#akis
- Cecily Anne
Re: #akis
H συνταγή του είναι γτπκ.
Επίσης, στην καλύτερη θα σου βγει στεγνή.
Στην χειρότερη θα αβγοκόψει.
Αυτός κάνει αξιοπρεπέστατη, αντιγραψε τον.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ.
Επίσης, στην καλύτερη θα σου βγει στεγνή.
Στην χειρότερη θα αβγοκόψει.
Αυτός κάνει αξιοπρεπέστατη, αντιγραψε τον.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φτου ρε πστ, με τις χθεσινές φακές θα τη βγάλω σήμερα 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Cecily Anne
Ρε δες τον άνθρωπο, αγγλικά τα λέει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 14:34Φτου ρε πστ, με τις χθεσινές φακές θα τη βγάλω σήμερα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μια ζωή τα ίδια...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 10:36
Να τοποθετηθούν οι επαϊοντες. Εάν λάβει πιστοποίηση από τους ιταλόπληκτους του φόρουμ, θα τη φτιάξω.
Οταν έχουμε απορίες σε οποιονδήποτε τομέα απευθυνόμαστε στον επίσημο φορέα .
Στήν περιπτωσή μας στον αναγνωρισμένο απο το Ιταλικό κράτος - στο τμήμα συνταγών.
https://www.accademiaitalianadellacucina.it/it/ricette
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
κετο τελος ε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:12Βάλτε φωτό! Μέχρις στιγμής έχω δοκιμάσει: παστίτσιο, μουσακά, σπανακόρυζο, μπριάμ, μπράουνι. Οι συνταγές είναι όλες τοπ. Τα μόνα σημεία που συνιστώ προσοχή είναι η φλούδα λεμονιού στο σπανακόρυζο (θέλει μέτρο, ειδεμή γίνεται πολύ ξινό), και η μπεσαμέλ γιαούρτη στο μπριάμ (δεν μου άρεσε)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πότε δεν μπόρεσα να την εφαρμόσω πιστά, αν και ακολουθώ κάποιες βασικές αρχές. Το βασικό εμπόδιο ήταν η παρασκευή των γευμάτων, συν το ότι μαγειρεύουμε για δύο άτομα... Από εκεί και πέρα, συνεχίζω με νηστεία 23 ώρες την ημερά και προπονήσεις hiit και βάρη, γύρω από το σπάσιμο της νηστείας

- blackpaint
εαν εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα, ολα καλα. Ειναι δυσκολο παντως, απο κοινωνικη αποψη: πας καπου και σου σερβιρουν ας πουμε μια τουρτα, και ξερεις πως αν φας, θα εισαι χαλια μετα, αν δεν φας θα παρεξηγηθουν η θα λενε, μα καλα τοσο νεος και εχει ζαχαρο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 14:58Πότε δεν μπόρεσα να την εφαρμόσω πιστά, αν και ακολουθώ κάποιες βασικές αρχές. Το βασικό εμπόδιο ήταν η παρασκευή των γευμάτων, συν το ότι μαγειρεύουμε για δύο άτομα... Από εκεί και πέρα, συνεχίζω με νηστεία 23 ώρες την ημερά και προπονήσεις hiit και βάρη, γύρω από το σπάσιμο της νηστείας
- Cecily Anne
Εγώ λέω κάνω δίαιτα και δεν με πρήζει κανείς να φάω.blackpaint έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 15:14εαν εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα, ολα καλα. Ειναι δυσκολο παντως, απο κοινωνικη αποψη: πας καπου και σου σερβιρουν ας πουμε μια τουρτα, και ξερεις πως αν φας, θα εισαι χαλια μετα, αν δεν φας θα παρεξηγηθουν η θα λενε, μα καλα τοσο νεος και εχει ζαχαρο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 14:58Πότε δεν μπόρεσα να την εφαρμόσω πιστά, αν και ακολουθώ κάποιες βασικές αρχές. Το βασικό εμπόδιο ήταν η παρασκευή των γευμάτων, συν το ότι μαγειρεύουμε για δύο άτομα... Από εκεί και πέρα, συνεχίζω με νηστεία 23 ώρες την ημερά και προπονήσεις hiit και βάρη, γύρω από το σπάσιμο της νηστείας
με τον καιρό θα μάθετε να υποκλίνεστε στο βόρειο σουπρέμασυ νιάος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:12Βάλτε φωτό! Μέχρις στιγμής έχω δοκιμάσει: παστίτσιο, μουσακά, σπανακόρυζο, μπριάμ, μπράουνι. Οι συνταγές είναι όλες τοπ. Τα μόνα σημεία που συνιστώ προσοχή είναι η φλούδα λεμονιού στο σπανακόρυζο (θέλει μέτρο, ειδεμή γίνεται πολύ ξινό), και η μπεσαμέλ γιαούρτη στο μπριάμ (δεν μου άρεσε)

(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
για τον #akis ειναι το νήμα, οχι νυμφοπάζαροsys3x έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 16:21με τον καιρό θα μάθετε να υποκλίνεστε στο βόρειο σουπρέμασυ νιάος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:12Βάλτε φωτό! Μέχρις στιγμής έχω δοκιμάσει: παστίτσιο, μουσακά, σπανακόρυζο, μπριάμ, μπράουνι. Οι συνταγές είναι όλες τοπ. Τα μόνα σημεία που συνιστώ προσοχή είναι η φλούδα λεμονιού στο σπανακόρυζο (θέλει μέτρο, ειδεμή γίνεται πολύ ξινό), και η μπεσαμέλ γιαούρτη στο μπριάμ (δεν μου άρεσε)
(:

(

~~¥~~
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δώσε λεπτομέρειες. Τί είναι αυτό; Έχει προδιαγραφή για ευρωπαλέτα ή να φέρομε τάκους; Κόψε κομάτι να δούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 21 Απρ 2018, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνι ή αλλαγή στρατηγικής ο Akis;
από Λεγεών » 26 Μάιος 2023, 08:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 2256 Προβολές
-