Xρόνια πολλά είπαμε ;
Re: Xρόνια πολλά είπαμε ;
Η μόνιμη διαφωνία μου με το χώρο.
Γιατί είστε υπερ της Βασιλείας;
Για παράδειγμα αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε χουνταίους ή Κοκό, θα επέλεγα χουνταίους χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όσο για τις εκατόμβες νεκρών, νομίζω οτι πλέον γελάει ακόμη και ο Π.Κωνσταντίνου.
Γιατί είστε υπερ της Βασιλείας;
Για παράδειγμα αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε χουνταίους ή Κοκό, θα επέλεγα χουνταίους χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όσο για τις εκατόμβες νεκρών, νομίζω οτι πλέον γελάει ακόμη και ο Π.Κωνσταντίνου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
'αλλοι με τα νομίσματα έγιναν πλούσιοι , νανε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 15:00Νομίζω πως κατάλαβα. Δεν θα ησυχάσουμε.Kauldron έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 14:59Ο χόμο πασόκιους βρισκόταν πάντα εκεί. Δεν τον δημιούργησε ο Παπαδόπουλος.Η χούντα είναι υπαίτια για την εθνική και κοινωνική κατάπτωση του έθνους και γεννήτωρ του homo pasokiusΝάνε μου νάνε μου, χαίρομαι που κατέληξες να συγκρίνεις Χούντα με Ε.Ε. σε επίπεδο δημοκρατίας.Κώλντρον όταν ξανάρθει η χούντα θα μας λες πάλι ποσο αντιδημοκρατική είναι η ΕΕ ή θα ησυχάσουμε τουλάχιστον;
Προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις (ή μάλλον δε θέλεις) τη διαφορά μεταξύ πειθαρχίας σε εθνικά ωφέλιμη πολιτική, και την πειθαρχία σε βλακώδη και εθνοκτόνο πολιτική.
Για πες μου εσύ πώς συμβιβάζονται τα δικαιώματα της γυναίκας, ή τα δικαιώματα των γκέη με την ταυτόχρονη συνύπαρξη με μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Για να πιάσουμε μια από τις πιο προφανείς ευρωαντιφάσεις.
οχι, απαντα του στα σοβαρά να γελάσουμε. ειναι τόσο ξεκαθαρο το τρικυμία εν κρανίω
~~¥~~
Και όπως συνήθως, πετάς τη μπάλα στην κερκίδα ως προς το ερώτημα.Νομίζω πως κατάλαβα. Δεν θα ησυχάσουμε.
Και το τζιμάνι το άλλο πετάγεται νομίζοντας οτι υπάρχει απάντηση, και περιμένει να τη δώσεις να με αποστομώσεις.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Από πότε εύχονται χρόνια πολλά σε πεθαμένους;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν περίμενα να φτουρίσει ο νήμας αλλά εξελίσσεται σε διαμαντάκι

Ο Βeria ζωγραφίζει

Ο Βeria ζωγραφίζει

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Otto Weininger
Γω είμαι Βασιλόφρων. Θα επιθυμούσα το πολίτευμα της Ελλάδος να είναι Βασιλευομένη Δημοκρατία. Όπου το Παλάτι θα έχει και αρμοδιότητες. Σε συνδυασμό με μια pure Δεξιά κυβέρνηση θα ήταν όλα

Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι αυτό δε καταλαβαίνω και ήταν και η διαφωνία μου με τον αείμνηστο παππού μου που ήταν φανατίλα Βασιλόφρωνας σε σημείο να τον χώσουν και μέσα επι της επταετίας.
Τι εξυπηρετεί η Βασιλεία πέρα απο τη βιτρίνα;
Επίσης όσο ισχύει το βασιλοχουντικός άλλο τόσο ισχύει και το βασιλοκομμουνιστής.
Επίσης όσο ισχύει το βασιλοχουντικός άλλο τόσο ισχύει και το βασιλοκομμουνιστής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Απρ 2018, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
το ψώνιο τους νομίζωΕρμής έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 15:10Ναι αυτό δε καταλαβαίνω και ήταν και η διαφωνία μου με τον αείμνηστο παππού μου που ήταν φανατίλα Βασιλόφρωνας σε σημείο να τον χώσουν και μέσα επι της επταετίας.
- Otto Weininger
Άμα είναι καλός ο Βασιλιάς είναι ευτύχημα για την χώρα.
Και επειδή δεν ζούμε σε εποχές πολέμαρχων, αλλά ούτε μίλησα και για Μοναρχία δεν θα είχαμε τέτοια θέματα, τα αρνητικά δηλαδή.
Kauldron ναι, το χω δει. Έχω την αίσθηση ότι απλά εκφράστηκε λάθος ο Πρόεδρος.
Και επειδή δεν ζούμε σε εποχές πολέμαρχων, αλλά ούτε μίλησα και για Μοναρχία δεν θα είχαμε τέτοια θέματα, τα αρνητικά δηλαδή.
Kauldron ναι, το χω δει. Έχω την αίσθηση ότι απλά εκφράστηκε λάθος ο Πρόεδρος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα εγκλήματα της χούντας είναι γνωστά, με αμφισβητούμενο τον Μανδηλαρά, καθώς και ο αριθμός των νεκρών ΕΝΕΚΑ του Πολυτεχνείου.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 14:57Ένεκα της επετείου να ξεκαθαρίσομε μερικά πράγματα :
1. Δεν μπορούμε να κρίνουμε το τότε καθεστώς με την οπτική του σήμερα.
2. Εντελώς διαφορετικό πράγμα το καθεστώς Παπ-Πατ-Μακ με αυτό του Ιωαννίδη.
3. Έγιναν πολλά λάθη από κει και πέρα όμως την περίοδο 1967 - 73 τη κρίνω θετική για την χώρα, προσωπικά.
4. Δεν θα ήθελα σήμερα στρατιωτική δικτατορία για μία σειρά από λόγους.
5. Μας κόστισε την Βασιλεία επί της ουσίας
αλλά στο τέλος της ημέρας :
6. Δεν τρώμε αμάσητη όλη την μεταπολιτευτκή προπαγάνδα για τα εγκλήματα της Χούντας, τις υποτιθέμενες εκατόμβες νεκρών του Πολυτεχνείου κλπ.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τουλάχιστον σε ο,τι με αφορά.
Θετικό το γεγονός ότι ο Κοκός πήρε πόδι και στον αγύριστο!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Πολύ παράξενο, πάντως. Οι περισσότεροι βασιλόφρονες που ξέρω είναι άνω των 50-60 κι εσύ απ' όσο θυμάμαι είσαι νέος άνθρωπος.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 15:08Γω είμαι Βασιλόφρων. Θα επιθυμούσα το πολίτευμα της Ελλάδος να είναι Βασιλευομένη Δημοκρατία. Όπου το Παλάτι θα έχει και αρμοδιότητες. Σε συνδυασμό με μια pure Δεξιά κυβέρνηση θα ήταν όλα
Οι περισσότεροι άνθρωποι απ' όλες τις παρατάξεις που έχει τύχει να κάνω κουβέντα, συμφωνούν ότι η οικογενειοκρατία στην πολιτική είναι μια απ' τις μάστιγες του τόπου, κι εσύ θέλεις να γίνει επίσημη και με τη βούλα; Δεν μας φτάνει η στρεβλή κατάσταση που επικρατεί τώρα, θέλουμε να την φορτωθούμε και με το νόμο;
- Otto Weininger
Α,οκ. Αυτό είναι ένα λάθος τραγικό που διαιωνίζεται στους κόλπους της ΝΔ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Xρονια πολλα στο ΠΑΣΟΚ του μαμια των δεξιων ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
από Μαδουραίος » 03 Σεπ 2024, 17:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Σεπ 2024, 20:57
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
17 Ιουν 2024, 18:00
-
- 122 Απαντήσεις
- 5449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Δεκ 2023, 20:20
-
-
Νέα δημοσίευση Για πόσους Ινδούς έκανε συμφωνία ο Κούλης είπαμε?
από Μαδουραίος » 03 Μαρ 2024, 13:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
03 Μαρ 2024, 13:19
-