Τι βλέπαμε λέμε.
Ελληνικές Εκλογές 2023
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ όταν ήμουν 15 δεν υπήρχαν exit polls.stella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.

waldorf έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:38Εγώ όταν ήμουν 15 δεν υπήρχαν exit polls.stella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.

Occasio facit furem
- Otto Weininger
Αυτοί είπαν ότι πηδούσαν. Γω έβλεπα εξιτ πολλςstella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγω τον επαιζα ασταματητα.stella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου.
"Έλα να σου δείξω τη συλλογή μου με τα γραμματόσημα. Άμα δε σου αρέσει ντύνεσαι και φευγεις".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Βλέποντας εξιτ πολς?Daje έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:41Εγω τον επαιζα ασταματητα.stella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
εγώ όταν ήμουν 15 δεν υπήρχαν τηλεοράσειςwaldorf έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:38Εγώ όταν ήμουν 15 δεν υπήρχαν exit polls.stella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.

Πάνος Σκουρλέτης
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν έχω ψηφίσει. Ούτε τον Μάη, ούτε σήμερα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- George_V
Ε υπήρχε και έλλειψη πάπυρου τότε καθώς είχαν σταματησει οι εισαγωγές από την Αίγυπτο και δεν μπορουσαν να κάνουν εξιτ πολς...waldorf έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:38Εγώ όταν ήμουν 15 δεν υπήρχαν exit polls.stella έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:37Σιγά ρε παιδιά, όλοι πηδούσατε non stop στα 15; Κι εγώ πάντα έβλεπα τα exit polls, είχε πολύ γέλιο οικογενειακά. Παλιότερα ήταν πολύ πιο ωραία από τώρα, με την χιτσκοκική αμφιβολία, τα απρόοπτα, τις γραφικότητες. Τώρα τι μας έμεινε; Το καλοκαίρι στο χωριό και κάνας γάμος.

Τη μετάδοση αποτελεσμάτων των εκλογών του 1977 τις είχα παρακολουθήσει στο 100%, όντας μαθητής πρώτων τάξεων δημοτικού.
Από τότε κόλλησα με τα πολιτικά, μάλλον πρέπει να μου είχε φανεί τρομερά διασκεδαστικό.
Τότε δεν υπήρχαν γραφικά κλπ, έβγαινε διαρκώς ο παρουσιαστής και ανέφερε αποτελέσματα από τις διάφορες περιοχές. Οι δικοί μου είχαν πάρει τα ψηφοδέλτια από τις εκλογές που είχαν ψηφίσει και έγραφαν από πίσω κάθε φορά τα αποτελέσματα που έλεγε ο παρουσιαστής, ένα ψηφοδέλτιο για την Α' Αθηνών, ένα για τη Β' Αθηνών κλπ, έτσι παρακολοθούσαν την εξέλιξη των αποτελεσμάτων. Άλλες εποχές.
Από τότε κόλλησα με τα πολιτικά, μάλλον πρέπει να μου είχε φανεί τρομερά διασκεδαστικό.
Τότε δεν υπήρχαν γραφικά κλπ, έβγαινε διαρκώς ο παρουσιαστής και ανέφερε αποτελέσματα από τις διάφορες περιοχές. Οι δικοί μου είχαν πάρει τα ψηφοδέλτια από τις εκλογές που είχαν ψηφίσει και έγραφαν από πίσω κάθε φορά τα αποτελέσματα που έλεγε ο παρουσιαστής, ένα ψηφοδέλτιο για την Α' Αθηνών, ένα για τη Β' Αθηνών κλπ, έτσι παρακολοθούσαν την εξέλιξη των αποτελεσμάτων. Άλλες εποχές.

Πάνος Σκουρλέτης
μην είστε χρήσιμοι ηλίθιοι των μαφιόζων πήγαινε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ή κκКрaсная армия έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:44Πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν έχω ψηφίσει. Ούτε τον Μάη, ούτε σήμερα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Ή Ζωούλα, να 'χουμε 8κομματική Βουλή.Manolis έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:48μην είστε χρήσιμοι ηλίθιοι των μαφιόζων πήγαινε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ή κκКрaсная армия έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 17:44Πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν έχω ψηφίσει. Ούτε τον Μάη, ούτε σήμερα.
Occasio facit furem
οικόσιτο του μαρινάκη και του μητσοτάκη είναι
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-