Ακριβώς επειδή εγώ ξέρω και εσύ όχι, σου λέω ότι όταν είσαι ώρες κάτω από τον ήλιο η μπλούζα είναι η καλύτερη λύση.vantono έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:29Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:20Το λευκό πουκάμισο το φοράει για προστασία από τον ήλιο. Ξέρω πως δε σου πέρασε από το μυαλό.vantono έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:18
Δεν σχολίασα το όλο εγχείρημα με το σερβιτόρο. Την καραμπαμπια της πουτσας με τις εξέδρες μέσα στο νερό σχολίασα.
Ο σερβιτόρος αν ήταν στο κατάλληλο κονσεπτ (με μαγιό κτλ), δεν θα το θεωρούσα καθόλου επιλήψιμο. Τώρα με την πουκαμισια μέσα στο νερό και το παντελόνι και το παπούτσι από κάτω, είναι απλά ο ορισμός της γελοιοτητας.
Φαρμακοποιός που "δεν ξέρει" τη χρήση του αντηλιακού? Τι φάση? Τι αναγκαίος τακτικός ελιγμός ήταν αυτός?
H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Καλό 3%!Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 11:28Το γεγονός ότι είσαι ηλίθιος αργοσχολος και δεν το αντιλαμβάνεσαι δείχνει το πρόβλημα αντίληψης που έχεις.dtri2020 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 11:25Το γεγονός πως νομίζετε πως όλοι όσοι εκφράζουμε τις ίδιες απόψεις και με τον ίδιο πάνω-κάτω τρόπο (εδώ αλλά και σε άλλα μέσα) είμαστε το ίδιο πρόσωπο, δείχνει και το πρόβλημα αντίληψης που έχετε.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 10:50
Ο ίδιος είσαι καραγκιόζη.Πάρε τα τρία μου τώρα και ξεκουβαλα.
Το γεγονός πως νομίζετε πως η κάθε παπαριά που ανεβάζετε σαν θέμα (όπως ετούτο εδώ), απασχολεί κανέναν άλλον, εκτός από λίγους πυροβολημένους όπως εσείς, δείχνει την απόσταση που έχετε από την πραγματικότητα.
Το γεγονός πως συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο, όπως και πριν την συντριβή στις εκλογές, δείχνει πως δεν έχετε κανένα μέλλον.
Καλό 3%!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kolubodas/Πρόστιμα για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου από επικαθήμενες κατασκευές επιβλήθηκαν από το λιμεναρχείο της Ρόδου στο beach bar στην περιοχή Αγ.Μαρίνα, όπου σε βίντεο στα social media φαίνεται σερβιτόρος να μεταφέρει ποτά και κοκτέιλ στους πελάτες σχεδόν κολυμπώντας με το ύψος της στάθμης του νερού να φτάνει σχεδόν μέχρι το λαιμό του.
Σημειώνεται ότι για το θέμα είχε δοθεί εντολή από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο λιμενικό σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί και σε προγενέστερους ελέγχους στις 16.06.2023 και στις 21.06.2023 και είχαν σχηματισθεί οι σχετικές δικογραφίες.
στα @@ του για το νόμο ο "επιχειρηματίας". Στο δεύτερο έλεγχο έπρεπε να σφραγισθεί η επιχείρηση. Και αυτός συνέχιζε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Προφανώς θα είχε ισχυρές γνωριμίες στο νησί για να τα κάνει αυτά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ευτυχως που δεν ειμαστε σαν την Πολυνησια, εκει που ο κοσμος κολυμπουσε απο πάππο προς παππο να πάει ενας κοπριτης και να βαλει καλύβες πάνω στη θάλασσα λες και του ανήκει. Και ξεκόλλα δεν ειναι μονο οι αριστεροι κατά τέτοιων πρακτικών.
Μου θυμιζει Καρχηδόνιο σκλάβο που σερβιρει σε Ρωμαιους Πατρικιους που κανουνε ζωάρα πανω στα ανάκλιντρα και τον βλέπουνε απο πάνω και αυτος κοντεύει και να πνιγεί για να τους σερβίρει.

Αυτο σίγουρα δεν ειναι αξιοπρεπής εικόνα και ας πληρώνεσαι.
Οι αγροτες, ψαράδες, οικοδομοι, μαρμαράδες, μεταλλωρύχοι, υλοτόμοι και τόσοι αλλοι γελάνε οταν διαβάζουνε για σκληρη δουλειά σερβιτόρου/ντελιβερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 02 Ιούλ 2023, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το χειρότερο όπως ξανά είπα, δεν είναι ο σερβιτόρος αλλά η ύπαρξη τέτοιων γαμημενων ξαπλωστροανακλιντρων μέσα στο γαμημενο νερό.
Αν θες να είσαι σωστός σαν καραμπαμπας επιχειρηματίας και όχι ελληνιολος γυφτουλας, βρες τα με τις δημοτικές αρχές και βάλε τουλάχιστον κι ενα ξύλινο δρομάκι/πλατφόρμα όπου οι σερβιτόροι θα σερβίρουν πηγαίνοντας από κει.
Αλλιώς άσε τα μεταξωτά βρακιά για τους μεταξωτους κώλους, γιολαντουτσαιε τυροπιτά (έπαθα εθνι) και μη βρωμιζεις το νερό φιλοξενώντας και βρωμερές παρουσίες πάνω του.

Ο τζήμερος θέλει να γίνουν έτσι όλες οι παραλίες.
1. Πέφτουν με μαγιό. 2. Είναι λαϊκό έθιμο. Δεν ξέρω κανένα λαϊκό έθιμο-παράδοση, να υποδεχόμαστε αυτούς που σερβίρουμε μπαίνοντας με τα ρούχια στη θάλασσα. Είναι 100% γυφτιά και κακή αισθητική.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Θα σας πω εγώ μικρές μου χιονονιφάδες τι σημαίνει σκληρή δουλειά.
Πρώτη μου δουλειά πριν πάω στρατιώτης ήταν η οικοδομή. Έσκαβα τον τοίχο για να περάσουν τα καλώδια. Είχε φύγει το δέρμα από τα χέρια μου, κι ενώ φόραγα μάσκα, όταν γύριζα στο σπίτι την ώρα που φύσαγα τη μύτη μου έβγαζα από μέσα τη μισή οικοδομή. Χειμώνας, έπρεπε να φτιάξω λάσπη όπως το λέγαμε στην οικοδομή. Έκανε τόσο κρύο που όταν έπεφτε νερό στα χέρια μου κοκκάλωναν και δεν μπορούσα να δουλέψω μέχρι να ξεπαγώσουν.
Δεύτερη δουλειά ξεφόρτωνα κοντέινερ με βαριά αντικείμενα (κούτες με γάλατα, με λάδι κ.λπ.). Καλοκαίρι.Σήκωνα τόνους κάθε μέρα μέσα στο κοντέινερ που στην πραγματικότητα ήταν ένας φούρνος. Δεν υπήρχαν άλλοι Έλληνες. Δούλευα μόνο με Αλβανούς οι οποίοι με σέβονταν ακριβώς επειδή δεν είχαν συναντήσει άλλο Έλληνα σε τέτοιες δουλειές.
Τρίτη δουλειά αποθήκη super market. Βάρδια μόνιμα νύχτα. Πάλι από τους λίγους Έλληνες. Απίστευτη ζέστη το καλοκαίρι και απίστευτο κρύο τον χειμώνα. Κι εκεί έπρεπε να σηκώνω τόνους κάθε μέρα χωρίς σταματημό. Από το κρύο τα χέρια μου είχαν κάνει τόσο βαθιές χαρακιές που ήταν αδύνατο να τα κλείσω. Έβγαινα off πριν καν τελειώσει η βάρδια ενώ ήμουν σούπερ αθλητικός γιατί εκείνο τον καιρό έκανα και πυγμαχία. Γύριζα σπίτι, έκανα μπάνιο κι έβαζα μπροστά μου τα σφολιατοειδή που έπαιρνα από τον φούρνο για να φάω πριν κοιμηθώ. Καθόμουν στο κρεβάτι με το τραπεζάκι μπροστά μου κι έλεγα στον εαυτό μου "ας ξαπλώσω μόνο 1 λεπτό πίσω πριν ξεκινήσω να τρώω" και πολλές φορές ξύπναγα μετά από ώρες χωρίς να έχω φάει.
Τέταρτη δουλειά τσιμεντοβιομηχανία. Δεν έπρεπε να μπαίνω μέσα στο νερό όπως ο σερβιτόρος, έπρεπε να μπαίνω μέσα στο τσιμέντο και κυριολεκτικά να σπάω πέτρες. Τα σιλό που παίρνουν το τσιμέντο είχαν μαζέψει υγρασία οπότε χαμηλά στην πύλη η ροή σταματούσε από το τσιμέντο που είχε πετρώσει. Μια μάσκα, γυαλιά, ορατότητα όχι πάνω από 2 μέτρα, ένα σίδερο, μια βαριά κι εγώ να σπάω τις πέτρες. Οι βάρδιες ήταν έτσι που μπορεί να σχόλαγα 7 το πρωί και να έπιανα δουλειά 2 το μεσημέρι ή να σχόλαγα 11 το βράδυ και να έπιανα δουλειά 7 το πρωί.
Σκεφτείτε τώρα πώς βλέπω εγώ όλους εσάς που θεωρείτε σκληρή τη δουλειά του σερβιτόρου (σουλάτσο ανάμεσα σε γκομενίτσες) ή του ντελιβερά (βόλτες με το μηχανάκι κοζάροντας γκομενίτσες). Ε πώς θέλετε να σας δω; Σαν μικρά ροζουλί μουνάκια.
Πρώτη μου δουλειά πριν πάω στρατιώτης ήταν η οικοδομή. Έσκαβα τον τοίχο για να περάσουν τα καλώδια. Είχε φύγει το δέρμα από τα χέρια μου, κι ενώ φόραγα μάσκα, όταν γύριζα στο σπίτι την ώρα που φύσαγα τη μύτη μου έβγαζα από μέσα τη μισή οικοδομή. Χειμώνας, έπρεπε να φτιάξω λάσπη όπως το λέγαμε στην οικοδομή. Έκανε τόσο κρύο που όταν έπεφτε νερό στα χέρια μου κοκκάλωναν και δεν μπορούσα να δουλέψω μέχρι να ξεπαγώσουν.
Δεύτερη δουλειά ξεφόρτωνα κοντέινερ με βαριά αντικείμενα (κούτες με γάλατα, με λάδι κ.λπ.). Καλοκαίρι.Σήκωνα τόνους κάθε μέρα μέσα στο κοντέινερ που στην πραγματικότητα ήταν ένας φούρνος. Δεν υπήρχαν άλλοι Έλληνες. Δούλευα μόνο με Αλβανούς οι οποίοι με σέβονταν ακριβώς επειδή δεν είχαν συναντήσει άλλο Έλληνα σε τέτοιες δουλειές.
Τρίτη δουλειά αποθήκη super market. Βάρδια μόνιμα νύχτα. Πάλι από τους λίγους Έλληνες. Απίστευτη ζέστη το καλοκαίρι και απίστευτο κρύο τον χειμώνα. Κι εκεί έπρεπε να σηκώνω τόνους κάθε μέρα χωρίς σταματημό. Από το κρύο τα χέρια μου είχαν κάνει τόσο βαθιές χαρακιές που ήταν αδύνατο να τα κλείσω. Έβγαινα off πριν καν τελειώσει η βάρδια ενώ ήμουν σούπερ αθλητικός γιατί εκείνο τον καιρό έκανα και πυγμαχία. Γύριζα σπίτι, έκανα μπάνιο κι έβαζα μπροστά μου τα σφολιατοειδή που έπαιρνα από τον φούρνο για να φάω πριν κοιμηθώ. Καθόμουν στο κρεβάτι με το τραπεζάκι μπροστά μου κι έλεγα στον εαυτό μου "ας ξαπλώσω μόνο 1 λεπτό πίσω πριν ξεκινήσω να τρώω" και πολλές φορές ξύπναγα μετά από ώρες χωρίς να έχω φάει.
Τέταρτη δουλειά τσιμεντοβιομηχανία. Δεν έπρεπε να μπαίνω μέσα στο νερό όπως ο σερβιτόρος, έπρεπε να μπαίνω μέσα στο τσιμέντο και κυριολεκτικά να σπάω πέτρες. Τα σιλό που παίρνουν το τσιμέντο είχαν μαζέψει υγρασία οπότε χαμηλά στην πύλη η ροή σταματούσε από το τσιμέντο που είχε πετρώσει. Μια μάσκα, γυαλιά, ορατότητα όχι πάνω από 2 μέτρα, ένα σίδερο, μια βαριά κι εγώ να σπάω τις πέτρες. Οι βάρδιες ήταν έτσι που μπορεί να σχόλαγα 7 το πρωί και να έπιανα δουλειά 2 το μεσημέρι ή να σχόλαγα 11 το βράδυ και να έπιανα δουλειά 7 το πρωί.
Σκεφτείτε τώρα πώς βλέπω εγώ όλους εσάς που θεωρείτε σκληρή τη δουλειά του σερβιτόρου (σουλάτσο ανάμεσα σε γκομενίτσες) ή του ντελιβερά (βόλτες με το μηχανάκι κοζάροντας γκομενίτσες). Ε πώς θέλετε να σας δω; Σαν μικρά ροζουλί μουνάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 02 Ιούλ 2023, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
άσε ρε πινόκιο ξεφόρτωνες κοντέινερ με τα χέρια,πόσο είσαι 100?
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Θα γινει της πουτάνας αν κανουνε τιποτα τέτοιο στην περιοχη μου, απέχω 200 μετρα απο τη θαλασσα, δεν θα με αναγκασει κανένας απληστος κοπριτης να πληρώνω για να βουτάω στη θάλασσα. Θα κάνω μπάνιο ελεύθερα οπως και ολοι οι άλλοι πριν απο εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 02 Ιούλ 2023, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ενα ζευγαρι ΑΡΧΙΔΙΑΓάταρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 14:17Θα σας πω εγώ μικρές μου χιονονιφάδες τι σημαίνει σκληρή δουλειά.
Βρε συ, αν θες τέτοιο κόνσεπτ υπάρχουν ειδικά ρούχα. Όχι πουκάμισο σεβριτόρου.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:50Ακριβώς επειδή εγώ ξέρω και εσύ όχι, σου λέω ότι όταν είσαι ώρες κάτω από τον ήλιο η μπλούζα είναι η καλύτερη λύση.vantono έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:29Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:20
Το λευκό πουκάμισο το φοράει για προστασία από τον ήλιο. Ξέρω πως δε σου πέρασε από το μυαλό.
Φαρμακοποιός που "δεν ξέρει" τη χρήση του αντηλιακού? Τι φάση? Τι αναγκαίος τακτικός ελιγμός ήταν αυτός?
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Με τέτοιες βλακειες που πετάει λογικό να μείνει στο 0%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος