Η Πολωνία ζητάει πυρηνικά όπλα
Η Πολωνία ζητάει πυρηνικά όπλα
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/333975/i ... edafos-tis
Καλά θα πάει αυτό.
Καλά θα πάει αυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
Re: Η Πολωνία ζητάει πυρηνικά όπλα
Μπραβο τους.Λογικοτατο αιτημα με αυτους που εχουν διπλα τους.
- Dwarven Blacksmith
Ναι ναι. Θα τους ειδοποιήσουμε.NewModelArmy έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 22:03Μπραβο τους.Λογικοτατο αιτημα με αυτους που εχουν διπλα τους.

-
για να κάνουν ασκήσεις με την βόρεια Κύπρο; 
ας πάρουν κάνα πρόσφυγα και να το βουλώσουν λέω εγώ.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Δυο παπαρια θα πάρουν
δεν υπαρχει β Κυπρος ... μονο οι τουρκοι την αποκαλουνε ετσιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 22:58για να κάνουν ασκήσεις με την βόρεια Κύπρο;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
όπως και να το λένε, τα αδέρφια σου από την Πολωνία, μια χαρά τα βρίσκουνε.nostromos έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 23:12δεν υπαρχει β Κυπρος ... μονο οι τουρκοι την αποκαλουνε ετσιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 22:58για να κάνουν ασκήσεις με την βόρεια Κύπρο;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
μονο τους Κυπριους εχω αδερφια ... αντε διαβασε το κορανι τωραΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 23:15όπως και να το λένε, τα αδέρφια σου από την Πολωνία, μια χαρά τα βρίσκουνε.nostromos έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 23:12δεν υπαρχει β Κυπρος ... μονο οι τουρκοι την αποκαλουνε ετσιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 22:58για να κάνουν ασκήσεις με την βόρεια Κύπρο;
- EKPLIKTIKOS
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 22:53Ναι ναι. Θα τους ειδοποιήσουμε.NewModelArmy έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 22:03Μπραβο τους.Λογικοτατο αιτημα με αυτους που εχουν διπλα τους.

Όχι τπτ άλλο κοροϊδεύουμε κ τον Κιμ μετά που θέλει να παίζει με τα πυραυλακια του..
- taxalata xalasa
Σε ποια πόλη της Πολωνίας θέλουν να πέσουν τα πυρηνικά; Έχουν διαλέξει ή το σκέφτονται ακόμα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άντε υπάρχει η " δικαιολογία" ότι βάζει η Λευκορωσία πυρηνικά αλλά δεν καταλαβαίνουν οι Πολωνοί ότι βάζοντας πυρηνικά των Αμερικανών βάζουν σε στόχο και γίνονται στόχος των Ρώσων.
Πόσο σοφη ήταν η κίνηση της ΕΣΣΔ να μην βάλει πυρηνικά στις χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας.
Πόσο σοφη ήταν η κίνηση της ΕΣΣΔ να μην βάλει πυρηνικά στις χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Αν αποκτήσει πυρηνικά όπλα η Πολωνία, το ρίσκο για επίθεση της Ρωσίας σε αυτήν είναι μικρότερο.zteo έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 00:25Άντε υπάρχει η " δικαιολογία" ότι βάζει η Λευκορωσία πυρηνικά αλλά δεν καταλαβαίνουν οι Πολωνοί ότι βάζοντας πυρηνικά των Αμερικανών βάζουν σε στόχο και γίνονται στόχος των Ρώσων.
Όσο για τις χώρες του συμφώνου της Βαρσοβίας, μήπως η ΕΣΣΔ ήθελε να έχει το μονοπώλιο των πυρηνικών για να μην παρουσιάσει άλλη χώρα ηγεμονικές τάσεις; Σου θυμίζω ότι η Σινοσοβιετική ρήξη ήλθε όταν η Κίνα αποφάσισε να αποκτήσει πυρηνικά.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Κάνεις λάθος.Είχαν εγκατασταθεί οι πύραυλοι SS 20 και σε αντίπραξη εγκαταστάθηκαν οι πύραυλοι Πέρσινγκ και Κρουζ στη Δυτική Γερμανία.zteo έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 00:25Άντε υπάρχει η " δικαιολογία" ότι βάζει η Λευκορωσία πυρηνικά αλλά δεν καταλαβαίνουν οι Πολωνοί ότι βάζοντας πυρηνικά των Αμερικανών βάζουν σε στόχο και γίνονται στόχος των Ρώσων.
Μεγάλες στιγμές τότε με το κίνημα ειρήνης που πρωτοστάτησε ο Ανδρέας και χιλιάδες χωριά στην Ελλάδα αυτοανακηρύχθηκαν 'αποπυρηνικοποιημένες ζώνες" - μπορούσες να δεις και τις επιγραφές στις εισόδους με τη μικρή λεπτομέρεια ότι κανείς δεν είχε προτείνει να φέρει πυρηνικά στην Ελλάδα.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
αξεχαστες εποχεςπατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 00:44Κάνεις λάθος.Είχαν εγκατασταθεί οι πύραυλοι SS 20 και σε αντίπραξη εγκαταστάθηκαν οι πύραυλοι Πέρσινγκ και Κρουζ στη Δυτική Γερμανία.zteo έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 00:25Άντε υπάρχει η " δικαιολογία" ότι βάζει η Λευκορωσία πυρηνικά αλλά δεν καταλαβαίνουν οι Πολωνοί ότι βάζοντας πυρηνικά των Αμερικανών βάζουν σε στόχο και γίνονται στόχος των Ρώσων.
Μεγάλες στιγμές τότε με το κίνημα ειρήνης που πρωτοστάτησε ο Ανδρέας και χιλιάδες χωριά στην Ελλάδα αυτοανακηρύχθηκαν 'αποπυρηνικοποιημένες ζώνες" - μπορούσες να δεις και τις επιγραφές στις εισόδους με τη μικρή λεπτομέρεια ότι κανείς δεν είχε προτείνει να φέρει πυρηνικά στην Ελλάδα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Απρ 2024, 15:57
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι έγινε ρε παιδιά; από πότε θα θάβουμε εδώ και τα πυρηνικά απόβλητα της ..Βουλγαρίας;
από βοθρατζης » 31 Αύγ 2024, 06:21 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
31 Αύγ 2024, 07:40
-
-
- 79 Απαντήσεις
- 2629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
05 Απρ 2024, 12:41