IL VOLO τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: IL VOLO τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Μου θυμίζετε τον εθνι με τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ πυτοι μου, που όταν ανοιγονται νήματα τύπου "μπαινατε εδώ?" και έχει κάτι μοντέλα, ο δάσκαλος πάντα θα τις βρίσκει στραβοκανες, στραβομυτες, πρώην χοντρες κτλ και τους βάζει 3/10 

Βάλε να ακούσεις τον Παβαρότι της Γιουροβίζιον μπρο

Ντάτσουν Κόρνα λέγεται το κομμάτι, και ακούγοντας το καταλαβαίνω γιατί.
vantono ο κουλτουριάρης
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και τον Παβαροτι τον ίδιο να σας ποσταρουν εδώ μέσα, θα πείτε "ποια είναι αυτή η μουσατη μπετονιερα που τσιριζει?" 

Θα πλέκει γιλέκο στην συναυλία;
Occasio facit furem
- Otto Weininger
Θέλετε και ευρωπαϊκά διαβατήρια βλάχοι. Μόνο για πιαταδικα στην Αθηνών-Λαμίας είστε και πανηγύρια έξω από την Λάρισα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Επειδή είστε άσχετοι (καμία έκπληξη) στην Eurovision πήγαν, επειδή κέρδισαν το San Remo.
Οι ιταλοί δεν ενδιαφέρονται για την Eurovision ιδιαίτερα και ουτε άξιζαν στην Eurovision οι συγκεκριμένοι. Overqualified για τέτοιο διαγωνισμό. Το δε σαν San Remo, είναι παγκοσμίως γνωστό και έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της Ιταλίας. Με εξαίρεση τα 3 τελευταία χρόνια που το γύρισαν σε woke.
Οι Volo λοιπόν, σε τέτοια ηλικία, έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί και έχουν δώσει συναυλίες σε "ναούς" της τέχνης.
Αλλά πώς να έχουμε απαιτήσεις αφού ακόμα και αν αποφασίσετε να βγείτε από την Ελλάδα, το κάνετε με σαγιονάρα/μπακ πακ και εισιτήριο 19ευρω προσφορά με RyanAir 7 μήνες πριν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 04 Ιούλ 2023, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι έτσι, δώσε πόνο στους καράβλαχους μαρτίκα...Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιούλ 2023, 21:55Επειδή είστε άσχετοι (καμία έκπληξη) στην Eurovision πήγαν, επειδή κέρδισαν το San Remo.
Οι ιταλοί δεν ενδιαφέρονται για την Eurovision ιδιαίτερα και ουτε άξιζαν στην Eurovision οι συγκεκριμένοι. Overqualified για τέτοιο διαγωνισμό. Το δε σαν San Remo, είναι παγκοσμίως γνωστό και έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της Ιταλίας. Με εξαίρεση τα 3 τελευταία χρόνια που το γύρισαν σε woke.
Οι Volo λοιπόν, σε τέτοια ηλικία, έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί και έχουν δώσει συναυλίες σε "ναούς" της τέχνης.
Αλλά πώς να έχουμε απαιτήσεις αφού ακόμα και αν αποφασίσετε να βγείτε από την Ελλάδα, το κάνετε με σαγιονάρα/μπακ πακ και εισιτήριο 19ευρω προσφορά με RyanAir 7 μήνες πριν
- Otto Weininger
Το ξέρεις ότι με διαολίζουν άπειρα όσοι γράφουν την -όποια- πίπα τους και μετά βάζουν 3 τελίτσες στο τέλος για να της δώσουν σοφιστικέ ύφος.student έγραψε: ↑04 Ιούλ 2023, 22:15Έτσι έτσι, δώσε πόνο στους καράβλαχους μαρτίκα...Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιούλ 2023, 21:55Επειδή είστε άσχετοι (καμία έκπληξη) στην Eurovision πήγαν, επειδή κέρδισαν το San Remo.
- Otto Weininger
Οι αλβανοί δεν έχουν ιταλολαγνεία, απλά την χρησιμοποιούν για καμουφλαζ.
Οι περισσότεροι Αλβανοί φοιτητές που γνώρισα, στην Ιταλία (όσοι είχαν περάσει από Ελλάδα) παρίσταναν τους Έλληνες στις Ιταλίδες και στην Ελλάδα παρίσταναν τους Ιταλούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση το τέλος του καλοκαιριου.καλο σεπτέμβριο
από giorgos mpekos » 01 Σεπ 2023, 13:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Σεπ 2023, 21:54
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο Θέμα και pronews πρώτα ειδησεογραφικά σάιτ σε επισκεψιμότητα το Σεπτέμβριο
από Αρίστος » 08 Νοέμ 2023, 15:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
09 Νοέμ 2023, 09:27
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
14 Μάιος 2023, 17:24