τσεκ
επισημαινω εδω οτι δεν προκειται να ξαναδωσω ματς αν δεν εχω ελεγξει καλα τα συστηματα εξαρχης
τσεκ
Γιατί πότε έδωσες ; στο 15 όσο η βολφσμπουργκ ήταν 0-0 ξανοιχτηκες για τα δεδομένα σου και είπες φορτουνα +3, το έφαγες βέβαια το τριμπαλο σουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 18:59τσεκ
επισημαινω εδω οτι δεν προκειται να ξαναδωσω ματς αν δεν εχω ελεγξει καλα τα συστηματα εξαρχης
παικταρα μου εχω 100% επιτυχιες στα τελευταια σχεδον 50 με 60 ματς (δεν παιζω μικροποσα και παιζω ενα μερος των κερδων μονο)jason έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 19:06Γιατί πότε έδωσες ; στο 15 όσο η βολφσμπουργκ ήταν 0-0 ξανοιχτηκες για τα δεδομένα σου και είπες φορτουνα +3, το έφαγες βέβαια το τριμπαλο σουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 18:59τσεκ
Δίνε πάντως ματς, μην στερείς απ τον λαό το 1.05
Και για να μιλήσουμε σοβαρά, εκτός από μονακο, βερονα, ατλετικο, ριο αβε που είπαμε, πολύ καλό το διπλό της λυων και το αντερ-Χ των 2 λιμων, λουγκο-καντιθ
Που τα παίζεις αυτα; τι αποδόσεις δινει;
Να σου πω. Δίνει +3 γκολ στην Μπετις, αφού έχει ξεκινήσει ο αγώνας με απόδοση 1.02