Το σκέφτηκα για πίπα αλλά θα δείξει, δε μπορώ την πολλή διαδικασία.
Λουγκο μιας και σε βρήκα εσύ πρέπει να ξέρεις περί πούρων. Αν θες πες δύο κουβέντες
Με κούρασαν οι ελλείψεις στην αγορά.
Επίσης οι τιμές έχουν εκτοξευθεί και δεν ρισκάρω να παραγγείλω απ έξω.
Πλέον μόνο πιπα και παραγγελίες από Γερμανία.
Σίγουρα το πούρο είναι ιδανικό μετά από ένα πλούσιο γεύμα, αλλά η απόλαυση της πιπας αγγίζει τα όρια του διαλογισμού (τσέκαρε breathing method).
Από καπνούς πιπας, όπως έγραψα όλοι ξεκινήσαμε με αρωματικους, τους έχω δοκιμάσει όλους. Λατακια είναι για χειμώνα, αλλά τελικά κατέληξα ότι είμαι τύπος Virginia, Kentucky, burley.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ειδα μια εταιρεία καπνικών αξεσουαρ (και πίπες και απολα) την ιταλική Savinelli. Είναι ποιοτικά και γερά προϊόντα;
Σάββατο βράδυ δοκιμάστηκε το Juan Lopez sel.2. Ταιριαζε με το κονιακ που ειχα παρέα. Σε εμένα τον αρχάριο φάνηκε πολύπλοκο και πολύ γεμάτο γεύση.
Koρυφαια εταιρεια - οι μισες σχεδον απο τις πιπες που εχω ειναι δικες της
στις πολυ καλες σειρες της χρησιμοποιει Ελληνικο ρεικι για την κατασκευη τους - θεωρειται το καλυτερο στον κοσμο
Ειδα μια εταιρεία καπνικών αξεσουαρ (και πίπες και απολα) την ιταλική Savinelli. Είναι ποιοτικά και γερά προϊόντα;
Σάββατο βράδυ δοκιμάστηκε το Juan Lopez sel.2. Ταιριαζε με το κονιακ που ειχα παρέα. Σε εμένα τον αρχάριο φάνηκε πολύπλοκο και πολύ γεμάτο γεύση.
στις πολυ καλες σειρες της χρησιμοποιει Ελληνικο ρεικι για την κατασκευη τους - θεωρειται το καλυτερο στον κοσμο
Χθες μου ήρθε ο υγραντηρας Savinelli
κοσμημα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χθες μου ήρθε ο υγραντηρας Savinelli
κοσμημα
μαζι με το υγρο για την υγρασια ;
Υγραντηρας, υγρο, υγραντικό στοιχείο, οδηγίες όλα πακέτο.
Ήδη η υγρασία έχει φτάσει στο 73% που ειναι το ιδανικό. Αν παραμείνει μέχρι το απόγευμα, θα μπουν μέσα και τα πουρα.
Ήδη η υγρασία έχει φτάσει στο 73% που ειναι το ιδανικό. Αν παραμείνει μέχρι το απόγευμα, θα μπουν μέσα και τα πουρα.
ωραιος
να εχεις δυνατες απολαυσεις κορωνι
Μου έδωσαν ένα villa zamorano robusto κ καπνισα τις προάλλες κ μου άρεσε, αλλά δεν είμαι σε θέση να το προτείνω γιατι δεν ειμαι σχετικός. Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες κ το τελευταίο πούρο πριν από αυτό το κάπνισα πριν πολλά χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά πάντως που κάπνισα non Cuban κ για μένα τον αστοιχειωτο δεν κατάλαβα κ καμία διαφορά tbh, οπότε δείτε το, έχω μάθει ότι έχουν ξεφύγει οι τιμές στα κουβανεζικα
Μου έδωσαν ένα villa zamorano robusto κ καπνισα τις προάλλες κ μου άρεσε, αλλά δεν είμαι σε θέση να το προτείνω γιατι δεν ειμαι σχετικός. Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες κ το τελευταίο πούρο πριν από αυτό το κάπνισα πριν πολλά χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά πάντως που κάπνισα non Cuban κ για μένα τον αστοιχειωτο δεν κατάλαβα κ καμία διαφορά tbh, οπότε δείτε το, έχω μάθει ότι έχουν ξεφύγει οι τιμές στα κουβανεζικα
Κάτσε να τα βρεις τα κουβανέζικα πρώτα και μετά συζητάμε για τιμές.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.