"Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 21 Ιουν 2023, 11:39

Μαδουραίος έγραψε:
21 Ιουν 2023, 09:28
Nandros έγραψε:
21 Ιουν 2023, 09:19
nowhere έγραψε:
21 Ιουν 2023, 08:59
μιλάμε για υβρίδιο χιπατζή-μαρουλιού.δεν το βουλώνει κιόλας,πολυβολεί χαζομαλακία 24/7.απελπισία ρε μαλάκα
Τον έχει αποτρελάνει η νέα 20ποντη που θα πέσει την Κυριακή. :003:
Κλασικός Ελ πορνογερος NΔndros που αναφέρει όλο πουτσες και περασμένα μεγαλεία.Σίγουρα την πέφτει και σε κοπέλες ο μπαστουνόβλαχος γερομπισμπίκης.
Τελοπον για τον πονοκωλο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιουν 2023, 17:04

Αυτά κάνουν οι ρατσιστικές θεωρίες. Παίρνουν φορά οι ελληναρες, βιάζουν, και σου λένε θα τους αρέσει, δεν είμαστε τίποτα λαθροσκουροι, κι αν μας καταγγειλουν, θα πούμε το γνωστό χοαξ με τις τουρίστριες που κάνουν ασφάλιση. Έλληνες είμαστε, θα μας πιστέψουν.
Το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή Μυτιλήνης αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό δύο τουριστριών από τη Σουηδία.

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 21 ετών αντίστοιχα κατήγγειλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/6) στο Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου.

Στην κατάθεσή τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανέφεραν ότι βρισκίταν όλοι μαζί και διασκέδαζαν και στην συνέχεια οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και τις βίασαν σε παραλία της περιοχής.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες είναι ηλικίας 23 και 25 ετών αντίστοιχα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 21 Ιουν 2023, 17:21

O Μούλης με τους επενδυτές

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Ιουν 2023, 19:24

Orion22 έγραψε:
20 Ιουν 2023, 23:35
GoBack έγραψε:
20 Ιουν 2023, 17:58
Φυσιογνωμικα η φατσα του Μπαγκλαντεσιανου δεν παραπεμπει σε δολοφονο,αντιθετα ο Πολωνος ειναι λες και βγηκε απο το american history x.Φωτογραφια του πακι εχει ανεβει;
εχει βγει πλοτ τουιστ
ποιος πχωρουμίτης είναι; (hint σκάψτε νηματα, ψάχτε πατούσες, λυσσάξτε αυτομαστιγωθείτε) :smt005:
giorgos mpekos

20/06/2023
Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον Μπαγκλαντεσιανό – Πως δολοφονηθηκε η άτυχη 27χρονη Ανασταζια.

Εικόνα

Ως έναν σκληρό άνθρωπο που παρά τις πιέσεις και το πλήθος επιβαρυντικών στοιχείων σε βάρος του, εξακολουθεί να μην βγάζει λέξη για το τι συνέβη με την 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα, χαρακτηρίζουν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την στυγερή δολοφονία της νεαρής γυναίκας.

Ο Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος την επόμενη μέρα έκλεισε εισιτήρια για να φύγει στην Ιταλία, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος του είναι πολλά και τα βίντεο «μιλούν», την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και που ρίξουν «φως» στην υπόθεση.
SpoilerShow
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών μετά από έρευνες, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, βρισκόταν στο σπίτι στο Μαρμάρι, όταν έφτασε εκεί ο Μπαγκλαντεσιανός μαζί με το 27χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν υπήρχε κανένα ίχνος βίας. Βρέθηκε Dna της 27χρονης σε αποτσίγαρα αλλά και ένα παπούτσι.

Το συμπέρασμα που προκύπτει σύμφωνα με πηγές, είναι ότι ο Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή, έπεισε το κορίτσι να βγουν από την πίσω πλευρά του σπιτιού, σημείο στο οποίο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Τότε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο 32χρονος παρέσυρε το κορίτσι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συνέβη εκεί, ωστόσο εκτιμούν ότι ακολούθησε διαπληκτισμός και η 27χρονη δέχτηκε επίθεση (το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα) και πιθανόν βιάστηκε, καθώς βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς το εσώρουχο και το τζιν σορτσάκι της.

Το εγκαταλελειμμένο κτίριο βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα η άτυχη κοπέλα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο 32χρονος θα μπορούσε εύκολα να την σύρει από εκεί, μέχρι το σημείο όπου εντοπίστηκε, τυλιγμένη σε δύο μαύρες σακούλες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπαγκλαντεσιανός, παρά το γεγονός ότι δεν φέρεται να έχει καμία επικοινωνία με τα αδέρφια του, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία (μόλις δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης) προκειμένου να πάει στα βαφτίσια του αδελφού του.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %9d%ce%97/
https://www.olympia.gr/1548251/viral/ti ... anastazia/

06-21-2023
«Θα κλαίμε και για άλλη κοπέλα»!! Καταγγελία 30χρονης για σπείρα αλλοδαπών στην Κω.

Εικόνα

Σοκάρει η καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας που, όπως λέει, έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού σε απόστασή 20 μέτρων από το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σωρός της Αναστάζια στην Κω και ο δράστης ισχυρίζεται ό,τι ανήκει στο πολύ στενό περιβάλλον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, ο εφιάλτης ζωντάνεψε για την 30χρονη Μαρία, αφού όπως αποκάλυψε στο MEGA, λίγες μέρες πριν, μόλις 20 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης Αναστάζια, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης από την Πολωνία, αποπειράθηκε να την βιάσει.

30χρονη: Είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ακριβώς, το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήτανε παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανά κάνει όσο είναι ελεύθερος.

Δημοσιογράφος: Όταν έμαθες για την κοπέλα, οι πρώτες σκέψεις;

30χρονη: Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ξέρω τι συνέβη στην κοπέλα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την βρήκανε στον δρόμο, την προσέγγισαν. Η κοπέλα είχε πιει κρασί όπως λένε στην ταβέρνα, ίσως ήταν λίγο σε μέθη, μπορεί να της είπαν αυτό «να σε πάω σπίτι», να την κέρασαν μια πορτοκαλάδα, μια μπύρα, κάτι και με την πρώτη ευκαιρία της ρίξανε κάτι μέσα σε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουνα πενήντα μετρά πιο μακριά, που δεν υπήρχε κανένας, και από πάνω να ‘ναι το δέντρο που βρέθηκε η κοπέλα, πενήντα μέτρα πιο μακριά θα είχε συμβεί και σε μένα.

Το χρονικό του εφιάλτη.
Ήταν βράδυ Παρασκευής 2 Ιουνίου. Η Μαρία περίμενε τη φίλη της σε μια παραλία να σχολάσει για να πάνε για φαγητό. Εκεί, την πλησίασε ο νεαρός.

30χρονη: Μου είπε τον έλεγαν… και έμενε στο Ζηπάρι, μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι δούλευε στις ξαπλώστρες και ότι έκανε μασάζ στην παραλία. Μου είπε αν ήθελα μασάζ. Του είπα όχι και από εκεί ξεκίνησε όλο.

Ο άντρας από το Πακιστάν την πλησίασε αρχικά με φιλικές διαθέσεις και της έπιασε κουβέντα. Όπως λέει στο MEGA το θύμα, της έριξε κάτι στην μπύρα, μέσα σε λίγα λεπτά παρέλυσε όλο της το κορμί και τότε ο αλλοδαπός της όρμηξε για τη βιάσει.

30χρονη: Ξεκάθαρα μου έριξε κάτι μέσα. Στη μισή μπύρα, μου λέει κιόλας, ‘δεν θα πιεις την μπύρα σου;’. Ήπια την μπύρα με μια μεγάλη γουλιά. Μετά από λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα, όλα σκοτείνιασαν. Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματός μου αλλά το μυαλό μου δούλευε. Το μυαλό μου ήτανε ξεκάθαρο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το μυαλό μου. Αυτός έπεφτε πάνω μου με δύναμη, με χούφτωνε και μου φώναζε ‘δε με θες, γιατί έχω μαύρο δέρμα;’. Και του φώναζα ‘όχι, όχι’ και έκλαιγα και μου έλεγε ‘τότε τι;’.

Δημοσιογράφος: Μου είπες ότι μπορεί να είναι από την παρέα του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης.

30χρονη: Ναι, αυτοί είναι όλοι μαζί, το πιστεύω είναι όλοι μαζί μια παρέα. Πιστεύω και πολύ πριν από μένα το έχουνε κάνει και πιστεύω θα το ξανακάνουν και θα συλληφθεί στο επόμενο θύμα, όταν θα κλαίμε και άλλη κοπέλα. Αυτό είναι το σύστημά τους.

Όπως ισχυρίζεται η Μαρία, με ότι δύναμη της είχε απομείνει πριν νιώσει εντελώς παράλυτους και τους αδένες του λαιμού της, φώναξε όσο δυνατά μπορούσε.

Δημοσιογράφος: Εσείς κάνατε τελικά την καταγγελία;

30χρονη: Στο «Χαμόγελο». Ήταν οι μόνοι που βρήκα στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Η Μαρία εύχεται να συλληφθεί σύντομα ο δράστης και καμία γυναίκα να μη ζήσει αυτό που έζησε η ίδια στα χέρια του.

https://www.megatv.com?p=1102199
https://www.el.gr/ellada/refuges/tha-kl ... la-katagg/

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Δολοφονία Πολωνης στην Κω.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιουν 2023, 15:35

.
Εκτός από την αρπαγή αντιμετωπίζει νέα κατηγορία ο Μπαγκλαντεσιανός:
Ανθρωποκτονία από πρόθεση.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 22 Ιουν 2023, 15:53

Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2023, 15:35
.
Των έδωσε μάλλον το κινητό του
Όλα δείχνουν ότι αυτός την έφαγε την κοπέλα
Τώρα περιμένουμε να δούμε αν έπαιξε και βιασμός
Όπως και να έχει η κοπελιά πέθανε και το κάθαρμα σε λιγότερα από 20 χρονάκια θα σοηλατσαρει ελεύθερος

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιουν 2023, 15:55

Δημοκράτης έγραψε:
22 Ιουν 2023, 15:53
Nandros έγραψε:
.
Όπως και να έχει η κοπελιά πέθανε και το κάθαρμα σε λιγότερα από 20 χρονάκια θα σοηλατσαρει ελεύθερος
Έχει διαγράψει τα πάντα από το κινητό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 22 Ιουν 2023, 15:56

Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2023, 15:55
Δημοκράτης έγραψε:
22 Ιουν 2023, 15:53
Nandros έγραψε:
.
Έχει διαγράψει τα πάντα από το κινητό.
.
Θα κανουνανασυρση από ότι διέγραψε γιατί ακόμα εκεί είναι αλλά τον έπιασε κεραία κοντά στον τόπο το εγκλήματος ενώ είχε πει ότι την άφησε αλλού
Μετά το κινητό το έκλεισε λέει

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 22 Ιουν 2023, 16:12

Πάντως έχει πολλή πλάκα που ο μέσος καζαμπουμπου πιστεύει ότι θα κάνει μια διαγραφή δεδομένων από το κινητό και θα χαθονμυν όλα
Μιλάμε για τρομερή ιδέα

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 22 Ιουν 2023, 16:22

Σχετικά με αυτό που παρέθεσε ο rebel, μου δίνεται η εντύπωση ότι όποια γυναίκα περνούσε από κει μόνη, κινδύνευε με βιασμό...

Για ποιο λόγο έγινε τεράστιο θέμα πχ η Μπίκα (καλώς), και όχι αυτό;

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 22 Ιουν 2023, 17:08

Μαδουραίος έγραψε:
20 Ιουν 2023, 12:48
Τελικά, όπως λένε οι νεότερες πληροφορίες, το σώμα της Πολωνής στην Κω μάλλον μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε την ώρα που ο Μπαγκλαντεσιανός και ο Πακιστανός βρισκόντουσαν ήδη υπό κράτηση.Αρα άδικη η στοχοποίηση και ο ξυλοδαρμός στην ανάκριση του ατυχή μετανάστη.

O ζαιος θα παει μαρτυρας υπερασπισης του "ατυχη μεταναστη" ?

Άβαταρ μέλους
alto_sem
Phorum.gr user: alto_sem

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alto_sem » 22 Ιουν 2023, 20:46

Τι έγινε με το dna; Κόκκαλα έχει;

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Ιουν 2023, 20:55

Ναύτης έγραψε:
19 Ιουν 2023, 09:13
Δημοκράτης έγραψε:
19 Ιουν 2023, 08:58
Ναύτης έγραψε:
19 Ιουν 2023, 08:37
Το έχω ξαναγράψει, η λύση για το πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης στη χώρα μας είναι σχετικά απλή.
Αν ο Έλληνας έχει μια μεγάλη ευαισθησία, είναι στην τσέπη του. 50 χιλιάρικα πρόστιμο για κάθε περίπτωση απασχόλησης παράτυπου μετανάστη και άλλα τόσα, συν τουλάχιστον 6 μήνες φυλάκιση άνευ εξαγοράς, συν δήμευση περιουσίας για παροχή/ενοικίαση/υπενοικίαση στέγης σε παράτυπους μετανάστες.
Σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα παράτυπος μετανάστης ούτε για δείγμα.
:goodpost:
Προφανώς αν το Ελ κράτος αι η εε ήθελε πραγματικα να αντιμετωπίσει την λαθρομεταναστευση αυτό θα εκανε
Τους εργοδότες κυνηγάει και τελειώνει το θέμα
Έχω δει με τα μάτια μου καταστάσεις, που το πρωί της Κυριακής, μετά τον +ευλόγηcον+ εκκλησιασμό, ΕΛληνάρας, απόγονος του Λεωνίδου, έβγαζε στο καφενείο διαπρύσιο φιλιππικό κατά της παγκοσμιοποίησης και των μεταναστών, που έρχονται στην ιερή πατρίδα μας (μην είν' οι κάμποι; μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά;), μας μολύνουν τον τρισχιλιετή, μαγαρίζουν τα κορίτσια μας και μας υποχρεώνουν να κοιμόμαστε με τις πόρτες και τα παράθυρα σφαλισμένα (ενώ στην ταρατατζούμτατζούμτατζούμ "επανάσταση" κοιμόμασταν με το κλειδί πάνω στην εξώπορτα και τα παράθυρα ορθάνοιχτα, να μοσχοβολά ο ασβέστης κι ο βασιλικός) και το βράδυ, ο ίδιος τύπος ρωτούσε με αδημονία και σαρδόνιο χαμόγελο αν στο κωλόμπαρο του παρακάτω χωριού έχει αφιχθεί "νέο πράγμα" (εννοώντας νεαρές αλλοδαπές, θύματα του τράφικινγκ που διαβιούσαν μέσα σε κοντέινερ).
Τι να σου κάνει και το πρόστιμο, εδώ θέλει ξύλο μέχρι λιποθυμίας.
:+1::goodpost::bravo:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Ιουν 2023, 20:56

Γάταρος έγραψε:
19 Ιουν 2023, 10:01
Ναύτης έγραψε:
19 Ιουν 2023, 08:37
Το έχω ξαναγράψει, η λύση για το πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης στη χώρα μας είναι σχετικά απλή.
Αν ο Έλληνας έχει μια μεγάλη ευαισθησία, είναι στην τσέπη του. 50 χιλιάρικα πρόστιμο για κάθε περίπτωση απασχόλησης παράτυπου μετανάστη και άλλα τόσα, συν τουλάχιστον 6 μήνες φυλάκιση άνευ εξαγοράς, συν δήμευση περιουσίας για παροχή/ενοικίαση/υπενοικίαση στέγης σε παράτυπους μετανάστες.
Σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα παράτυπος μετανάστης ούτε για δείγμα.
Καλά που μας το είπες γιατί αναρωτιόμασταν πώς θα πάρουν τον πούλο και δεν ξέραμε. Στα σοβαρά τώρα, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ξέρουμε πώς να τους διώξουμε αλλά ότι τ' αφεντικά θέλουν τους λαθρο για να βελτιώνουν τη θέση τους στον άξονα προσφοράς και ζήτησης εργασίας έναντι του ντόπιου εργατικού δυναμικού. Τ' αφεντικά διαθέτουν τα ΜΜΕ και τα ΜΜΕ διαμορφώνουν συνειδήσεις κατευθύνοντας έτσι τον κόσμο σε αυτούς που εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντά τους.
SpoilerShow
Εικόνα

Εικόνα
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών