Πού ισχύει αυτό;
ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!! FRAPEPORT, KIKILLER ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.
- Λίνο Βεντούρα
-
Re: ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!! FRAPEPORT, KIKILLER ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.
Στην Ινδία
Μόνο εκεί την εχω δει αυτή τη μαλακια
Σε καμία πολιτισμένη χώρα ο τουρίστας δεν πληρώνει παραπάνω
Re: ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!! FRAPEPORT, KIKILLER ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.
Βλέπω έχουμε θέμα και με τα σημεία στίξης.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 12:32Με τι θα πληρώσεις τα .έξοδα αποστολής ρε κακομοιρη ζαιαυγιτη ;Kauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 11:13Φίλε μπαφιάρη, να σε στείλω κανένα βιβλίο γραμματικής μπάς και ξεστραβωθείς και μάθεις Ελληνικά;Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 08:46
Φίλε πανιβλακα να σε στείλω κανένα ευρώ μπας και πας διακοπές έστω σαλαμινα;
Θα τους πώ είναι για το πρόγραμμα για αναλφάβητους Αλβανούς. Το γνωστό ΑΝ.ΑΛ.

Ωραιότατο είναι, ειδικά αν πας τέρμα ανατολικά που έχει παραλίες χωρίς να βλέπεις τα "καλά" της Ψαρους. Επίσης έχει πολύ όμορφη χώρα. Βέβαια έχω να πάω από το 18 και σίγουρα δεν είναι για Ιούλιο Αύγουστο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλα από αναλKauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:22Βλέπω έχουμε θέμα και με τα σημεία στίξης.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 12:32Με τι θα πληρώσεις τα .έξοδα αποστολής ρε κακομοιρη ζαιαυγιτη ;
Κάπως πρέπει να βγάλεις και εσύ το ψωμάκι σου
Αυτά τους λές εκεί στην Ολλανδία; Θα σε πετάξουν έξω ως ομοφοβικό. Αλλά και πάλι, στο υπόγειο με τους μπάφους ποιός να σ' ακούσει, ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:29Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλα από αναλKauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:22Βλέπω έχουμε θέμα και με τα σημεία στίξης.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 12:32
Με τι θα πληρώσεις τα .έξοδα αποστολής ρε κακομοιρη ζαιαυγιτη ;

Και πώς το κατάλαβες αυτό, αστυνόμε σαΐνη.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:15Στην Ινδία
Μπορεί να έχουν tourist pass και να το δίνουν σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Το κατάλαβα ζαιε γιατί αν πας στην Ινδία στις τουριστικές τοποθεσίες έχουν ταμείο για τουρίστες, ταμείο για ντόπιους και γράφουν από πάνω τιμές εισιτηρίωνnrg έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:36Και πώς το κατάλαβες αυτό, αστυνόμε σαΐνη.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:15Στην Ινδία
Δεν το κριβουν
Αντίθετα με εσένα δηλαδή τα έχω δει με τα μάτια μου και δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου
-
Τα λέω ρε εύκωλε ζαιαυγιτη και δεν έχουν θεμαKauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:35Αυτά τους λές εκεί στην Ολλανδία; Θα σε πετάξουν έξω ως ομοφοβικό. Αλλά και πάλι, στο υπόγειο με τους μπάφους ποιός να σ' ακούσει, ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:29Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλα από αναλ
Άρα το "Μόνο εκεί έχω δει... " το οποίο το είπες ειρωνικά για την ιδέα της διαφορετικής χρέωσης, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού σαΐνη.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:39Το κατάλαβα ζαιε γιατί αν πας στην Ινδία στις τουριστικές τοποθεσίες έχουν ταμείο για τουρίστες, ταμείο για ντόπιους και γράφουν από πάνω τιμές εισιτηρίωνnrg έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:36Και πώς το κατάλαβες αυτό, αστυνόμε σαΐνη.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:15
Στην Ινδία
Δεν το κριβουν
Αντίθετα με εσένα δηλαδή τα έχω δει με τα μάτια μου και δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου
Μπορεί υπάρχει οπουδήποτε αλλού στον κόσμο αλλά και στην Ινδία.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
nyxtovios έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 09:48shqiptareKauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 01:01Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 00:55Εδώ είναι το νημα ππυ καιρό φτωχομπινεδες ππυ δεν έχουν δει υην Μύκονο ούτε στο Google maps ελπίζουν το νησί να ξεπέσει οικονομικα;
Ππυ, κερώ φτοχωμποιναίδαις, αιγό ανείγο το γκουκκλ μάπες κε βλαίπο τοι Μεικωνω...ππυ.

Αληταρά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εντάξει, αλλά πρέπει να κάνεις και λίγο παρέα και με άτομα που δεν είναι ομοεθνείς σου, Αλβανοί.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:41Τα λέω ρε εύκωλε ζαιαυγιτη και δεν έχουν θεμαKauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:35Αυτά τους λές εκεί στην Ολλανδία; Θα σε πετάξουν έξω ως ομοφοβικό. Αλλά και πάλι, στο υπόγειο με τους μπάφους ποιός να σ' ακούσει, ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:29
Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλα από αναλ
-
Α μάλιστα δεν τα βγάζεις από τον κωλο σου, απλά τα έχεις δει μόνο εσύnrg έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:45Άρα το "Μόνο εκεί έχω δει... " το οποίο το είπες ειρωνικά για την ιδέα της διαφορετικής χρέωσης, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού σαΐνη.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 14:39Το κατάλαβα ζαιε γιατί αν πας στην Ινδία στις τουριστικές τοποθεσίες έχουν ταμείο για τουρίστες, ταμείο για ντόπιους και γράφουν από πάνω τιμές εισιτηρίων
Δεν το κριβουν
Μπορεί υπάρχει οπουδήποτε αλλού στον κόσμο αλλά και στην Ινδία.
- Λίνο Βεντούρα
Για τον πέο είναι. Μες στην βρόμα και την μπίχλα, γεμάτο πουτάνες και λεχριτες. Ωραία θα ήταν την δεκαετία του ‘70, ξέρω γώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Από 9 έως και 15 ευρώ το σουβλάκι στη Μύκονο..!
από Parrot » 01 Ιουν 2023, 18:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 1510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
19 Φεβ 2024, 11:45
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
27 Φεβ 2025, 23:51