Εκλογικά αποτελέσματα υπερδεξιας και εναλλακτικής δεξιάς
Re: Εκλογικά αποτελέσματα υπερδεξιας και εναλλακτικής δεξιάς
Αν υπάρξει πάντως έκπληξη, αυτή θα έχει να κάνει με το υψηλό ποσοστό που θα πάρουν οι Σπαρτιάτες, εγώ λέω μεταξύ 3% και 4,5%.
Κατάλαβα. Επίσης και το χαμηλό ποσοστό του συριζα ενδεχομένως να συμβάλλει σε αυτό που λες
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
- Phorum.gr user: independent_44
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν γουστάρουν τη ΝΔ αλλά την ψήφισαν υπό το φόβο του Συριζα.
Οι δημοσκοπήσεις παρουσίαζαν μικρές διαφορές.
Πολλοί απ' αυτούς θα αλλάξουν τώρα που αποδείχτηκε ότι ο Σύριζα είναι πολύ πίσω
Οι δημοσκοπήσεις παρουσίαζαν μικρές διαφορές.
Πολλοί απ' αυτούς θα αλλάξουν τώρα που αποδείχτηκε ότι ο Σύριζα είναι πολύ πίσω
Αυτό συμβαίνει σε όλο το πολιτικό φασμα. Εμείς 10 άτομα οικογένεια και κουμπάροι ψηφίσαμε
2 ΚΚΕ
6 ΣΥΡΙΖΑ
1 Βαρουφακη
1 αποχη
Αύριο 10/10 θα ψηφισουμε ΚΚΕ.
Αυτό δε σημαίνει κάτι, είναι πολύ μικρό το δείγμα και επισης αρκετοι δε θα πανε να ψηφισουν γιατι θεωρουν προδιαγεγραμμενο το αποτέλεσμα.
Μόνο η ΝΔ μπορεί να χάσει αυριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα και με 15-16% ή με 20-21% τα ίδια εσωκομματικά προβλήματα θα έχει με την στροφή στο κέντρο και την κεντροδεξια.
Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι στους Έλληνες του Εξωτερικού η συμμετοχή μειώθηκε κατά 15%.
Αν πάει έτσι και στην Ελλάδα, θα έχουμε γύρω στις 900.000 ψήφους λιγότερες. Δεν νομίζω να πάει τόσο κάτω, αλλά ένα μείον 500.000+ είναι πιθανό. Από αυτές, τουλάχιστον τις μισές+ θα της χάσει η Ν.Δ. κυρίως λόγω εφησυχασμού.
Αν πάει έτσι και στην Ελλάδα, θα έχουμε γύρω στις 900.000 ψήφους λιγότερες. Δεν νομίζω να πάει τόσο κάτω, αλλά ένα μείον 500.000+ είναι πιθανό. Από αυτές, τουλάχιστον τις μισές+ θα της χάσει η Ν.Δ. κυρίως λόγω εφησυχασμού.
-
Δωρο Θεού για τα μικρά κόμματα που κυνηγάνε το 3% και έμειναν έξω για 4-5 χιλιάδες ψήφουςkameron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:39Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι στους Έλληνες του Εξωτερικού η συμμετοχή μειώθηκε κατά 15%.
Αν ο Βαρουφάκης κρατήσει το 90% των ψηφοφόρων του, λογικά θα μπει και αυτός και θα προκύψει εννιακομματική Βουλή.independent44 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:43Δωρο Θεού για τα μικρά κόμματα που κυνηγάνε το 3% και έμειναν έξω για 4-5 χιλιάδες ψήφουςkameron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:39Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι στους Έλληνες του Εξωτερικού η συμμετοχή μειώθηκε κατά 15%.
-
Ναι, ίσως έχει κάνει και κάποια κίνηση για να τον στηριξουν εξωκοινοβουλευτικοιkameron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:47Αν ο Βαρουφάκης κρατήσει το 90% των ψηφοφόρων του, λογικά θα μπει και αυτός και θα προκύψει εννιακομματική Βουλή.independent44 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:43Δωρο Θεού για τα μικρά κόμματα που κυνηγάνε το 3% και έμειναν έξω για 4-5 χιλιάδες ψήφουςkameron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:39Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι στους Έλληνες του Εξωτερικού η συμμετοχή μειώθηκε κατά 15%.
καπιταλιστικο κέντρο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον δεν είναι χρεωμένη μαφία σαν τα τρωκτικά της ΝΔ και τους ακόλουθους της στο πασοκ αφού έχουν φαγωθεί να τον φάνε θα τον ψηφίσω και παροτρύνω και τους 10 να κάνετε το ίδιο.3f3k έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:39Αυτό συμβαίνει σε όλο το πολιτικό φασμα. Εμείς 10 άτομα οικογένεια και κουμπάροι ψηφίσαμε
2 ΚΚΕ
6 ΣΥΡΙΖΑ
1 Βαρουφακη
1 αποχη
Αύριο 10/10 θα ψηφισουμε ΚΚΕ.
Αυτό δε σημαίνει κάτι, είναι πολύ μικρό το δείγμα και επισης αρκετοι δε θα πανε να ψηφισουν γιατι θεωρουν προδιαγεγραμμενο το αποτέλεσμα.
Μόνο η ΝΔ μπορεί να χάσει αυριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα και με 15-16% ή με 20-21% τα ίδια εσωκομματικά προβλήματα θα έχει με την στροφή στο κέντρο και την κεντροδεξια.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Eθνικοκοινωνιστης
kameron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:39Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι στους Έλληνες του Εξωτερικού η συμμετοχή μειώθηκε κατά 15%.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι εγώ Μπογδάνο - Εμφιετζόγλου ψήφισα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι συνάφεια μπορεί να έχουν οι οπαδοί της ΕΔ με ένα θρησκευτικό συντηρητικό κόμμα; Νομίζω θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα πάνε.
Το κόμμα φαηλου ήταν δεξιό. Οι τζημερικοι ήταν φιλελευθεροι.Green Dragon έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 09:40Τι συνάφεια μπορεί να έχουν οι οπαδοί της ΕΔ με ένα θρησκευτικό συντηρητικό κόμμα; Νομίζω θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα πάνε.
Εγώ ξέρω αρκετό κόσμο που δεν μπόρεσε να ψηφίσει με την γαλιφιά που τους έκαναν, όσον αφορά τους εκλογικούς καταλόγους (ανακοίνωσαν ξαφνικά εκλογές ενώ είχαν βάλει τα νδμποτάκια να διαδίδουν πως θα φάνε την τετραετία συν τους δύο μήνες που δικαιούνται και τελικά έκλεισαν οι εκλογικοί κατάλογοι πριν προλάβει να γραφτεί ο κόσμος) και τώρα έχουν βγάλει εισιτήρια ακόμα και για εκδικητική ψήφο.
Μου έστειλε μήνυμα κολλητή χθες αργά το βράδυ ότι είναι στο κατάστρωμα (που ορκιζόταν πως δεν θα ταξιδέψει ποτέ έτσι) και δεν έχει χώρο να απλώσει το sleeping bag.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνηση για ενιαίο ενωτικό ψηφοδέλτιο εναλλακτικής δεξιάς και εθνικιστικων κομμάτων;
από southern » 14 Ιουν 2023, 08:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
14 Ιουν 2023, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιαίτερα εκλογικά αποτελέσματα της 25/6/2023.
από KRAKEN » 05 Ιούλ 2023, 18:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
05 Ιούλ 2023, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Guardian: Στην Ελλάδα ομάδα ισραηλινών πρακτόρων που αλλοιώνει εκλογικά αποτελέσματα
από Kauldron » 10 Μάιος 2023, 18:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Μάιος 2023, 18:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελέσματα της πανωλεθριας Σύριζα
από Yochanan » 23 Μάιος 2023, 02:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1969 Προβολές
-