Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ μπαίνουν σίγουρα
Σπαρτιάτες πολύ πιθανό
The Rebel έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:25Εκλογικό τμήμα της Ξάνθης
Η δικαστική αντιπρόσωπος έστησε τα ψηφοδέλτια με ταπεινότητα και σεβασμο στους ψηφοφόρους
Είναι προκλητικοί
Έχουν ξεσαλώσει
Η αλαζονεία τους έχει χτυπήσει κόκκινο
Στο 2ο Λύκειο Πύργου!
Έτυχε, ρε παιδί μου....
Ενα ακόμη σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε εκλογικό τμήμα του Πύργου όπου η δικαστική αντιπρόσωπος έστηνε όλα τα πακέτα των ψηφοδελτίων με πρώτο πάντα της ΝΔ και καταγγέλθηκε από τους εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για μεροληψία, ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και ένσταση εναντίον της.
[img]https://i.postimg.cc/HxPTMg3M/3561 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/2jMz8C1R/3559 ... .jpg[/img]
η ΝΙΚΗ είναι ακροδεξιά;έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:25Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ μπαίνουν σίγουρα
Σπαρτιάτες πολύ πιθανό
Εμ τι ειναι ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:34η ΝΙΚΗ είναι ακροδεξιά;έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:25Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ μπαίνουν σίγουρα
Σπαρτιάτες πολύ πιθανό
μεχρι την καταστροφη του οικονομικου συστηματος
Ε ναι, αν δεν κυβερνά ένας αγράμματος καταληψίες με δεξί χέρι έναν νάρκισσο που έχει βάλει στόχο ζωής το να καταστρέψει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τότε τι δημοκρατία έχουμε;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:24για κάποιους σαν τον νηματοθέτη δημοκρατία είναι μόνον όταν κερδίζει η δική του παράταξη.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:08Όλα αυτά γιατί πήραν τον πουλο τα αριστσρα κομματα
Δεν υπάρχετε ρε κάψιαρηδςς
Έστω ότι είναι και ότι η πλειοψηφία θέλει πλέον να κυβερνούν δεξιοί και ακροδεξιοιέργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:34Εμ τι ειναι ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:34η ΝΙΚΗ είναι ακροδεξιά;έργο_μακέτο έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:25
Σπαρτιάτες πολύ πιθανό
Στην πολιτικη δεν υπάρχουν ΚλάμματαΔημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:15Κοίτα αν ήμουν εκεί κοντά θα σε έδινα ένα μαντίλι να κλαις με στυλ
Είπε ενώ σκούπιζε τα δάκρυα τουΓαληνός έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:42Στην πολιτικη δεν υπάρχουν ΚλάμματαΔημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 18:15Κοίτα αν ήμουν εκεί κοντά θα σε έδινα ένα μαντίλι να κλαις με στυλ
Δεν παιζει η ΑΕΚαρα να σας πονάει!