Οταν βγεις απο το τρυπάκι που έχεις παγιδευτει του "φταίνε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εκτός απο εμένα" ίσως υπάρξει ελπίδα.Pillars έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 14:21Μαζί δεν τα φάγαμε!Unique έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 12:18To οποίο εμείς δημιουργήσαμε αφού μαζί τα φάγαμε. Δεν υπάρχει λόγος θυμού. Φταίξαμε και πρέπει να πληρώσουμε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 12:17αυτό το επιχείρημα μου δίνει στα νεύρα
ξέρεις πόσα σκατά έχουμε εδώ που δεν υπάρχουν σε άλλη χώρα της ΕΕ; πχ ας ξεκινήσουμε με το βασικότερο: υπάρχει χρέος 180% επί του ΑΕΠ σε άλλη χώρα της ΕΕ;
δεν είναι επιχείρημα το "υπάρχει σε άλλη χώρα της ΕΕ το τάδε". και δε τους συμφέρει τους κυβερνώντες να ξεκινάνε επιχείρημα με τέτοιο statement
Τα έφαγαν οι εθνικοί κατασκευαστές, οι ολιγάρχες της ενέργειας, οι πετρελαιάδες που εμποδίζουν τις εξορύξεις, οι απατεώνες τραπεζίτες, οι λαθροδιακινητές, οι λαθρέμποροι, τα παραδικαστικά κυκλώματα, οι μαφιόζοι, το παρακράτος, οι πολιτικοί που τους σιγοντάρουν όλους αυτούς κοκ.
Υπάρχει σε χώρα της ΕΕ προστασία πρώτης κατοικίας;
Re: Υπάρχει σε χώρα της ΕΕ προστασία πρώτης κατοικίας;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Το ενδιαφερον εδω εγκειται στο γεγονος οτι καποιοι θελουν να ζουν ως ευρωπαιοι (βιοτικο επιπεδο,μισθοι κλπ) χωρις ομως να ακολουθουν τους ευρωπαικους κανονες.
Κλασσικη παλαιοπασοκικη και νυν συριζαιικη λογικη που προοριζεται σε εξαφανιση.
Κλασσικη παλαιοπασοκικη και νυν συριζαιικη λογικη που προοριζεται σε εξαφανιση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Saliveros έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 12:08https://www.iefimerida.gr/politiki/geor ... -katoikias
Επίσης η Λέσβος κι η Μυτιλήνη.Άδωνις Γεωργιάδης: Υπάρχει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα προστασία πρώτης κατοικίας;
Γιώργος Τσίπρας: Βεβαίως, σε πολλές
Άδωνις Γεωργιάδης: Κάντε google στο κινητό σας και πείτε μου μια
Γιώργος Τσίπρας: Στην Καλιφόρνια υπάρχει, ας ξεκινήσουμε ανάποδα
Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι στην ΕΕ η Καλιφόρνια; Ευρωπαϊκή Ένωση σας είπα, έχετε μπερδέψει και τον πλανήτη.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ΤριπάκιUnique έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:04Οταν βγεις απο το τρυπάκι που έχεις παγιδευτει του "φταίνε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εκτός απο εμένα" ίσως υπάρξει ελπίδα.Pillars έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 14:21Μαζί δεν τα φάγαμε!
Τα έφαγαν οι εθνικοί κατασκευαστές, οι ολιγάρχες της ενέργειας, οι πετρελαιάδες που εμποδίζουν τις εξορύξεις, οι απατεώνες τραπεζίτες, οι λαθροδιακινητές, οι λαθρέμποροι, τα παραδικαστικά κυκλώματα, οι μαφιόζοι, το παρακράτος, οι πολιτικοί που τους σιγοντάρουν όλους αυτούς κοκ.
από το trip (ψυχεδελικό ταξίδι) και όχι από την τρύπα
Saliveros έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 12:08https://www.iefimerida.gr/politiki/geor ... -katoikias
Επίσης η Λέσβος κι η Μυτιλήνη.Άδωνις Γεωργιάδης: Υπάρχει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα προστασία πρώτης κατοικίας;
Γιώργος Τσίπρας: Βεβαίως, σε πολλές
Άδωνις Γεωργιάδης: Κάντε google στο κινητό σας και πείτε μου μια
Γιώργος Τσίπρας: Στην Καλιφόρνια υπάρχει, ας ξεκινήσουμε ανάποδα
Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι στην ΕΕ η Καλιφόρνια; Ευρωπαϊκή Ένωση σας είπα, έχετε μπερδέψει και τον πλανήτη.
Επρεπε να ημουν εγω στη θεση του Γιωργου Τσιπρα.
Θα ρωτουσα τον Μπουμπουκο σε ποια χωρα της ΕΕ οι πολιτες της σε μια δεκαετια διεσωσαν τρεις τεσσερεις φορες τις τραπεζες με τους φορους τους και σε ανταλλαγμα οι τραπεζες τους κανουν ενα σωρο καταχρηστικες κρατησεις ακομη και στην παραμικρη συναλλαγη μεσω ΑΤΜ.
.
Ακόμη κι αν βγεις από το τριπάκι του πρεζάκια (λέγεμεκαιείμαστεόλοιπρεζάκιααλλάδεντοξέρουμε) πάλι δεν θα υπάρξει.Unique έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:04Οταν βγεις απο το τρυπάκι που έχεις παγιδευτει του "φταίνε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εκτός απο εμένα" ίσως υπάρξει ελπίδα.Pillars έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 14:21Μαζί δεν τα φάγαμε!
Όποιος θέλει σταθερότητα περνάει Debian, δεν ψηφίζει τις ακρίδες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αλλά ας όψονται τα μαλακιστήρια που έκαναν το ντόκερ κώλο κι έχεσαν τον κόσμο όλο.
Αχρείαστο μπλέξιμο.
.
.
Με απλά λόγια η ΕΕ στηρίζει τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια του λαού.
Κατά τα άλλα εάν βγούμε εκτός ΕΕ θα καταστραφουμε.
Ε ας μείνουμε μέσα να ταΐζουμε Πατσηδες και να γεμίζουμε άστεγους.
Υ.Γ. Η ΕΚΤ έχει αυξήσει ουκ ολίγες φορές τα επιτόκια δεκαπλασιαζοντας το ποσό που χρωστάνε στις τράπεζες. Ευθύνες θα αποδοθούν η είναι Ιερή Αγελάδα η ΕΚΤ.
Υ.Γ. Η ΕΚΤ έχει αυξήσει ουκ ολίγες φορές τα επιτόκια δεκαπλασιαζοντας το ποσό που χρωστάνε στις τράπεζες. Ευθύνες θα αποδοθούν η είναι Ιερή Αγελάδα η ΕΚΤ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Το ιδιο ποσο χρωστάνεzteo έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:19Με απλά λόγια η ΕΕ στηρίζει τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια του λαού.
Το ΗΒ βγηκε εκτος ΕΕ και καταστράφηκε, αν βγει η Ελλαδα, θα εξαφανιστεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 23 Ιουν 2023, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Snap και τα φταλέ στη τσέπη.
.
.
talaipwros έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:20Το ιδιο ποσο χρωστάνεzteo έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:19Με απλά λόγια η ΕΕ στηρίζει τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια του λαού.
Το ΗΒ βγηκε εκτος ΕΕ αλλα ακολουθωντας τις ιδιες μιζερες πολιτικες της ΕΕ, δεν επιχειρησε να γινει Σιγκαπουρη, αν ακολουθουσε αυτο το δρομο θα ειχε το πειραμα εντελως διαφορετικη καταληξη.
.
Με δουλευεις η αύξηση των επιτοκίων της ΕΚΤ δεν επηρεάζει τα επιτόκια των δανείων. Δεν αυξάνει το ποσό τότε.talaipwros έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:20Το ιδιο ποσο χρωστάνεzteo έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 15:19Με απλά λόγια η ΕΕ στηρίζει τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια του λαού.
Ταλ την αυτοδυναμία θα την πάρετε αφήστε τα ψέματα στην άκρη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
επειδή ακριβώς δεν έχουμε το βιοτικό επίπεδο και τους μισθούς της Δ. Ευρώπης δε μπορεί να βγαίνει ο υπουργός και να μας ρωτάει που στην Ευρώπη έχουν το τάδε ή το δείνα
οι συνθήκες είναι διαφορετικές και κάθε χώρα νομοθετεί στη βάση των αναγκών της
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Μαρ 2025, 20:03
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωτιά του phorum και απώλεια της πρώτης θέσης με υπαιτιότητά του
από neon imposter » 19 Ιουν 2023, 18:20 » σε Γλωσσολογία - 28 Απαντήσεις
- 1339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από user0972003
22 Ιουν 2023, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 25 Φεβ 2025, 22:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
26 Φεβ 2025, 15:57
-