Ορκομωσία της βουλής - Στυλιστικά παρατράγουδα
- taxalata xalasa
Re: Ορκομωσία της βουλής - Στυλιστικά παρατράγουδα
Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:44Καλά, δεν έχεις πραγματικά καθόλου τσίπα; Καθόλου;
Αλλά, θα μου πεις, μπορεί κανείς να βγάλει τον άνθρωπο από το χωριό, αλλά δεν μπορεί να βγάλει το χωριό από τον άνθρωπο. Ότι και να κάνεις, στο τέλος της ημέρας, ένα χωριάταρος παραμένεις.
Hector Buas τους έχεις δημιουργήσει χοντρό πρόβλημα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η χειρότερη με διαφορά. Όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να φορεθούν κάπου αλλού πχ στα μπουζούκια (Καραμπατσώλη, Μονογυιού), στο πάλκο (Καραμπατσώλη), τις Απόκριες (Μπιμπίλας), η θεία από το Σικάγο στα 80's (Τζάκρη) ή κάποια άλλη στιγμή (όταν ήταν 20 χρονών αυτή στα δεξιά της Μονογυιού).
Η δική της αμφίεση δεν πάει πουθενά και σε καμία εποχή.
Αν ήταν αριστερός, όπως η Τζώρτζια εδώ, μάλλον τίποτε. Αλλά, σκεψου πως αν το έκανε αυτό που έκανε η μουρλο-Τζώρτζια κάποια δεξιά βουλευτής θα είχαμε φτάσει στις 50 σελίδες θέμα τώρα. Ο ένας αριστερός θα έκοβε ο άλλος θα έραβε, ο ένας πιο γελοίος από τον άλλο.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Την έχει "ψωνίσει" τώρα τελευταία.
Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να λαλήσει. Δες τι γίνεται και εδώ στο phorum με τον taxalata xalasa, Σε λίγο θα κακαρίζει!
άψογος ο Κος Μπιμπίλας, όπως και η Μονογιου
- taxalata xalasa
Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:59Δες τι γίνεται και εδώ στο phorum με τον taxalata xalasa, Σε λίγο θα κακαρίζει!
Εγώ είμαι υπεύθυνος μόνο για τον ευατο μου. Είναι παχουλη. Δεν ξέρω τι αντιμετωπίζει αλλά σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που δεν είναι συγγενής ή φίλη μου δεν θα βάλω και μαύρες πλερεζες. Μακάρι βέβαια να ήταν υγιήςdtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:36Αν είχατε έστω και λίγη τσίπα, θα σκεφτόσασταν πολύ να κοροϊδέψετε την Ντόρα, η οποία δίνει την δική της μάχη με την υγεία της.
Αλλά, δεν έχετε καθόλου τσίπα. Ποιός άλλωστε έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Μονότονος, όπως όλοι οι περιορισμένης αντίληψης άνθρωποι.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:03Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:59Δες τι γίνεται και εδώ στο phorum με τον taxalata xalasa, Σε λίγο θα κακαρίζει!
Δεν σου ζήτησε κανείς να βάλεις μαύρες πλερέζες, αλλά θα περίμενε κανείς κάποιου είδους ευπρέπειας, κάποιον πολιτισμό τέλος πάντων.
Τώρα αν εσύ θέλεις να συμπεριφέρεσαι σαν κάφρος, όπως π.χ. ο taxalata xalasa, δεν πρέπει να περιμένεις να το αφήσουμε ασχολίαστο.
- taxalata xalasa
Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:15Μονότονος, όπως όλοι οι περιορισμένης αντίληψης άνθρωποι.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:03Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:59Δες τι γίνεται και εδώ στο phorum με τον taxalata xalasa, Σε λίγο θα κακαρίζει!Δεν σου ζήτησε κανείς να βάλεις μαύρες πλερέζες, αλλά θα περίμενε κανείς κάποιου είδους ευπρέπειας, κάποιον πολιτισμό τέλος πάντων.
Τώρα αν εσύ θέλεις να συμπεριφέρεσαι σαν κάφρος, όπως π.χ. ο taxalata xalasa, δεν πρέπει να περιμένεις να το αφήσουμε ασχολίαστο.
Δεν ευθύνομαι εγώ για τον άλλο. Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει κάτι χοντρόdtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:15Μονότονος, όπως όλοι οι περιορισμένης αντίληψης άνθρωποι.taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:03Σκάσε Μπούα!dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:59Δες τι γίνεται και εδώ στο phorum με τον taxalata xalasa, Σε λίγο θα κακαρίζει!Δεν σου ζήτησε κανείς να βάλεις μαύρες πλερέζες, αλλά θα περίμενε κανείς κάποιου είδους ευπρέπειας, κάποιον πολιτισμό τέλος πάντων.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- taxalata xalasa
Για σένα λέει ρε απολυμένε από τον Τρόμπα.southern έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:18Δεν ευθύνομαι εγώ για τον άλλο. Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει κάτι χοντρόdtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 23:15Μονότονος, όπως όλοι οι περιορισμένης αντίληψης άνθρωποι.Δεν σου ζήτησε κανείς να βάλεις μαύρες πλερέζες, αλλά θα περίμενε κανείς κάποιου είδους ευπρέπειας, κάποιον πολιτισμό τέλος πάντων.
Να μην είσαι κάφρος σαν το taxalataxalasa και να γίνεις κάφρος σαν τον Μπούα.
Να έχει μιαν ευπρέπειαν η καφροσύνη σου. Αστική και όχι χουριάτικη σαν του taxalataxalasa.

Έχει κόψει καπίστρι. Ο χαρχάλατας συνεχίζει ακάθεκτος;dtri2020 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 22:59Την έχει "ψωνίσει" τώρα τελευταία.
Μπιμπίλας.jpg
Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να λαλήσει. Δες τι γίνεται και εδώ στο phorum με τον taxalata xalasa, Σε λίγο θα κακαρίζει!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Και τι βυζί.. Μια πέτσα που κρέμεται..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γυφτάκι την 04 Ιούλ 2023, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 429 Απαντήσεις
- 8876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
22 Ιαν 2025, 20:51
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι από τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια
από Μαδουραίος » 06 Οκτ 2023, 08:17 » σε Μουσική - 32 Απαντήσεις
- 1567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
07 Οκτ 2023, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ορκομωσια του νεου Προέδρου της Δημοκρατιας
από George_V » 13 Μαρ 2025, 11:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
14 Μαρ 2025, 14:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση εχετε κανει σεξ κατα την ορκομωσια στο στρατο ?
από τα ριχνω μέσα » 24 Οκτ 2024, 21:15 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Οκτ 2024, 21:32
-