι ψηφίζει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση.
Συμπεριλαμβανομένου και του vantono.
Οι χιτες είναι παρεξηγημένοι από τη προπαγάνδα της αριστεράς. Εγώ είχα συγγενείς χιτες στη βόρεια Πελοπόννησο. Δεν θεωρώ ότι ο χρήστης under
θα πρέπει να ντρέπεται για το αβαταρ του.
Ότι ψηφίζει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση.
Συμπεριλαμβανομένου και του vantono.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Εγω πάντως επιμένω 
Αν είχαμε ζητήσει απ την Ευδοκια εγκαίρως να στήσει επικοινωνιακά την εκστρατεία μας
και εμείς θα ήμασταν μπροστά και ο Αλέξης δεν θα βγάζε τη μιζέρια που βγάζει τώρα
Το χει η κοπέλα με τις κάμερες .... πως να το κάνουμε

Αν είχαμε ζητήσει απ την Ευδοκια εγκαίρως να στήσει επικοινωνιακά την εκστρατεία μας

και εμείς θα ήμασταν μπροστά και ο Αλέξης δεν θα βγάζε τη μιζέρια που βγάζει τώρα

Το χει η κοπέλα με τις κάμερες .... πως να το κάνουμε

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σαφώς και είναι θέμα οπτικής, όλα είναι θέματα οπτικής, αυτά που σου έγραψα όμως έτσι φαίνονται από όλες τις μη-κομματοσκυλέ γωνίες, ρώτα οποιονδήποτε μη-κομματοσκυλέ χρήστη θέλεις να σου πει, άσε με εμένα.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 15:47sys3x έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 15:07Ωραία λοιπόν.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 14:34
Ναι ρε άνθρωπε, εννοούσα ότι φυσικά και μπορεί να το κάνει, φυσικά και μπορούμε να την κράξουμε.
Για το Μάτι δεν τραβαγα τα βυζια μου για την φωτιά αλλά για τα όσα έκαναν και είπαν (κατά την διάρκεια και μετά). Χίλιες φορές τα έχω γράψει, δω μέσα είναι.
Οπότε μην μας τα ζαλιζετε με την συγκεκριμένη. Την φάση της ζει και νομίζει ότι θα γίνει το σύμβολο μιας γενιάς.
Επίσης δεν είμαι σκύλος κόμματος. Είμαι Νεοδημοκράτης. Δεν με ταΐζουν, δεν μου πληρώνει τίποτα το δημόσιο, δεν παίρνω δουλειές από το δημόσιο κλπ κλπ. Επίσης είμαι ωραίος, είμαι έξυπνος, μορφωμένος άρα μια χαρά κύκλο έχω και μόνος μου δεν χρειάζομαι κανέναν τοπικό βουλευτή ούτε καν για σουαρέ. Εκείνοι με καλούν και πηγαίνω 1 στις 10 γιατί βαριέμαι.
Άρα στηρίζω, ψηφίζω και γράφω ο,τι γουστάρω.
Τώρα που συστηθηκαμε λοιπόν, κάνε διάλογο σαν άνθρωπος.
Κομματοσκυλίαση δεν είναι να σε έχει βολέψει έμμεσα ή άμεσα το εκάστοτε κόμμα και γι' αυτό το εκάστοτε γαβ γαβ να στηρίζει το κόμμα του, ίσα ίσα, πολλοί βολεμένοι το βουλώνουν και ντρέπονται να μιλήσουν ακριβώς επειδή είναι βολεμένοι και πούτσα τους στη τελική, τα κομματόσκυλα αντιθέτως αλυχτάνε με το οτιδήποτε θεωρούν ότι θίγει την παράταξη τους παρακάπτοντας οποιαδήποτε λογική - κριτική εγκεφαλική λειτουργία απλά και μόνον για να αρχίσουν τα γαυγίσματα όπως ακριβώς κάνει μια αγέλη εναντίον του οποιουδήποτε βρεθεί μπροστά της και "έχει αθηναϊκές πινακίδες".
Αυτή είναι η δική σου οπτική/κοσμοθεωρία. Για εμένα είναι πιο απλά τα πράγματα. Πέραν του ιδεολογικού, πιστεύω ακράδαντα και μπορώ να επιχειρηματολογήσω φυσικά, ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη με διαφορά από τις υπάρχουσες επιλογές εν τω συνόλω. Και ο Μητσοτάκης καταλληλότερος να κυβερνήσει με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο.
Το αν παρακάμπτω ή όχι την λογική, είναι συζητήσιμο, σίγουρα πάντως μπορώ να σου(σας) το χρεώσω και γω αυτό το ίδιο εύκολα. Επίσης μονόπαντα πάτε οι περισσότεροι, όχι μόνο οι κομματικοί. Απλά πάτε μονόπαντα βάσει δικής σας οπτικής η οποία μάλιστα μπορεί να είναι ενίοτε και γελοιοδέστερη του όποιου κόμματος.
Εκτός και αν είστε/είσαι στο level του Εμπεδοκλή που όλα τα ξέρει, όλα τα σφάζει και όλοι του φταίνε.
Όσον αφορά τα tweets σιγά την οργάνωση. Ακολουθώ απλά την "υπόγα" τόσο της ΝΔ όσο και των ζαίων. Και έτσι γλιτώνω χρόνο ώστε να ξέρω τι να ψάξω από μόνος μου.
Για να το πάω και λίγο παρακάτω, γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι οι θέσεις οι δικές μου είναι μειοψηφικές, αυτό σε πρώτη ανάγνωση δεν σημαίνει τίποτε παραπάνω, οφείλουμε να εξετάζουμε κάθε θέση ξεχωριστά για το αν στέκεται ή όχι, πιθανοτικά λοιπόν κάποιες φορές οποιοδήποτε κόμμα παίρνει μια σωστή θέση - απόφαση, αυτό όμως που είναι αδύνατον είναι κάθε φορά ξεχωριστά να είναι 100% "σωστό" ή σωστό, γι' αυτόν τον λόγο ασκούμε και κριτική εξάλλου, τα κομματόσκυλα είστε, πως το λένε στο χωριό... committed, έχετε απωλέσει εκ των πραγμάτων κάθε κριτική στάση απέναντι στην Χ παράταξη, έτσι λοιπόν λαμβάνεις σύμφωνα με την θέση που επέλεξες την αντίστοιχη αντιμετώπιση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό....ακριβώς αυτό.... 

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν είναι θύμα σιδηροδρομικού δυστυχήματος (ή δολοφονικής απόπειρας του Μητσοτάκη εναντίον της), αλλά διασωθείσα με ελαφρά τραύματα.
Δεν είναι κόρη, αδελφή, σύζυγος, μητέρα, μνηστή, κάποιου από τα θύματα.
Δεν είναι κάποια επώνυμη εξαιρετική προσωπικότητα.
Το ότι ντύνεται ή βάφεται κτλ σαν φρικιό δεν παίζει κανένα ρόλο επί του προκειμένου.
Επομένως, γιατί οφείλουμε να επιδεικνύουμε κάποιον ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπό της;
Αν αντιστοίχως είχε σωθεί από την καταστροφή (ή την δολοφονική απόπειρα Τσίπρα - Δούρου) στο Μάτι, έπρεπε να της δείχνουμε ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό;
Το μόνο άξιο λόγου σε όλη αυτή τη συζήτηση δεν έχει να κάνει με την Ευδοκία, αλλά με την αισθητική των συγγραφέων των δακρύβρεκτων αφιερώσεων.
Θα έπρεπε να τους σεβόμαστε;
Πάνος Σκουρλέτης
- Otto Weininger

Το κυρίως πρόβλημα το έχουν όσοι φοβούνται κυριολεκτικώς την πιθανότητα επίδειξης των δικών τους προσωπικών τους στοιχείων τους στο πχόρουμ.
Υπάρχουν και πχορουμίτες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Και όποιος γουστάρει πραγματικά επιθετικό τζέρτζελο, μπορεί να το επιχειρήσει. Αρκεί να μην κλαίγεται μετά για παραβίαση προσωπικών και οικογενειακών προσωπικών δεδομένων.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κούλης "Έγινε μοντάζ με το βίντεο στα Τέμπη'
από Μαδουραίος » 11 Απρ 2024, 11:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
11 Απρ 2024, 11:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέμπη: Αποδομούν οι πραγματογνώμονες των συγγενών την έκθεση εξέτασης των βίντεο
από Αρίστος » 14 Φεβ 2025, 19:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
14 Φεβ 2025, 19:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
από Kauldron » 03 Φεβ 2024, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
04 Φεβ 2024, 12:45
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23