Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα επιχειρήσω κόντρα μαζί σου βρε παπαράκο;
Στιγκας, Τατσοπουλος και η δυναμη της επικοινωνιας
Re: Στιγκας, Τατσοπουλος και η δυναμη της επικοινωνιας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπα ουτε εσυ, ουτε ο Σαλιβερος ασχολειστε μαζι μου. 
.

.
Για την πλάκα του, ασχολείται ο καθένας με όποιον γουστάρει.
Κάποιοι γνωριζόμαστε και εξωπχορουμικώς.
Ε, όταν βρεις έστω και έναν που να επιβεβαιώσει ότι είσαι σπαθί τύπος, ενώ είμαστε χυμαδονουδουλικά εγώ ή ο Σαλίβερος, σφύρα.
Μέχρι τότε, μόκο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε μπράβο με το κάθε παρλιακό εδώ μέσα. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε οποια νηματα ανοιχτηκαν εναντιον μου, πιχι αυτο που ανοιξε ο Σαλι για τους Ελ Χρ, μια χαρα εμφανιστηκαν ενα σωρο τυποι που υπερασπιστηκαν κι εμενα και το εγχειρημα. Το ιδιο και σε νημα του Λεγεωνη. Παλι μεινατε με το μακρυτερο στο χερι.

.
Καλά, από απέχοντες των εξωπχορουμικών δρώμενων, άλλο τίποτα.Αρίστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 18:08Σε οποια νηματα ανοιχτηκαν εναντιον μου, πιχι αυτο που ανοιξε ο Σαλι για τους Ελ Χρ, μια χαρα εμφανιστηκαν ενα σωρο τυποι που υπερασπιστηκαν κι εμενα και το εγχειρημα. Το ιδιο και σε νημα του Λεγεωνη. Παλι μεινατε με το μακρυτερο στο χερι.
.
Οπότε, επαναλαμβάνω.
Κάνε μόκο και παίξε τον φερέγγυο στον κάθε άσχετο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απεχουσα ησουν εσυ, οι συγκεκριμενοι, πιχι ο ΑΙΝΕΙΑΝ και ο Λετρυφ, μια χαρα συμμετοχη ειχαν.
Οποτε τραβα αλλου να πεις το παραμυθι σου, τραβα κλαψου στο Σαλιβερο.

.
Γελοίο δήγμα ήσουν και γελοίος θα παραμείνεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ισχύει και για τους υπόλοιπους, έτσι;
Είπαμε, δεκτή η εξισορροπιστική διάθεση και η διπλωματική ή αποστασιοποιημένη προσέγγιση για τον χ ή ψ λόγο, αλλά μέχρι ένα σημείο.
Διαφορετικά, ας πάνε όλοι να χαριεντίζονται στο περί ανέμων. Έτερον εκάτερον.
Είπαμε, δεκτή η εξισορροπιστική διάθεση και η διπλωματική ή αποστασιοποιημένη προσέγγιση για τον χ ή ψ λόγο, αλλά μέχρι ένα σημείο.
Διαφορετικά, ας πάνε όλοι να χαριεντίζονται στο περί ανέμων. Έτερον εκάτερον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παλι την μπαλα στην εξεδρα;
Γαλη κρατα την αναπνοη σου που δεν σε παιζουμε.

.
Γαλη κρατα την αναπνοη σου που δεν σε παιζουμε.

.
Μα όχι, μην αντιπαρέρχεσαι τον μουστάκια. Είσαι θαυμαστής του αν δεν κάνω λάθος.Αρίστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 17:59Ασχολησου με αυτον καλυτερα.SpoilerShowΔεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ως μαθητής ο Βορίδης κυκλοφορούσε με το «Ο Αγών Μου» του Χίτλερ, ότι ίδρυσε τη νεοναζιστική, αντισημιτική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές», ότι ως φοιτητής ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική», το ότι διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο ως γραμματέας της Νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ότι με μέντορα και καθοδηγητή τον Λεπέν ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο που είχε για σλόγκαν το ρατσιστικό «κόκκινη κάρτα στους μετανάστες», το ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 ένωσε το κόμμα του με αυτό του αυτοαποκαλούμενου νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη και ότι μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το αντισημιτικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριζε ότι «τα χέρια του Εβραίου μυρίζουν αίμα» και ότι στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν σκοτώθηκε κανένας Εβραίος γιατί όλοι τους είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους…
Και φυσικά δεν ξεχνάμε την έντεχνη αμφισβήτησή του ως προς την αυθεντικότητα του ημερολογίου της Αννας Φρανκ.
https://autochthonesellhnes.blogspot.co ... st_60.html
Με τον Βορίδη γιατί μου τα πρήζεις; Δεν είμαι θαυμαστής του.
Πάνος Σκουρλέτης
Θα σου πει κουτοπονηρα ότι δεν τον ψήφισε, αφού είναι και σε διαφορετική εκλογική περιφέρεια.Αρίστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 18:29Σαλιβερε ελα απο δω ρε...
κερναει κουλουρι το μαγαζι.
Άδωνις: Χουντικός, αλλά όχι Ναζί ο Βορίδης
.
Με την ίδια λογική και ένας Σπαρτιάτης δεν ψήφισε Κασιδιαρη αφού δεν ήταν σε κάποιο ψηφοδέλτιο.
Φαρσοκωμωδια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Saliveros έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 18:59Μα όχι, μην αντιπαρέρχεσαι τον μουστάκια. Είσαι θαυμαστής του αν δεν κάνω λάθος.Αρίστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 17:59Ασχολησου με αυτον καλυτερα.SpoilerShowΔεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ως μαθητής ο Βορίδης κυκλοφορούσε με το «Ο Αγών Μου» του Χίτλερ, ότι ίδρυσε τη νεοναζιστική, αντισημιτική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές», ότι ως φοιτητής ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική», το ότι διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο ως γραμματέας της Νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ότι με μέντορα και καθοδηγητή τον Λεπέν ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο που είχε για σλόγκαν το ρατσιστικό «κόκκινη κάρτα στους μετανάστες», το ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 ένωσε το κόμμα του με αυτό του αυτοαποκαλούμενου νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη και ότι μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το αντισημιτικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριζε ότι «τα χέρια του Εβραίου μυρίζουν αίμα» και ότι στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν σκοτώθηκε κανένας Εβραίος γιατί όλοι τους είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους…
Και φυσικά δεν ξεχνάμε την έντεχνη αμφισβήτησή του ως προς την αυθεντικότητα του ημερολογίου της Αννας Φρανκ.
https://autochthonesellhnes.blogspot.co ... st_60.html
Με τον Βορίδη γιατί μου τα πρήζεις; Δεν είμαι θαυμαστής του.
Τοσο θαυμαστης που επι Κατοχης θα γραφομουνα σε οποια οργανωση σκοτωνε περισσοτερους Γερμανους.
Κατα πασα πιθανοτητα στην ΟΠΛΑ.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενώθηκε το χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ft vintage Τατσόπουλος
από Σενέκας » 27 Μάιος 2024, 22:16 » σε Θρησκειολογία - 107 Απαντήσεις
- 2734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
28 Μάιος 2024, 18:02
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
15 Οκτ 2024, 18:21