Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Re: Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Είχα διαβάσει για τον ΓΓ ,αλλά τώρα πείστηκα εντελώς.Μυθοπλασία στο υπερπέραν και φαντασία μεγαλύτερη του Σοπέν.
Είχα έναν φίλο στην εφηβική μου ηλικία ,που έλεγε όταν φτάσαμε τα 18 και γύρισε απο τον Στρατό ότι πήγε και έδωσε στην Σχολή Ικάρων και ότι πέρασε τις εξετάσεις αλλά τον έκοψαν γιατι είχε μυωπία.Στις γυναίκες έλεγε ότι πέρασε παρόλο που ήταν υπέρβαρος και πως κάποια μέρα θα τον δούνε με τη στολή του Ικαρου.Φιδιές δηλαδη .Εγώ ήμουν την μισή ημέρα μαζί του λόγω σχολείου και την υπόλοιπη παίζαμε Σουμπουτέο στο σπίτι του.Ποτέ δεν είχε δώσει εξετάσεις για την Ικάρων .Τα έλεγε για να ελκύσει τον γυναικείο πλυσθησμό.Μέχρι που και ένας άλλος φίλος μας και συμμαθητής κόλλησε κι αυτό και έλεγε τα ίδια ψέματα .Οτι δηλαδη πάνε μαζί στην Ικάρων και έχουν πετάξει με εκπαιδευτικό.
Το χειρότερο όμως είναι ότι σιγά σιγά άρχισαν να πιστεύουν και οι ίδιοι στα ψέματά τους ,και εγώ που προσπαθούσα να τους συνεφέρω τους έγινα εχθρός.Κάποτε βέβαια χωρίσαμε τα τσανάκια μας .Δεν ξέρω σήμερα τι κάνουν και αν πιστεύουν ακόμη τις φαντασίες τους.Πάντως δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα η μεγάλη και νοσηρή Φαντασία.
Κοίτα τι επινοεί ο άνθρωπος για να ρίξει γυναίκα στο κρεβάτι!!!!!!!!!!
Είχα έναν φίλο στην εφηβική μου ηλικία ,που έλεγε όταν φτάσαμε τα 18 και γύρισε απο τον Στρατό ότι πήγε και έδωσε στην Σχολή Ικάρων και ότι πέρασε τις εξετάσεις αλλά τον έκοψαν γιατι είχε μυωπία.Στις γυναίκες έλεγε ότι πέρασε παρόλο που ήταν υπέρβαρος και πως κάποια μέρα θα τον δούνε με τη στολή του Ικαρου.Φιδιές δηλαδη .Εγώ ήμουν την μισή ημέρα μαζί του λόγω σχολείου και την υπόλοιπη παίζαμε Σουμπουτέο στο σπίτι του.Ποτέ δεν είχε δώσει εξετάσεις για την Ικάρων .Τα έλεγε για να ελκύσει τον γυναικείο πλυσθησμό.Μέχρι που και ένας άλλος φίλος μας και συμμαθητής κόλλησε κι αυτό και έλεγε τα ίδια ψέματα .Οτι δηλαδη πάνε μαζί στην Ικάρων και έχουν πετάξει με εκπαιδευτικό.
Το χειρότερο όμως είναι ότι σιγά σιγά άρχισαν να πιστεύουν και οι ίδιοι στα ψέματά τους ,και εγώ που προσπαθούσα να τους συνεφέρω τους έγινα εχθρός.Κάποτε βέβαια χωρίσαμε τα τσανάκια μας .Δεν ξέρω σήμερα τι κάνουν και αν πιστεύουν ακόμη τις φαντασίες τους.Πάντως δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα η μεγάλη και νοσηρή Φαντασία.
Κοίτα τι επινοεί ο άνθρωπος για να ρίξει γυναίκα στο κρεβάτι!!!!!!!!!!
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- kongrosian
τι εννοείς?kongrosian έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:14σε αυτή την περίπτωση ουτε το ψέμα βοηθάει, ούτε όλη η αλήθεια.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- kongrosian
Η μεγαλομανία των γυναικών ε?για δόξα και πλούτο φαντάζομαι.....kongrosian έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:26vag_el έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:20τι εννοείς?kongrosian έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:14
σε αυτή την περίπτωση ουτε το ψέμα βοηθάει, ούτε όλη η αλήθεια.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- kongrosian
......ύστερα ,έρχεται η αιώνιος ζωή και σύ δεν κατάλαβες πότε ήρθε και γιατί.kongrosian έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:35όχι
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- kongrosian
kongrosian έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:41
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις διαβασει το τοπικ.Aitwlosέγραψε: ↑19 λεπτά πριν
Να ρωτήσω κάτι σοβαρό; Το τεθωρακισμένο πως το οδηγούμε; Θέλω να αποδώσω τιμες
Και ενω δεν το εχεις διαβασει πας να μου πουλησεις εξυπναδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 16 Μαρ 2024, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σκατα. Το βούτηξα από τον ορχο και έχω ξεμείνει σε κάτι χωράφια. Δεν παίρνει μπρος η μαλακιά. Λες να φάω καμία στερηση εξόδου;
-
που διαβασες οτι οδηγησα αρμα για να αποδωσω τιμες;
Στην επιστροφη και ενω ειμαστε τελευταιο αρμα με εμενα αρχηγο δινω εντολη στον οδηγο να κοψει στον κομβο στα Κωνσταντινουπολιτικα και να μπει Τουμπα
Αντεδρασε αλλα το κανε
Στριψαμε αριστερα στην Λαμπρακη και περασαμε μπροστα απο το σπιτι του κολλητου μου πουειχε σκοτωθει την προηγουμενη ημερα σε ατυχημα με το παπι του,Ηταν λοκατζηςστην Ρεντινα και ειχε αδεια
Μαρσαραμε μπορστα στο σπιτι του αποδιδοντας τιμες
Αντεδρασε αλλα το κανε
Στριψαμε αριστερα στην Λαμπρακη και περασαμε μπροστα απο το σπιτι του κολλητου μου πουειχε σκοτωθει την προηγουμενη ημερα σε ατυχημα με το παπι του,Ηταν λοκατζηςστην Ρεντινα και ειχε αδεια
Μαρσαραμε μπορστα στο σπιτι του αποδιδοντας τιμες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι νεαροί άνδρες όταν απολύονται από τον στρατό βάζουν την ταυτότητα στα δόντια;
από AsimakisLazarou » 12 Μάιος 2023, 20:30 » σε Life style - 14 Απαντήσεις
- 1202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Λυπούνται» στον ισραηλινό στρατό, γιατί 85χρονη όμηρος είπε ότι η Χαμάς της φέρθηκε καλά
από Frappezitis » 24 Οκτ 2023, 21:38 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 1140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
25 Οκτ 2023, 05:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ειναι μουφα η ιστορια του Φειδιππίδη
από Μαδουραίος » 10 Νοέμ 2024, 10:08 » σε Ιστορία - 60 Απαντήσεις
- 1162 Προβολές
-