Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με χημικό ευνουχισμό σε παιδοβιαστές;

Το δημοψήφισμα λήγει την 02 Ιούλ 2023, 17:03

ΝΑΙ
15
68%
ΟΧΙ
7
32%

Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιουν 2023, 18:12

Bill Hicks έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:05
Αρίστος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 17:02
Ψηφιστε αν συμφωνειτε η διαφωνειτε.

Η Λευκορωσια και το ΚΑζακσταν ηδη εφαρμοζουν την ιδια ποινη σε βιαστες παιδιων.

Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή
SpoilerShow
Όσοι κρίνονται ένοχοι για τις πιο αποτρόπαιες μορφές κακοποίησης παιδιών θα εκτελούνται

Ένα δρακόντειο σχέδιο νόμου φέρνει η Ρωσία για την αντιμετώπιση της παιδοφιλίας, το οποίο θα περιέχει μεταξύ άλλων τον χημικό ευνουχισμό αλλά και την εκτέλεση όσων κρίνονται ένοχοι για τις πιο αποτρόπαιες μορφές κακοποίησης παιδιών.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που δημιουργήθηκε από το πολιτικό κόμμα που στηρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τώρα θα εξεταστεί από την κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να τον υπογράφει εντός λίγων εβδομάδων.

Η σύμμαχος της Ρωσίας Λευκορωσία έχει ήδη προχωρήσει στη χρήση μιας τέτοιας μεθόδου ευνουχισμού εναντίον καταδικασθέντων παιδικών σεξουαλικών παραβατών.

Σύμφωνα με το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, οι ισχύοντες νόμοι στη Ρωσία απέτυχαν να σταματήσουν εντελώς τον παιδικό βιασμό.

Η Dailymail.co.uk τονίζει ότι τα νέα νομοσχέδια θα επιβάλλουν αναγκαστικές ενέσεις χημικών σε καταδικασμένους παιδεραστές τους μήνες πριν από την απελευθέρωσή τους στο τέλος της ποινής.

Οι ενέσεις ουσιαστικά θα συνιστούν έναν σχεδόν μόνιμο χημικό ευνουχισμό.

«Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη νομοθεσία οφείλεται στο ότι τα τρέχοντα μέτρα για την καταπολέμηση του εγκλήματος δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά – οι αριθμοί σεξουαλικής επίθεσης σε παιδιά αυξάνονται και οι κατάδικοι συχνά υποτροπιάζουν μετά την αποφυλάκισή τους», σύμφωνα με σχετική έκθεση.

Ο Ρώσος βουλευτής Μπόρις Τσερνίσοφ, ζήτησε «την αναγκαστική χορήγηση ουσιών που καταστέλλουν τη σεξουαλική λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μόνιμα».

Η Ρωσία πρέπει να «χρησιμοποιήσει την εμπειρία» άλλων χωρών, δήλωσε ο νεαρός βουλευτής, καθώς εκτός από τη Λευκορωσία και το Καζακστάν εφαρμόζει σύστημα αναγκαστικού ευνουχισμού για παιδεραστές εδώ και αρκετά χρόνια.

Ένας από αυτούς που ευνουχίστηκαν στο Καζακστάν ήταν ο Berik Zholdasov –ο οποίος έχει παντρευτεί τέσσερις φορές– αφού καταδικάστηκε για τον βιασμό της οκτάχρονης θετής κόρης του, προκαλώντας της τόση σωματική βλάβη που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τη μήτρα.

https://www.pronews.gr/kosmos/drakontei ... idoviasti/
.
o «χημικός ευνουχισμός» ξέρετε ότι είναι ορμονοθεραπεία, δεν παθαίνεις τίποτα και είναι αναστρέψιμη, έτσι; γιατί πάντα παρουσιάζεται σαν κάτι βάρβαρο και φοβερό που δεν το κάνουν οι cucks τής Δύσης, ενώ εφαρμόζεται σε πολλές χώρες (με αμφίβολα αποτελέσματα).

Εξαρταται ποσο ισχυρη ειναι η ορμονοθεραπεια και αν διαρκει για μηνες η χρονια. Στο Καζακσταν την εφαρμοζουν για χρονια.

.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Re: Δρακόντειο σχέδιο νόμου στη Ρωσία: Έρχεται χημικός ευνουχισμός για κάθε παιδοβιαστή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 22 Ιουν 2023, 18:13

Σενέκας έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:09
για την ενδοοικογενιακή βία ποια είναι η νομοθεσία;
10 στους δέκα όσων υποστηρίζουν θάνατο στους παιδεραστές έχουν σοπακιάσει το ανήλικο παιδί τους. Μη σου πω και τη γυναίκα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Exodus την 22 Ιουν 2023, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιουν 2023, 18:13

Bill Hicks έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:07

beheaded and crucified

.
Εικόνα

Ο τυπος απηγαγε 5 παιδια, τα βιασε και μετα αφησε το ενα να πεθανει στην ερημο.

Επικροτω οσα του εκαναν οι Σαουδαραβες.

.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 22 Ιουν 2023, 18:15

Αρίστος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:10
SpoilerShow
Bill Hicks έγραψε:

beheaded and crucified

.
Εικόνα

.
και πάλι, είναι next lvl καφριλίκι να σταυρώσεις το πτώμα του. :o

τόσους αιώνες που τα κάνουν αυτά, δεν θα'πρεπε να υπάρχει πλέον ούτε μισός paedo αν ήταν τόσο αποτελεσματικά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 22 Ιουν 2023, 18:17

Αρίστος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:13
Bill Hicks έγραψε:

beheaded and crucified

.
Εικόνα

.
Ένα από τα συμπτώματα του καραμπαμπισμού είναι το ότι μπερδεύουμε το υποκειμενικό αίσθημα δικαιοσύνης που είναι συναισθηματικό, με τον Νόμο και τη Δικαιοσύνη. Αν έβλέπα έναν παιδεραστή προφανώς θα του έκοβα τ΄αρχίδια, αλλά το ότι αυτό μπορώ να το διαχωρίσω ως έννοια με το τι νομίζω πως πρέπει να κάνει ένα Κράτος, μια Δικαιοσύνη, κ.λπ., με κάνει να είμαι ένα level πάνω από τους μπουρτζόβλαχους. Όχι εγώ ως εγώ, γενικά ο καθένας.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιουν 2023, 18:18

Bill Hicks έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:15
Αρίστος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:10
SpoilerShow
Bill Hicks έγραψε:

Εικόνα

.
και πάλι, είναι next lvl καφριλίκι να σταυρώσεις το πτώμα του. :o

τόσους αιώνες που τα κάνουν αυτά, δεν θα'πρεπε να υπάρχει πλέον ούτε μισός paedo αν ήταν τόσο αποτελεσματικά.

Η ηλεκτρικη καρεκλα παντως στην Αμερικη ειναι πολυ πιο επωδυνη απο τον αποκεφαλισμο που σε στελνει ακαραιαια.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιουν 2023, 18:20

Exodus έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:17
Ένα από τα συμπτώματα του καραμπαμπισμού είναι το ότι μπερδεύουμε το υποκειμενικό αίσθημα δικαιοσύνης που είναι συναισθηματικό, με τον Νόμο και τη Δικαιοσύνη. Αν έβλέπα έναν παιδεραστή προφανώς θα του έκοβα τ΄αρχίδια, αλλά το ότι αυτό μπορώ να το διαχωρίσω ως έννοια με το τι νομίζω πως πρέπει να κάνει ένα Κράτος, μια Δικαιοσύνη, κ.λπ., με κάνει να είμαι ένα level πάνω από τους μπουρτζόβλαχους. Όχι εγώ ως εγώ, γενικά ο καθένας.

Μα εδω συζηταμε για το πως θα πρεπει να τους αντιμετωπισει ο νομος, οχι εμεις.

.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 22 Ιουν 2023, 18:21

Αρίστος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:20
Exodus έγραψε:

.
Αρίστο, πες μας για τη νομοθεσία κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιουν 2023, 18:22

Σενέκας έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:21

Αρίστο, πες μας για τη νομοθεσία κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Ανοιξε ξεχωριστο νημα να το συζητησουμε.

.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 22 Ιουν 2023, 18:23

Αρίστος έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:20
Exodus έγραψε:

.
Ε, ο Νόμος μια χαρά τους αντιμετωπίζει. Στις περισσότερες δυτικοευρωπαϊκές χώρες ο Νόμος είναι ένα τικ πιο χαλαρός από το δίκαιο, και το βρίσκω σωστό. Οι ακραίες ποινές -θάνατος, ακρωτηριασμοί, βιοχημικές επεμβάσεις- δεν πρέπει να μπουν στην αγορά, γιατί μετά δεν θα ξέρουμε πού θα σταματήσουν. Τα ταμπού βοηθάνε.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 22 Ιουν 2023, 18:25

Exodus έγραψε:
Σενέκας έγραψε:
10 στους δέκα όσων υποστηρίζουν θάνατο στους παιδεραστές έχουν σοπακιάσει το ανήλικο παιδί τους. Μη σου πω και τη γυναίκα τους.
Και 10 στους 10 που δεν θελουν θανατο στους παιδεραστες εχουν γαμησει το παιδάκι τους. Μη σου πω και του γείτονα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 22 Ιουν 2023, 18:25

Exodus έγραψε:
Σενέκας έγραψε:
Θανατο δε θέλω, είναι φιλευσπλαχνια για αυτούς. Βασανιστήριο μέχρι να παρακαλάνε να πεθάνουν, ναι στηρίζω με σθένος.
Και όχι δεν έχω σαπακιασει κανέναν εντός οικογένειας, κανέναν ανηλικο(όσο είμαι ενήλικας) και καμιά γυναίκα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιουν 2023, 18:26

Exodus έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:23
Ε, ο Νόμος μια χαρά τους αντιμετωπίζει. Στις περισσότερες δυτικοευρωπαϊκές χώρες ο Νόμος είναι ένα τικ πιο χαλαρός από το δίκαιο, και το βρίσκω σωστό. Οι ακραίες ποινές -θάνατος, ακρωτηριασμοί, βιοχημικές επεμβάσεις- δεν πρέπει να μπουν στην αγορά, γιατί μετά δεν θα ξέρουμε πού θα σταματήσουν. Τα ταμπού βοηθάνε.

Torres: Child killer execution changed my mind about the death penalty

https://eu.floridatoday.com/story/opini ... 401510002/

.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 22 Ιουν 2023, 18:38

panos291 έγραψε:
22 Ιουν 2023, 18:25
Exodus έγραψε:
Σενέκας έγραψε:
Και 10 στους 10 που δεν θελουν θανατο στους παιδεραστες εχουν γαμησει το παιδάκι τους. Μη σου πω και του γείτονα.
Μαλακίες λες και το ξέρεις. Νομοθέτες όλης της πολιτισμένης Ευρώπης δεν συμφωνούν μαζί σου, είναι για σένα όλοι παιδεραστές. Το ΄΄οτι προέρχεσαι από μια κουλτούρα όμως πως οι γονείς σοπακιάζουν τα παιδιά κι αυτό δεν θεωρείται και τόσο φοβερό, σε κάνει πολύ πιο ύποπτο.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 22 Ιουν 2023, 18:42

AlienWay έγραψε:
22 Ιουν 2023, 17:46
Χημικός πρέπει, ναι, γιατί το πάθος τους είναι σύμφυτο με τη σεξουαλικότητά τους, επομένως δεν επιδέχονται "σωφρονισμού" δια της απομόνωσης.

Δηλαδή αν τους κλείσεις 5 χρόνια στη φυλακή, δεν πρόκειται να αλλάξουν σεξουαλικές προτιμήσεις.
Λέω κι εγώ μια κουταμάρα.
Το πάθος τους δεν θα κοπάσει ακόμη κι αν δεν τους σηκώνεται.
Δεν θα αλλάξουν σεξουαλικές προτιμήσεις αν δεν τους σηκώνεται.
Αν κάποιος αρεσκεται στη σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα (ή και ενήλικα) δεν θα σιγάσει το πάθος του αν δεν έχει στύση.
Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει ένα ανήλικο (ή και ενήλικο) άτομο,θα το κάνει ακόμη κι αν δεν του σηκώνεται.
Με λίγα λόγια;
Πίπες ανοιχτού πελάγους..
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών