Νέο εκλογικό νόμο σχεδιάζει η ΝΔ για να κόψει κόμματα
-
Νέο εκλογικό νόμο σχεδιάζει η ΝΔ για να κόψει κόμματα
Συγκεκριμένα το όριο της αυτοδυναμίας από 40% στο 35% και εισόδου κόμματος στη βουλή από 3% στο 5%. Επίσης, κατάργηση της άμεσης εκλογής στις ευρωεκλογές.
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... tin-vouli/
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... tin-vouli/
Re: Νέο εκλογικό νόμο σχεδιάζει η ΝΔ για να κόψει κόμματα
Μιλάμε ότι είμαστε στα όρια της δικτατορίας!!!
Ένα κράτος, ένα κόμμα, ένας αρχηγός!!!
Sieg Heil Μητσοτάκη!!!
.
Ένα κράτος, ένα κόμμα, ένας αρχηγός!!!
Sieg Heil Μητσοτάκη!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Θα πέσει το ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το πέντε και μετά ποιος θα προστατεύσει από τη δεξιά τον μόνιμο δημόσιο υπάλληλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 03 Ιούλ 2023, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πρώτα από όλα με 35% δεν έχεις καμία ανοχή να κυβερνήσεις. Ας καταλάβουν οτι το 40% και πάνω είναι το οριο ανοχής για να κυβερνήσεις.
Τεσπα το μόνο δίκαιο σύστημα είναι η απλή ανόθευτη αναλογική χωρίς 3%.
Τεσπα το μόνο δίκαιο σύστημα είναι η απλή ανόθευτη αναλογική χωρίς 3%.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχω ακόμα καλύτερη ιδέα, φουλ φιλελεύθερη και δημοκρατική για την προστασία του πολιτεύματος: Να καταργήσουμε τις εκλογές.Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%
- Philip Mortimer
Όντως ...Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%
- Dwarven Blacksmith
Αυτή γαμάει!Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:40Έχω ακόμα καλύτερη ιδέα, φουλ φιλελεύθερη και δημοκρατική για την προστασία του πολιτεύματος: Να καταργήσουμε τις εκλογές.Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%

- Green Dragon
Φιλελευθερότατος και δημοκρατικότατος όπως πάντα ο ΦίλιππαςPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:41Όντως ...Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ένα όριο για να μην αφήνεις βλαμμένους να έχουν εξουσία χρειάζεται. Αν είχαμε αυξήσει το όριο εκεί που πρέπει πιο νωρίς τώρα δεν θα είχαμε 3 ψεκ κόμματα στη βουλή. Χωρίς όριο απλά θα έχεις τον επόμενο Σωρρα στη βουλή αντί για τη φυλακή.Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:40Έχω ακόμα καλύτερη ιδέα, φουλ φιλελεύθερη και δημοκρατική για την προστασία του πολιτεύματος: Να καταργήσουμε τις εκλογές.Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Philip Mortimer
Ένα σωρό δημοκρατικοτατες και φιλελευθεροτατες χώρες έχουν όριο εισόδου στη βουλή εάν δεν κάνω λάθοςGreen Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:42Φιλελευθερότατος και δημοκρατικότατος όπως πάντα ο ΦίλιππαςPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:41Όντως ...Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%
Μπορείτε να αντιγράψετε το βαθύ φιλελεύθερο και δημοκρατικό σύστημα της Τουρκίας όπου το όριο εισόδου ήταν το 10% και πήγε το 7%.Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:41Όντως ...Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:28Η πρόθεση είναι καλή αλλά το 5% χαμηλό. Έχουμε αρκετά πιο πολλούς βλαμμένους που θα μπορέσουν να μαζέψουν κουτσά στραβά το 5% όπως μαζεύουν τώρα το 3%

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
Να ψηφίσουμε νόμο να βγαίνει πάντα η ΝΔ κυβέρνηση;Awesomatic έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:43Ένα όριο για να μην αφήνεις βλαμμένους να έχουν εξουσία χρειάζεται. Αν είχαμε αυξήσει το όριο εκεί που πρέπει πιο νωρίς τώρα δεν θα είχαμε 3 ψεκ κόμματα στη βουλή. Χωρίς όριο απλά θα έχεις τον επόμενο Σωρρα στη βουλή αντί για τη φυλακή.Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:40Έχω ακόμα καλύτερη ιδέα, φουλ φιλελεύθερη και δημοκρατική για την προστασία του πολιτεύματος: Να καταργήσουμε τις εκλογές.
Αυτούς τους 3 κοίταξέ τους καλά, πολύ καλά. Γιατί θα τους ξαναδείς ότι όριο και να βάλεις. Μην με ρωτήσεις γιατί, όταν το καταλάβεις μόνος σου, θα ξέρεις και γιατί τα παιχνίδια με το όριο εισόδου είναι καραγκιοζιλίκια (και ξεφτιλίκια).
- Green Dragon
Είναι φιλελεύθερο και δημοκρατικό μέτρο; Ευθεία απάντηση, προσπάθησε.Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:44Ένα σωρό δημοκρατικοτατες και φιλελευθεροτατες χώρες έχουν όριο εισόδου στη βουλή εάν δεν κάνω λάθοςGreen Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 19:42Φιλελευθερότατος και δημοκρατικότατος όπως πάντα ο Φίλιππας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
16 Αύγ 2024, 00:48
-
-
Νέα δημοσίευση Αν η διοίκηση της ΝΔ στην ΕΡΤ κόψει το «Αρχελάου 5» θα μείνουν 200 άτομα στον δρόμο
από georgebi » 27 Νοέμ 2024, 22:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
27 Νοέμ 2024, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανία σχεδιάζει να φορολογησει τις εκπομπές καυσαερίων από τις φαρμες
από Ίακχος » 14 Δεκ 2024, 10:39 » σε Οικολογία & Φύση - 0 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Δεκ 2024, 10:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επαναφορά των τεκμηρίων για τους ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιάζει η ΝΔ
από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Μάιος 2023, 01:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 108 Απαντήσεις
- 3328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Δεκ 2023, 15:03
-