Μπογιόπουλος: Δεν είναι Σπαρτιάτες, φασίστες με περικεφαλαία είναι!
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Μπογιόπουλος: Δεν είναι Σπαρτιάτες, φασίστες με περικεφαλαία είναι!
Το ΝΙΚΗ είναι meme κόμμα σαν το Βυζ.Αν του Κατακουζηνού. Οι Σπαρτιάτες επίσης meme (έβαλαν για λογότυπο περικεφαλαία μη χέσω) αλλά έχουν πετριά με άλλη ιστορική περίοδο και είναι πιο φασίστες και πιο επικίνδυνοι.
Ο Βελόπουλος είναι ο κλασσικός απατεωνίσκος που πουλάει πατριωτιλίκι και "αφύπνιση" σε ανθρώπους χαμηλού επιπέδου. Άνθρωποι σαν αυτον έχουν διαχρονικα πέραση στην ελληνική περιφέρεια, και κυρίως σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Όχι λιγότερο επικίνδυνος από τον Κασιδιάρη πάντως. Ξερεί να ελίσσεται και να περνάει μεθοδικά την ακροδεξιά του ατζέντα αποφεύγοντας τα "πολύ ναζιστικά".
Ο Βελόπουλος είναι ο κλασσικός απατεωνίσκος που πουλάει πατριωτιλίκι και "αφύπνιση" σε ανθρώπους χαμηλού επιπέδου. Άνθρωποι σαν αυτον έχουν διαχρονικα πέραση στην ελληνική περιφέρεια, και κυρίως σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Όχι λιγότερο επικίνδυνος από τον Κασιδιάρη πάντως. Ξερεί να ελίσσεται και να περνάει μεθοδικά την ακροδεξιά του ατζέντα αποφεύγοντας τα "πολύ ναζιστικά".
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Πόσοι από τους 250000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες είναι φασίστες?
Για εμένα ούτε το 1%
Οι άνθρωποι βλέπουν να πουλάνε την Μακεδονία, να ψηφίζουν όχι στα μνημόνια και να το κάνουν ναι,
βλέπει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, και μετά αναρωτιόνται γιατί δεν ψήφισαν Σύριζα...
Όλοι σχεδόν ψήφισαν Σπαρτιάτες γιατί τα κόμματα στην βουλή τους αρνούνται να ζήσουν να έχουν γνώμη οι πολίτες.
Και αντί τα κόμματα να αναρωτηθούν γιατί ψηφίζουν Σπαρτιάτες οι πολίτες και να σκύψουν να ακούσουν του απαγορεύουν και την έκφραση φασιστικά.
Ξέρετε κάτι Αν εγώ δεν βρω το φάρμακο μου θα αγοράσω το γενόσημο φάρμακο.
Όλα αυτά τα γενόσημα κόμματα είναι προϊόντα της ανικανότητας αυτών που μας κυβερνούν.
Για εμένα ούτε το 1%
Οι άνθρωποι βλέπουν να πουλάνε την Μακεδονία, να ψηφίζουν όχι στα μνημόνια και να το κάνουν ναι,
βλέπει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, και μετά αναρωτιόνται γιατί δεν ψήφισαν Σύριζα...

Όλοι σχεδόν ψήφισαν Σπαρτιάτες γιατί τα κόμματα στην βουλή τους αρνούνται να ζήσουν να έχουν γνώμη οι πολίτες.
Και αντί τα κόμματα να αναρωτηθούν γιατί ψηφίζουν Σπαρτιάτες οι πολίτες και να σκύψουν να ακούσουν του απαγορεύουν και την έκφραση φασιστικά.
Όλα αυτά τα γενόσημα κόμματα είναι προϊόντα της ανικανότητας αυτών που μας κυβερνούν.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
FixedOANNHSEA έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 21:05
.........................................................................................
Ο κόσμος αλλάζει, γιατί έχουν αλλάξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Σκατά σαν τον Μπογιόπουλο δεν μπορούν να το καταλάβουν, γιατί ζουν σε άλλο αιώνα!!! γιατι εχουν αλλα συμφεροντα
Στην Δανία όμως το κατάλαβαν και ενώ τα αριστερά εκεί κόμματα παίρνουν το 70% των ψήφων, πήραν "φασιστικά" μέτρα ενάντια στους μετανάστες, στην εγκληματικότητα και γενικά πήραν πολλές ιδέες από το ακροδεξιό κόμμα, το οποίο δεν μπήκε καν στη βουλή στις τελευταίες εκλογές...
.
Oσο για την Δανια και αν δεν κανω λαθος, στην αριστερη κυβερνηση που διοικει την χωρα συμμετεχουν σ'αυτην μελη της πατριωτικης δεξιας.
seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:39Πόσοι από τους 250000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες είναι φασίστες?
Για εμένα ούτε το 1%

μια απορια εχω με αυτα που διαβαζω οταν λες οτι ειναι επικινδυνοι για ποιους ειναι και σε τι;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:36Οι Σπαρτιάτες επίσης meme (έβαλαν για λογότυπο περικεφαλαία μη χέσω) αλλά έχουν πετριά με άλλη ιστορική περίοδο και είναι πιο φασίστες και πιο επικίνδυνοι.
.
γιατι πραγματικα εγω δεν φερω καμια ανησυχια
- taxalata xalasa
#metonseismic.seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:39Πόσοι από τους 250000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες είναι φασίστες?
Για εμένα ούτε το 1%
Χρεωκόπησε η χώρα και δεν δικάστηκε κανείς (πλην ελαχίστων αποδιοπομπαίων τράγων). Αντιθέτως, αυτοί που μας χρεωκόπησαν μας κουνάνε το δάκτυλο.
Ο μερικός κόζμος που τα βλέπει αυτά, ψηφίζει τους μερελούς με την ελπίδα τουότι οι μερελοί δεν θα ξεπλύνουν με Αριέλ τους κουνωδακτυλάκιδες απατεώνες.
Τις παπαριές για μετανάστες, μπουφεδονίες και συναφή αντικομμουνιστικά παπαρολογήματα να αφήσουν στην άκρη και να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας δίκαιης και παραδειγματικής τιμωρίας αυτών που μας έστειλαν μεταξύ σκύλλας και χάρυβδης! Με ανθρωπιστικά κριτήρια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 28 Ιουν 2023, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:51seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:39Πόσοι από τους 250000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες είναι φασίστες?
Για εμένα ούτε το 1%
Όλα αυτά τα γενόσημα κόμματα είναι προϊόντα της ανικανότητας αυτών που μας κυβερνούν.ακριβως και το ερωτημα ειναι ποσο λιπος εχουν στον εγκεφαλο για να μην το κατανοουν

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- έργο_μακέτο
Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:54μια απορια εχω με αυτα που διαβαζω οταν λες οτι ειναι επικινδυνοι για ποιους ειναι και σε τι;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:36Οι Σπαρτιάτες επίσης meme (έβαλαν για λογότυπο περικεφαλαία μη χέσω) αλλά έχουν πετριά με άλλη ιστορική περίοδο και είναι πιο φασίστες και πιο επικίνδυνοι.
.
- Yes I have!
- Yes I have!
taxalata xalasa έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:55#metonseismic.seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:39Πόσοι από τους 250000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες είναι φασίστες?
Για εμένα ούτε το 1%
Χρεωκόπησε η χώρα και δεν δικάστηκε κανείς (πλην ελαχίστων αποδιοπομπαίων τράγων). Αντιθέτως, αυτοί που μας χρεωκόπησαν μας κουνάνε το δάκτυλο.
Ο μερικός κόζμος που τα βλέπει αυτά, ψηφίζει τους μερελούς με την ελπίδα τουότι οι μερελοί δεν θα ξεπλύνουν με Αριέλ τους κουνωδακτυλάκιδες απατεώνες.
Τις παπαριές για μετανάστες, μπουφεδονίες και συναφή αντικομμουνιστικά παπαρολογήματα να αφήσουν στην άκρη και να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας δίκαιης και παραδειγματικής τιμωρίας αυτών που μας έστειλαν μεταξύ σκύλλας και χάρυβδης! Με ανθρωπιστικά κριτήρια!

- Dwarven Blacksmith
Μη βαρεθούμε μόνο χωρίς προβλήματα. Ο Αδάμ και η Εύα είδες τι έπαθαν.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:27μη το γελας καθολου ! αυτη η συγχρονη ακροδεξια ειναι η μονη που μπορει να λυσει τα προβληματα μαςέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:23Υπάρχουν αρχαιολάτρες (Σπαρτιάτες), βυζαντινολάτρες (ΝΙΚΗ), και ρωσόφιλοι τσαρικοί (Ελληνική Λύση).
ΣυγΧρονΗ ΑΚροδΕξιΑ
ή να το προσπαθησει σε μεγαλο βαθμο ....

Καλά, μην τρελαίνεσαι, δεν έχω γνωρίσει ακόμη μουσουλμάνο στην Ελλάδα που δεν πίνει σα μουσχάρι και δεν πλακώνει τα πιτόγυρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- έργο_μακέτο
ΣυγΧρονη ΑκρΟδεΞια είναι ο Τζήμερος με τον Κρανιδιώτη. Το στυλ τους είναι πολύ κοντά στην αμερικανική alt right που είναι το πολιτικό προιόν μαζικής εξαγωγής την τελευταία δεκαετεία. Οι έλληνες ακροδεξιοί δεν πολυπείστηκαν, προτίμησαν πιο παραδοσιακά μονοπάτια.
- Yes I have!
- Yes I have!
Ωπ, όχι, ψέματά, ξέρω έναν Πακιστανό, τώρα το θυμήθηκα, είχε παραγγείλει ζωντανά κατσίκια το προηγούμενο Πάσχα νομίζω, αλλά αλκοόλ πίνει κανονικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και έχεις και τρία κόμματα που ξεπούλησαν την Ελλάδα σε χρήμα και ιστορία και κυβερνούν εναλλάξ και θα συνεχίσουν να το κάνουν.έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:54μια απορια εχω με αυτα που διαβαζω οταν λες οτι ειναι επικινδυνοι για ποιους ειναι και σε τι;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:36Οι Σπαρτιάτες επίσης meme (έβαλαν για λογότυπο περικεφαλαία μη χέσω) αλλά έχουν πετριά με άλλη ιστορική περίοδο και είναι πιο φασίστες και πιο επικίνδυνοι.
.
Αυτούς πως τους ονομάζεις εσύ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 28 Ιουν 2023, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 21:42Tώρα η Ρωσία δίνει λεφτά περισσότερο σε ακροδεξιούς από αριστερούς αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι στην Ελλάδα δεν δίνει σε κανένα.Δεν χρειάζεται,τους έχει τζάμπα.

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Μπογιόπουλος: Η κατρακύλα του ΑΡΚΑ… ξύνει πάτο
από georgebi » 04 Φεβ 2025, 16:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 87 Απαντήσεις
- 1882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
19 Φεβ 2025, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες... Φασίστες παντού... Νο3...
από OANNHSEA » 29 Ιούλ 2024, 20:31 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
29 Ιούλ 2024, 22:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες - φασίστες παντού!!!
από OANNHSEA » 27 Οκτ 2023, 17:24 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
27 Οκτ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες... Φασίστες παντού...
από OANNHSEA » 07 Ιουν 2023, 19:48 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Ιουν 2023, 19:59
-