Mastermind!
Ελληνικές Εκλογές 2023
-
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Υπαρχει και το σεναριο η ΝΔ να πεσει απο τις 158 ακομη και στις 153 εδρες συμφωνα με το in.gr.
.
.
Πανωλεθρια. Αύριο πέφτει και εσωκομματικα ο κουλης. Διαδώστε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για επτακομματικη-οκτακομματικη έλεγα και τελικα πάμε για εννιακομματικη.
Αν μη τι άλλο αυτή η Βουλη θα είναι colorful and interesting.
Αν μη τι άλλο αυτή η Βουλη θα είναι colorful and interesting.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μονο που εσεις οι ιδιοι τα λεγατε.
Εγω απλα σας τα υπενθυμιζω.
Τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε αλλαγή του Συντάγματος, με τους όρους της, επισήμανε το βράδυ των εκλογών ο Άδωνις Γεωργιάδης, που από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε ότι στόχος της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές είναι να πάρει το κόμμα 180 έδρες στη Βουλή.
https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi ... georgiadis
.
Και του τράβηξαν το αυτί.Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 19:50
Τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε αλλαγή του Συντάγματος, με τους όρους της, επισήμανε το βράδυ των εκλογών ο Άδωνις Γεωργιάδης, που από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε ότι στόχος της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές είναι να πάρει το κόμμα 180 έδρες στη Βουλή.
.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Και δεν συζηταω οτι η ΝΔ εκανε περιοδειες στη Μακεδονια για να κοψει τα μικρα πατριωτικα κομματα.
Και αυτα συγκεντρωνουν μαζι 30 εδρες τωρα.

.
Και αυτα συγκεντρωνουν μαζι 30 εδρες τωρα.

.
- Philip Mortimer
Θετικό το ότι ο Μητσοτάκης πέτυχε καλό αποτέλεσμα, αρνητικό το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να κινηθεί προς αξιωματική αντιπολίτευση παίρνοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ και αντιθέτως ανέβηκαν οι παρανοϊκοί με χειρότερο τους οπαδούς του φυλακοβιου ναζί.
Ένα νέο κόμμα σοβαρό δεν μπορεί να εμφανιστεί;
Ένα νέο κόμμα σοβαρό δεν μπορεί να εμφανιστεί;
Σωστά ο Σύριζα ήταν κατά 50% ενάντια στα νομοσχέδια της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατά 30% ενάντια.
Σε αυτή την τετραετία μπορεί να πάνε περισσότερο εναντίον και να ψηφίσουν ακόμα περισσότερα νομοσχέδια της ΝΔ

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Lugozzi έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 19:51Και του τράβηξαν το αυτί.Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 19:50
.
Γιατι δεν ηθελαν να ακουστει οτι στοχος τους ηταν να αλλαξουν το συνταγμα.
Ελα ομως που τους καρφωσε ο Κοττακης που ειπε οτι θελουν εστω μια πλειοψηφια εδρων γυρω στις 170 ωστε με τσοντες πιχι απο το ΠΑΣΟΚ να αλλαξουν το Συνταγμα για τη Χαγη και την ιδιωτικοποιηση του ΕΣΥ.
.
-
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
βασικά πίστευε ότι θα εξολοθρεύσει τη ριζοσπαστική δεξιά και τους εθνικιστές και θα μπουν ως φαίνεται 3 κόμματα τελικά. Παρά τις άοκνες προσπάθειες του Καρατζαφέρη να βρίζει νυχθημερόν τον Βελόπουλο. Είναι τυχερός που συνετρίβη ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως όλα δείχνουν υπάρχουν κόμματα υποδοχείς των απογοητευμένων της δεύτερης τετραετίας του. Μεγάλη νίκη μεν, θρίαμβος όμως όχι. Πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Ρε άριστο ότι και να πεις φαινεται να έχει μια με μιαμησι μοναδα πάνω από ότι το Μάιο Δλδ και τώρα βλεπεις ότι έχει θέμα η ΝΔ Κέρδισε ο Μητσοτάκης και η ΝΔ καθαρά και να ο ΣΥΡΙΖΑ.μαλλον ποιο κάτω και από τον Μάιο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Philip Mortimer
Υπάρχει ένα τελείως πυροβολημένο κομμάτι της κοινωνίας που ψηφίζει κκε-βελοπουλο-νικη-μερα25-πλευση και ένα 5% που υποστηρίζει επί χρόνια έναν φυλακοβιο νεοναζί. Πάντως με τέτοια πολιτική σκηνή βλέπω τον Μητσοτάκη να κυβερνά μέχρι το 2060.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
08 Οκτ 2023, 11:51
-