Δεν μπορεί να κάνει πολλά ο Νόμος. Όπως δεν μπορεί να κάνει αν ο μαγαζάτορας ντύσει τις σερβιτόρες κουνελάκια. Εκτός αν πάει καμιά υπηρεσία προστασίας των παραλιών επειδή μπαίνει με τα ρούχα σε παραλία λουόμενων. Κάτι τέτοιο, αν υφίσταται.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:33Μα δεν μας ενδιαφέρει το ντιλ μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, μας ενδιαφέρει το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.
Εγώ σου λέω ότι ο εργοδότης είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου και ο εργαζόμενος σούπερ ευχαριστημένος από την κατάσταση.
Αδιάφορο.
Δεν επιτρέπεται να εξευτελίζεται με τον τρόπο αυτόν ένας εργαζόμενος, έστω κι αν ο ίδιος συναινεί προς τούτο.
H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Φυσικά και μπορεί, γι' αυτό άλλωστε ο Γεωργιάδης δήλωσε ότι έστειλε το ΣΕΠΕ (αν και παρατύπως, καθότι το ΣΕΠΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και έπρεπε να κινηθεί αυτεπαγγέλτως σε μια τέτοια περίπτωση) για έλεγχο. Υπάρχουν κανόνες.Exodus έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:40Δεν μπορεί να κάνει πολλά ο Νόμος. Όπως δεν μπορεί να κάνει αν ο μαγαζάτορας ντύσει τις σερβιτόρες κουνελάκια. Εκτός αν πάει καμιά υπηρεσία προστασίας των παραλιών επειδή μπαίνει με τα ρούχα σε παραλία λουόμενων. Κάτι τέτοιο, αν υφίσταται.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:33Μα δεν μας ενδιαφέρει το ντιλ μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, μας ενδιαφέρει το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.
Εγώ σου λέω ότι ο εργοδότης είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου και ο εργαζόμενος σούπερ ευχαριστημένος από την κατάσταση.
Αδιάφορο.
Δεν επιτρέπεται να εξευτελίζεται με τον τρόπο αυτόν ένας εργαζόμενος, έστω κι αν ο ίδιος συναινεί προς τούτο.
Εδώ είναι το νήμα που εκείνοι που δεν δουλεύουν σχολιάζουν το πως δουλεύουν εκείνοι που πραγματικά δουλεύουν;
Ήρθα καλά;
Ήρθα καλά;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Ο ιδιος περναει καλα, τα κονομαει, πηδαει αβερτα και δεν νιωθει οτι ξεφτιλιζεται. Επισης δεν τον ενδιαφέρει η γνωμη σας, και σιγουρα θα προτιμουσε να μην ασχολειστε μαζι του.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:33Μα δεν μας ενδιαφέρει το ντιλ μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, μας ενδιαφέρει το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.
Αδιάφορο.
Τι θα γινει δηλαδή, με το ζορι θα τον σωσετε να γινει σαν τους κακομοιρηδες υπαλληλους των 700 που μετρανε φραγκοδιφραγκα για να πιουν ενα καφε και κανουν το σκατο τους παξιμαδι καθε μηνα?
Εγω μαζι του, και αν ημουνα 20 χρονων και χωρις δικη μου δουλειά, για ενα καλοκαίρι θα πηγαινα εκει με χιλια.
- Μαδουραίος
Πρέπει να σας πόνεσε πολύ ο Μπούας. Μέχρι και νήμα δικό του του φτιάξατε.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:46Εσύ Μπούα με τα 15 ψευδώνυμα σίγουρα εργάζεσαι λιγότερα απ' όλους.
Θέλω και εγώ!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Πάλι τα ίδια θα λέμε;panos291 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:46Ο ιδιος περναει καλα, τα κονομαει, πηδαει αβερτα και δεν νιωθει οτι ξεφτιλιζεται. Επισης δεν τον ενδιαφέρει η γνωμη σας, και σιγουρα θα προτιμουσε να μην ασχολειστε μαζι του.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:33Μα δεν μας ενδιαφέρει το ντιλ μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, μας ενδιαφέρει το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.
Αδιάφορο.
Τι θα γινει δηλαδή, με το ζορι θα τον σωσετε να γινει σαν τους κακομοιρηδες υπαλληλους των 700 που μετρανε φραγκοδιφραγκα για να πιουν ενα καφε και κανουν το σκατο τους παξιμαδι καθε μηνα?
Εγω μαζι του, και αν ημουνα 20 χρονων και χωρις δικη μου δουλειά, για ενα καλοκαίρι θα πηγαινα εκει με χιλια.
Δεν έχει σημασία αν ο ίδιος είναι ευχαριστημένος ή όχι με τον εξευτελισμό του, σημασία έχει η προστασία της στοιχειώδους αξιοπρέπειας των εργαζομένων κάθε κλάδου.
Μιλαμε τωρα για χώρα πιυ επιτρεπεται η πορνεια, και συζητανε για την ηθικη του να μπαινει ο σερβιτόρος στην θάλασσα καλοκαιριατικο 

O επιχειρηματιας ειχε το καφενειο της Βουλης την περιοδο 2016-2019, ζαιος δηλαδη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Μαδουραίος
dtri2020 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:48Πρέπει να σας πόνεσε πολύ ο Μπούας. Μέχρι και νήμα δικό του του φτιάξατε.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:46Εσύ Μπούα με τα 15 ψευδώνυμα σίγουρα εργάζεσαι λιγότερα απ' όλους.
Θέλω και εγώ!

Ο ίδιος είσαι καραγκιόζη.Πάρε τα τρία μου τώρα και ξεκουβαλα.
- Μαδουραίος
Και γιατι η αποψη σας περι εξευτελισμου ειναι πιο σημαντικη απο του ιδιου και των υπολοιπων που τον υποστηριζουμε?Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:48Πάλι τα ίδια θα λέμε;panos291 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:46Ο ιδιος περναει καλα, τα κονομαει, πηδαει αβερτα και δεν νιωθει οτι ξεφτιλιζεται. Επισης δεν τον ενδιαφέρει η γνωμη σας, και σιγουρα θα προτιμουσε να μην ασχολειστε μαζι του.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:33
Μα δεν μας ενδιαφέρει το ντιλ μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, μας ενδιαφέρει το θεσμικό πλαίσιο της πολιτείας.
Αδιάφορο.
Δεν έχει σημασία αν ο ίδιος είναι ευχαριστημένος ή όχι με τον εξευτελισμό του, σημασία έχει η προστασία της στοιχειώδους αξιοπρέπειας των εργαζομένων κάθε κλάδου.
Γιατι πρέπει να κανετε κουμαντο στις ζωες των αλλων?
O επιχειρηματίας έχει άδεια για ξαπλώστρες στο νερό;
Ξαναλέω, το πρώτο πρόβλημα είναι αυτό που πάει εκεί και δέχεται να λάβει αυτή την υπηρεσία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τα καλαμάκια στα coctails είναι οικολογικά;

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 849 Προβολές