Ένα από τα καλά την ύπαρξης αυτών των κομμάτων δεξιά της ΝΔ είναι ότι αδειάζει η ΝΔ από τους κλινικά ηλίθιους που είχαν φθάσει να δίνουν τον τόνο στο παρελθόν σε όλη την παράταξη αλλά αυτό έχει και συνέπειες.
Ελληνικές Εκλογές 2023
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Υποθέτω ότι θα πανηγυρίζει η Βίβιαν. Αλλά η πολιτική Μητσοτάκη είναι εις βάρος των οποίων δεξιών στελεχών έχουν απομείνει στη ΝΔ.Green Dragon έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:07Κρίμα πάντως.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:04Στη λαϊκή ετυμηγορία τα παράπονα. Κέντρο ήθελε ο Μητσοτάκης οπότε κάποιοι που είχαν ψηφίσει συριγο το 2019 απλά μετακόμισαν.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:02
Βασικά οι ηλίθιοι.Πιο δεξιός από τον Συρίγο επί της ουσίας δεν υπάρχει.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Νομίζω ότι το να μην πιστεύεις σε μαλακιες όπως η ταυτότητα φύλου και τα 52 φύλλα δεν σε καθιστά κλινικά ηλίθιο. Ας προσεχατε. Οι χουντικοί σας κόστιζαν ψήφους αλλά οι επιγονοι τους Βορίδης και Άδωνις είναι κορυφαία στελέχη της ΝΔ.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:10Ένα από τα καλά την ύπαρξης αυτών των κομμάτων δεξιά της ΝΔ είναι ότι αδειάζει η ΝΔ από τους κλινικά ηλίθιους που είχαν φθάσει να δίνουν τον τόνο στο παρελθόν σε όλη την παράταξη αλλά αυτό έχει και συνέπειες.Isildur έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:05Άρα, έφαγαν τον δεξιό Συρίγο.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:02
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Σχεδόν όλοι ήταν "οι μεγάλοι νικητές των εκλογών". Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν διαλύθηκε, το είπε κι ο Τσίπρας. Το ΠΑΣΟΚ γιατί τσίμπησε άλλο ένα 0,35% και ήρθε ακόμα πιο κοντά στα νούμερα του πάλαι ποτέ Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ (ξες, πώς λέμε "η γυναίκα μου μετακόμισε στην Πάργα για να νιώθει πιο κοντά στον γιο μας που σπουδάζει στην Αμερική" ένα πράμα). Το ΚΚΕ γιατί κάθε εκλογικό αποτέλεσμά του είναι μια νίκη του λαού και της εργατιάς. Γλυκούλα, Πουτινίκη και Κασιδιαραίοι γιατί μπήκαν. Ο ταχυδρόμος γιατί έμεινε στα ίδια παρά τον αθέμιτο.
Τελικά, μόνο η ΝΔ πρέπει να έχασε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Βλέπω και στο tl του twitter πολύ κλάμα για τον Συρίγο 

Με ένα χώρο που πλέον γιγαντωθηκε στο 16%, ο Συρίγος δεν θα ξαναεκλεγει βουλευτής.

Με ένα χώρο που πλέον γιγαντωθηκε στο 16%, ο Συρίγος δεν θα ξαναεκλεγει βουλευτής.
Κακή συνήθεια?.

Εδώ στο πχόρουμ εννοώ, σχεδόν παντού αλλού νταρκ έχω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Philip Mortimer
Εγώ στις εκλογές της 21ης μαιου έβαλα σταυρο μόνο στον προερχομενο από το ΠΑΣΟΚ πιερρακακη που έκανε δουλειά. Ο πιερρακακης έκανε πραγματικό ρεκόρ ψήφων περνώντας με διαφορά όλους τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του. Ο Μητσοτάκης κερδίζει με άνεση τις εκλογές λόγω ενος κοινου απαλλαγμένο από κομματικές και πολιτικές ιδεοληψίες.
Μια συμβουλή επειδή έχω κάνει εκλογικός αντιπρόσωπος και της ΝΔ. Αν δεν βάλεις εσύ σταυρό, μπορεί να βάλουν άλλοι για σένα. Ο Μητσοτάκης είναι τυχερός που έχει ένα Τσίπρα απέναντι. Οποιοσδήποτε πιστεύω ότι θα διαλυε το ακροαριστερο τσίρκο. Πάντως οικονομικό νεοφιλευθερισμο δεν είδες από το ΜητσοτάκηPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:24
Εγώ στις εκλογές της 21ης μαιου έβαλα σταυρο μόνο στον προερχομενο από το ΠΑΣΟΚ πιερρακακη που έκανε δουλειά. Ο πιερρακακης έκανε πραγματικό ρεκόρ ψήφων περνώντας με διαφορά όλους τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του. Ο Μητσοτάκης κερδίζει με άνεση τις εκλογές λόγω ενος κοινου απαλλαγμένο από κομματικές και πολιτικές ιδεοληψίες.

- Philip Mortimer
Εγώ θα έλεγα είναι τυχερός που έχει μια πολιτική σκηνή τσίρκο. Πάνω που λες όλοι οι υπόλοιποι στη βουλή είναι χειρότεροι άντε μπας και εμφανιστεί κανένα νέο κόμμα σοβαρό μπαίνουν 3 νέα κόμματα στη Βουλή που είναι πιο τσίρκο από τα άλλα. Εκτός του ότι ο Μητσοτάκης καταφέρνει και βγαίνει άνετα, ενδεικτικό είναι ότι και ο Τσίπρας 15 χρόνια μετά και με όλη τη φθορά που έχει φάει παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση και κανείς άλλος δεν μπόρεσε να περάσει το 11-12%. Επίσης για τα δεδομένα της Ελλάδας δε θα τον χαρακτήριζα κακό τον Μητσοτάκη. Υπάρχουν πάρα πολλές παθογένειες στη ΝΔ αλλά είναι στοιχειωδώς σοβαρός.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:29Μια συμβουλή επειδή έχω κάνει εκλογικός αντιπρόσωπος και της ΝΔ. Αν δεν βάλεις εσύ σταυρό, μπορεί να βάλουν άλλοι για σένα. Ο Μητσοτάκης είναι τυχερός που έχει ένα Τσίπρα απέναντι. Οποιοσδήποτε πιστεύω ότι θα διαλυε το ακροαριστερο τσίρκο. Πάντως οικονομικό νεοφιλευθερισμο δεν είδες από το ΜητσοτάκηPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:24
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 26 Ιουν 2023, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι.Isildur έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:17Σχεδόν όλοι ήταν "οι μεγάλοι νικητές των εκλογών". Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν διαλύθηκε, το είπε κι ο Τσίπρας. Το ΠΑΣΟΚ γιατί τσίμπησε άλλο ένα 0,35% και ήρθε ακόμα πιο κοντά στα νούμερα του πάλαι ποτέ Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ (ξες, πώς λέμε "η γυναίκα μου μετακόμισε στην Πάργα για να νιώθει πιο κοντά στον γιο μας που σπουδάζει στην Αμερική" ένα πράμα). Το ΚΚΕ γιατί κάθε εκλογικό αποτέλεσμά του είναι μια νίκη του λαού και της εργατιάς. Γλυκούλα, Πουτινίκη και Κασιδιαραίοι γιατί μπήκαν. Ο ταχυδρόμος γιατί έμεινε στα ίδια παρά τον αθέμιτο.
Τελικά, μόνο η ΝΔ πρέπει να έχασε...
Η νουδούλα ήτανε ήδη κερδισμένη, από τα αποδυτήρια νικητής.
Εγώ σου μίλησα για τον μεγάλο νικητή των εκλογών.
Άλλο πράμα, διαφορετικό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ας είναι καλά η κεντρώα στροφή του Μητσοτάκη.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:10Ένα από τα καλά την ύπαρξης αυτών των κομμάτων δεξιά της ΝΔ είναι ότι αδειάζει η ΝΔ από τους κλινικά ηλίθιους που είχαν φθάσει να δίνουν τον τόνο στο παρελθόν σε όλη την παράταξη αλλά αυτό έχει και συνέπειες.Isildur έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:05Άρα, έφαγαν τον δεξιό Συρίγο.πατησιωτης έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:02
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Οι περισσότεροι μπούμερ με λάητ θημ πορεύονται μωρέ, σιγά.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε δεν μπορεί να μετατρέψει ούτε αυτός τη ΝΔ σε μια φισυ.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:33Εγώ θα έλεγα είναι τυχερός που έχει μια πολιτική σκηνή τσίρκο. Πάνω που λες όλοι οι υπόλοιποι στη βουλή είναι χειρότεροι άντε μπας και εμφανιστεί κανένα νέο κόμμα σοβαρό μπαίνουν 3 νέα κόμματα στη Βουλή που είναι πιο τσίρκο από τα άλλα. Εκτός του ότι ο Μητσοτάκης καταφέρνει και βγαίνει άνετα, ενδεικτικό είναι ότι και ο Τσίπρας 15 χρόνια μετά και με όλη τη φθορά που έχει φάει παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση και κανείς άλλος δεν μπόρεσε να περάσει το 11-12%. Επίσης για τα δεδομένα της Ελλάδας δε θα τον χαρακτήριζα κακό τον Μητσοτάκη. Υπάρχουν πάρα πολλές παθογένειες στη ΝΔ αλλά είναι στοιχειωδώς σοβαρός.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:29Μια συμβουλή επειδή έχω κάνει εκλογικός αντιπρόσωπος και της ΝΔ. Αν δεν βάλεις εσύ σταυρό, μπορεί να βάλουν άλλοι για σένα. Ο Μητσοτάκης είναι τυχερός που έχει ένα Τσίπρα απέναντι. Οποιοσδήποτε πιστεύω ότι θα διαλυε το ακροαριστερο τσίρκο. Πάντως οικονομικό νεοφιλευθερισμο δεν είδες από το ΜητσοτάκηPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:24
Εγώ θα ήθελα να δω κανονική πανεπιστήμιακη αστυνομία, ιδιωτικά πανεπιστήμια, ιδιωτικοποίηση αστικών λεωφορείων και τραμ. Ξέρω πως αυτά δεν θα γίνουν ποτέ εδώ. Έχω ρίξει γέλιο πάντως με το κλάμα και τον προβληματισμό ορισμένων.
- Philip Mortimer
Υπάρχουν τα τελευταία χρόνια πολλά ιδιωτικά κολλέγια τα οποία βέβαια για να πω την αλήθεια είναι μάλλον αμφισβητούμενης ποιότητας ειδικά σε σχέση με τα μεγάλα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού ή ελληνικά δημόσια ιδρύματα όπως το ΕΜΠ ή το ΕΚΠΑ με όλα τα προβλήματα που έχουν. Πάντως σαν επιλογή υπαρχει. Δε με ικανοποιεί τρομερά ο Μητσοτάκης αλλά είναι η καλύτερη επιλογή που έχω, καλώς ή κακώς και η ΦΙΣΥ εάν έφτανε στην εξουσία θα αναγκαζόταν να έχει βάλει νερό στο κρασί της, όπως συμβαίνει με όλα τα κόμματα.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:40Ε δεν μπορεί να μετατρέψει ούτε αυτός τη ΝΔ σε μια φισυ.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:33Εγώ θα έλεγα είναι τυχερός που έχει μια πολιτική σκηνή τσίρκο. Πάνω που λες όλοι οι υπόλοιποι στη βουλή είναι χειρότεροι άντε μπας και εμφανιστεί κανένα νέο κόμμα σοβαρό μπαίνουν 3 νέα κόμματα στη Βουλή που είναι πιο τσίρκο από τα άλλα. Εκτός του ότι ο Μητσοτάκης καταφέρνει και βγαίνει άνετα, ενδεικτικό είναι ότι και ο Τσίπρας 15 χρόνια μετά και με όλη τη φθορά που έχει φάει παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση και κανείς άλλος δεν μπόρεσε να περάσει το 11-12%. Επίσης για τα δεδομένα της Ελλάδας δε θα τον χαρακτήριζα κακό τον Μητσοτάκη. Υπάρχουν πάρα πολλές παθογένειες στη ΝΔ αλλά είναι στοιχειωδώς σοβαρός.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:29
Μια συμβουλή επειδή έχω κάνει εκλογικός αντιπρόσωπος και της ΝΔ. Αν δεν βάλεις εσύ σταυρό, μπορεί να βάλουν άλλοι για σένα. Ο Μητσοτάκης είναι τυχερός που έχει ένα Τσίπρα απέναντι. Οποιοσδήποτε πιστεύω ότι θα διαλυε το ακροαριστερο τσίρκο. Πάντως οικονομικό νεοφιλευθερισμο δεν είδες από το Μητσοτάκη
Εγώ θα ήθελα να δω κανονική πανεπιστήμιακη αστυνομία, ιδιωτικά πανεπιστήμια, ιδιωτικοποίηση αστικών λεωφορείων και τραμ. Ξέρω πως αυτά δεν θα γίνουν ποτέ εδώ. Έχω ρίξει γέλιο πάντως με το κλάμα και τον προβληματισμό ορισμένων.
Το θέμα των ιδιωτικών αει μπορεί να ρυθμιστεί με κάποιο μίνιμουμ syllabus για κάθε σχολή και κρατικές εξετάσεις.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:45Υπάρχουν τα τελευταία χρόνια πολλά ιδιωτικά κολλέγια τα οποία βέβαια για να πω την αλήθεια είναι μάλλον αμφισβητούμενης ποιότητας ειδικά σε σχέση με τα μεγάλα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού ή ελληνικά δημόσια ιδρύματα όπως το ΕΜΠ ή το ΕΚΠΑ με όλα τα προβλήματα που έχουν. Πάντως σαν επιλογή υπαρχει. Δε με ικανοποιεί σε όλα ο Μητσοτάκης αλλά είναι η καλύτερη επιλογή που έχω, καλώς ή κακώς και η φισυ εάν έφτανε στην εξουσία θα αναγκαζόταν να έχει βάλει νερό στο κρασί της, όπως συμβαίνει με όλα τα κόμματα.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:40Ε δεν μπορεί να μετατρέψει ούτε αυτός τη ΝΔ σε μια φισυ.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:33
Εγώ θα έλεγα είναι τυχερός που έχει μια πολιτική σκηνή τσίρκο. Πάνω που λες όλοι οι υπόλοιποι στη βουλή είναι χειρότεροι άντε μπας και εμφανιστεί κανένα νέο κόμμα σοβαρό μπαίνουν 3 νέα κόμματα στη Βουλή που είναι πιο τσίρκο από τα άλλα. Εκτός του ότι ο Μητσοτάκης καταφέρνει και βγαίνει άνετα, ενδεικτικό είναι ότι και ο Τσίπρας 15 χρόνια μετά και με όλη τη φθορά που έχει φάει παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση και κανείς άλλος δεν μπόρεσε να περάσει το 11-12%. Επίσης για τα δεδομένα της Ελλάδας δε θα τον χαρακτήριζα κακό τον Μητσοτάκη. Υπάρχουν πάρα πολλές παθογένειες στη ΝΔ αλλά είναι στοιχειωδώς σοβαρός.
Στις ιδιωτικοποιησεις των προβληματικων δεκο που ανέφερα συμφωνείς; εγώ ψήφισα το κόμμα Μπογδάνου που είναι ένα υβρίδιο οικονομικού φιλελεύθερισμου και δεξιού κοινωνικού λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
08 Οκτ 2023, 11:51
-