Και όμως αυτή είναι η αλήθεια το 80-90% του προεκλογικού λόγου της ΝΔ ήταν απαντήσεις whataboutism στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησαν τον προεκλογικο αγώνα ότι στο Μάτι είχαμε περισσότερους νεκρούς από τα Τέμπη.
Και όμως αυτή είναι η αλήθεια το 80-90% του προεκλογικού λόγου της ΝΔ ήταν απαντήσεις whataboutism στον ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεργάστηκε γιατί δεν έβγαιναν τα κουκιά. Εγώ έκανα το εμβόλιο επειδή το ήθελε και η εργοδότης μου, όμως θεωρώ προαιρετικό τον εμβολιασμό. Ο ένας αντιεμβολιαστης ο βοβολης ήταν νεοδημοκράτης.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:55Φυσικά και συμφωνώ.southern έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:50Το θέμα των ιδιωτικών αει μπορεί να ρυθμιστεί με κάποιο μίνιμουμ syllabus για κάθε σχολή και κρατικές εξετάσεις.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 19:45
Υπάρχουν τα τελευταία χρόνια πολλά ιδιωτικά κολλέγια τα οποία βέβαια για να πω την αλήθεια είναι μάλλον αμφισβητούμενης ποιότητας ειδικά σε σχέση με τα μεγάλα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού ή ελληνικά δημόσια ιδρύματα όπως το ΕΜΠ ή το ΕΚΠΑ με όλα τα προβλήματα που έχουν. Πάντως σαν επιλογή υπαρχει. Δε με ικανοποιεί σε όλα ο Μητσοτάκης αλλά είναι η καλύτερη επιλογή που έχω, καλώς ή κακώς και η φισυ εάν έφτανε στην εξουσία θα αναγκαζόταν να έχει βάλει νερό στο κρασί της, όπως συμβαίνει με όλα τα κόμματα.
Στις ιδιωτικοποιησεις των προβληματικων δεκο που ανέφερα συμφωνείς; εγώ ψήφισα το κόμμα Μπογδάνου που είναι ένα υβρίδιο οικονομικού φιλελεύθερισμου και δεξιού κοινωνικού λόγου.
Όσο για τον μπογδανο είναι κωμική/τραγική προσωπικότητα και νάρκισσος. Ξεκίνησε από φιλελεύθερος, μετά έγινε δεξιός, μετά ακροδεξιός και τελικά κατέληξε εναγκαλισμενος με 3 αντιεμβολιαστικα κόμματα, παλαιοημερολογιτες και τους ημιτρελους του κινήματος21.
To oτι ο Τσιπρας δεν ανελαβε τις ευθυνες του και δεν παραιτηθηκε δεν αποτελει καμια εκπληξη,φταινε τα βαριδια στο κομμα του,αυτο βεβαια εφταιγε και στις εκλογες του Μαιου,μετα υποτιθεται οτι προχωρησε σε αλλαγες,νεα προσωπα και τωρα φταινει παλι τα βαριδια και οχι ο ιδιος.Ξερει οπως και το στενο περιβαλλον του οτι δεν απειλειται απο καποιον στο κομμα του.Ίακχος έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 09:59Αρθρο του Θεόδωρου Μαργαρίτη
Η είσοδος των 3 κομμάτων (Λύση, Νίκη, Σπαρτιάτες) πρέπει να μάς θέσει σε συναγερμό. Κακώς ο Μητσοτάκης στις δηλώσεις του δεν έθεσε το θέμα του ακροδεξιού κινδύνου.
3. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη νέα ήττα. Πρόκειται για συντριβή. Η στάση του Αλ. Τσίπρα πού δεν είπε καν το στοιχειώδες ότι δηλαδή
"αναλαμβάνει τις ευθύνες του" είναι προβληματική. Ένα κόμμα με σημείο ενότητας μόνο τον αρχηγό δεν έχει σοβαρό μέλλον και ρόλο.
δεν υπαγορεύει κανενας κανόνας το πως μπαίνουν τα ψηφοδέλτια, εθιμικό ειναι αυτό με τα ανακατεμένα, απλά ήταν τερμιναλ ζαίος ο κωλόγερος και έκανε φασαρίαRakomelofronas έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 20:54Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ήταν πρώτο στην προκήρυξη των εκλογών, όπως συμβαίνει συνήθως για το βασικό συμπολιτευόμενο κόμμα. Είναι πάγια οδηγία στις εφορευτικές επιτροπές να ανακατεύουν τα ψηφοδέλτια πριν τα δώσουν στον ψηφοφόρο ώστε να μην βγαίνει συνεχώς το ίδιο ψηφοδέλτιο πάνω πάνω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι περιπτώσεις σε Ηλεία και Ξάνθη είναι απλώς μπουμπούνες που δεν ανακάτευαν τα ψηφοδέλτια γιατί τέτοια περιστατικά δεν γίνονται πρώτη φορά.
Ο μόνος τρόπος να γίνει νοθεία είναι να έχουν ίδια μυαλά ο δικαστικός αντιπρόσωπος, ο γραμματέας, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής (αν υπάρχουν) και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι (αν υπάρχουν) και να αρχίσουν τις ομορφιές με το που κλείσει η πόρτα.
Σωστά.Dr Socrates έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 22:26
To oτι ο Τσιπρας δεν ανελαβε τις ευθυνες του και δεν παραιτηθηκε δεν αποτελει καμια εκπληξη,φταινε τα βαριδια στο κομμα του,αυτο βεβαια εφταιγε και στις εκλογες του Μαιου,μετα υποτιθεται οτι προχωρησε σε αλλαγες,νεα προσωπα και τωρα φταινει παλι τα βαριδια και οχι ο ιδιος.Ξερει οπως και το στενο περιβαλλον του οτι δεν απειλειται απο καποιον στο κομμα του.
o θλιβερος εμετικος θεατρινος χθες ειπε οτι πρωτος θα θεσει τον εαυτο του στην κριση των μελων του κομματος(οπου μελη ολοι οι φανατικοι οπαδοι του Τσιπρα),εκανε υποτιθεται καποια φοβερη υπερβαση.θα εχει να αντιμετωπισει παλι τον εαυτο του.θα προχωρησει σε ανανεωση του κομματος, αυτο που θα εκανε το 2019,που ξαναεκανε πριν ενα μηνα Μαιο και θα κανει παλι...με τον Πολακη και τον Τζανακοπουλο.
Πάσο για το τελευταίο
Dr Socrates έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 12:30Τα μεγαλύτερα και μικρότερα ποσοστά ανά κόμμα
Νέα Δημοκρατία Λακωνία 47,83 Ροδόπη 28,89
Συριζα Ροδόπη 33,60 Χίος 10,52
Πασοκ Ρέθυμνο 25,71 Α' Πειραιά 6,70
ΚΚΕ Σάμος 17,96 Ροδόπη 3,16
Σπαρτιάτες Β' Αττικής 7,56 Λασίθι 2,91
Ελληνική Λύση Έβρος 8,79 Εξωτερικού 1,03
Νίκη Πιερία 9,15 Πρέβεζα 1,84
Πλεύση Ελευθερίας Κέρκυρα 6,38 Ροδόπη 1,34
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... E%AD%CF%82
Για την ιστορία να πούμε ότι η Αφρώ μάζεψε μόνη της σχεδόν όσες ψήφους μάζεψαν και οι 10 γκουρού της ακροδεξιάς και αντιεμβολιαστικής ψέκας, χωρίς τα λεφτά του Εμφιετζόγλου.Dr Socrates έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 12:22(...)
Πατριωτικός Συνασπισμός Πρόδρομος Εμφιετζόγλου 25.975 0,50%
Φωνή Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου 22.432 0,43%
(...)