Μας έπεισες

Όσο γι αυτά τα "μπουκωμένος" και "γλυκούλι", μήπως είσαι γκέϊ;
Δεν πειράζει βέβαια, ο καθένας διαθέτει το σώμα του όπως γουστάρει, αλλά... στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
Μην εκτίθεσαι άνευ λόγου.
Μας έπεισες
Ρε τζούτζουκο, έχω γράψει κάτι κατεβατά τα οποία κάνεις αβαβά για να με πεις τι; ότι είμαι γκέης;
Α, προτιμάς τους μεγαλύτερους;
Εδώ δεςΕρμής έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:36Της συγκεκριμένης πολύ στενός της συγγενής μένει στην Κρηνη. Ο στενός της αυτός συγγενής λοιπόν έχει ο άριστες σχέσεις με πολύ γνωστό μου που τον έχει σα παιδί του.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:31Προφανώς. Στον focus f.m. μας έκανε και μαθήματα δημοκρατίας. Πονούσε η ψυχή της για την δημοκρατία στην χώρα.
Λοιπον. Επειδή η Ελλάδα είναι ένα χωριουδάκι και λίγο πολύ όλοι γνωριζομαστε, καλό είναι να μαζέψει τα φυσεκλικια η κοπελίτσα γιατί θα βγουν διαφορά στη φόρα.
Οκ σεβόμαστε αυτό που πέρασε, όλοι είπαμε για το ανύπαρκτο κράτος και για τις ευθύνες του αλλά κάπου ωπα λίγο έτσι;
Χθεσινοι πουστηδες, σημερινοί κωλομπαραδες;
Τσοντοβίντεο ειναι δηλαδή αυτό το τόσο κακό και μεπτό που λεςσου είπε ο μπατζανάκης του θείου του τάδε σου, που έχει κάνει στην Κρήνη δηλαδη? Και? Ως προς τί την καίει αυτό, και τί σχέση έχει με αυτά που κάνει σήμερα?
Εσύ θα σκούζεις στα πχιοτικα πάνελ μετα μιλώντας για πατριαρχια. Αν δε το το θεωρούσες κακό δε θα έκανες σα κακογαμημενη λιγο πριν την εμμηνόπαυση
1.07 το δίνει ότι πριν σκουξει θα τον παίξει μια φορά πρώταΕρμής έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 23:49Εσύ θα σκούζεις στα πχιοτικα πάνελ μετα μιλώντας για πατριαρχια. Αν δε το το θεωρούσες κακό δε θα έκανες σα κακογαμημενη λιγο πριν την εμμηνόπαυση
Σκούζω γιατί είναι άσχετα γεγονότα μεταξύ τους το οτι "μπορει να υπάρχει βιντεάκι που τη δειχνει να παιρνει καμια πιπα", με το ότι σήμερα βγαινει δημοσίως και κράζει την όποια κυβέρνηση για τους όποιους λόγους. Δεν υπάρχει καμία συστοιχία μεταξύ αυτων των δύο.Ερμής έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 23:49Εσύ θα σκούζεις στα πχιοτικα πάνελ μετα μιλώντας για πατριαρχια. Αν δε το το θεωρούσες κακό δε θα έκανες σα κακογαμημενη λιγο πριν την εμμηνόπαυση
Για λύπηση είσαι φίλε.