Άσε κάτι βρήκα
https://www.gameworld.gr/news/events/52 ... -gameworld
Μα να τα βαζουν με την τεχνη ? Δε μπορουν να την καταλαβουνΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2023, 23:05Όλα ξεκίνησαν από ένα φασίστα Γρυπάρη που έχει το gameworld και το χρησιμοποιεί για να ξερνάει αντιδραστικες ηλιθιοτητες. Και γενικά στον χώρο έχει την χειρότερη φήμη, πως ήταν μια ζωή κρετίνος, εκμεταλευτης και χίλια δυο. Ε έφαγε το κράξιμο και στην Κύπρο, και τώρα προσπαθεί να αμυνθεί με whatabout. O ίδιος που έκανε το σκίτσο, από ότι καταλαβαίνω υποστηρίζει πως το έκανε ειρωνικά, ως σάτιρα.
εντωμεταξύ ειναι και λιγο ψώνιο ο τύπος. τον έκανε το σιχαμα ο Γρυπάρης βαιραλ με αυτο το σκίτσο, κάποιος του το σφύριξε, και αρνιόταν στα σχόλια να μιλήσει περί κοντεξτ, γιατί λέει έτσι παίρνουμε σοβαρά τι λέει ο κάθε φασίστας. μα πόσο βλαξ μπορείς να είσαι όταν δεν καταλαβαίνεις πως ο άλλος σε έπιασε από τα @@. τώρα κατάλαβε πως πρέπει να πει κάτι, και λέει πως το έκανε 17 χρονών πριν 25 χρόνια ως βλακώδες ετζι χιούμορ, και το έχει αποκυρηξει . εντωμεταξύ άρχισε η δικια του μεριά την αντεπίθεση με βίντεο του Γρυπάρη να λέει "στα 4 κι ας είναι 14" . μιλάμε για ομηρικες μάχες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Ιούλ 2023, 22:58Εγώ πάντως αρχικά νόμιζα ότι αναπαριστά κάποιο πολιτικό που είχε τέτοιο σκάνδαλο οπότε τον κατηγορεί. Δεν ξέρω ποιον, απλά εκεί πήγε το μυαλό μου. Είναι όντως ο στόχος να το δείξει ως χαριτωμένη στιγμή;
ο Γρυπάρης ειναι κατακάθι, ασχέτως όλων των άλλων. όσα δικιά και να έχει ο κασιδιάρης πχ, δεν αλλάζει το ότι είναι ένα σκουπίδι.georgebi έγραψε: ↑05 Ιούλ 2023, 23:13
Κατακάθι ολκής ο Γρυπαρης
εδώ λέει κι αλλά ψέματα για τον καταξιωμένο καλλιτέχνη μας
https://www.gameworld.gr/news/events/52 ... -gameworld
Ο στοχος του ειναι να κανει τον ΛΟΑΤΚΙΣΜΟ και την παιδοφιλια κανονικοτητα, και οταν τους πεις τι φαση ρε φιλε ? "Ε τεχνη.. Ε αστειο ειναι..."Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Ιούλ 2023, 22:58Εγώ πάντως αρχικά νόμιζα ότι αναπαριστά κάποιο πολιτικό που είχε τέτοιο σκάνδαλο οπότε τον κατηγορεί. Δεν ξέρω ποιον, απλά εκεί πήγε το μυαλό μου. Είναι όντως ο στόχος να το δείξει ως χαριτωμένη στιγμή;