Τα νησάκια δεν έχουν μπάντες
Ότι πιο Ελλάδα θα δεις σήμερα
Re: Ότι πιο Ελλάδα θα δεις σήμερα
Το νήμα είναι η απόδειξη του πώς μπορεί να πολιτικοποιηθεί, ή ακόμη και να κομματικοποιηθεί ένα περιστατικό, απλά και μόνο γιατί ο op είναι ο φραπεζίτης.
Το γεγονός που παρουσιάζει είναι πράγματι αστείο, είναι πράγματι "βαθιά Ελλάδα", αλλά τίποτε περισσότερο από αυτά.
Το γεγονός που παρουσιάζει είναι πράγματι αστείο, είναι πράγματι "βαθιά Ελλάδα", αλλά τίποτε περισσότερο από αυτά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πολυ πιθανο, το σκεφτηκα κι εγω αν και δεν ειμαι ειδικος στον ηχο, ισως ο φιλος Συσεξ να μπορει να δωσει περισσοτερες πληροφοριες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 11:40Ο ήχος είναι πειραγμένος από μερακλή πρωτευουσιάνο χιψτερ που σνομπάρει εκκλησία.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Λίνο Βεντούρα
χρειάζεται να είσαι «ειδικός» για να αντιληφθείς το προφανές;
Εαν εισαι ασχετος, οπως εγω, το προφανες μερικες φορες δεν αρκει....Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 12:38χρειάζεται να είσαι «ειδικός» για να αντιληφθείς το προφανές;

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκα αν αντί για θρησκευτική εικόνα είχε κάνα ουράνιο τόξο αλλά η σκηνή ήταν ολόιδια κατά τ'άλλα, κουβέντα δε θα έλεγες
το πρόβλημά σου δεν είναι το κιτς, είναι ότι πρόκειται για τη χριστιανική πίστη και όχι για καμιά προοδευτική παπαριά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ειδωλολατρική απάτηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 12:49ρε μλκα αν αντί για θρησκευτική εικόνα είχε κάνα ουράνιο τόξο αλλά η σκηνή ήταν ολόιδια κατά τ'άλλα, κουβέντα δε θα έλεγες
το πρόβλημά σου δεν είναι το κιτς, είναι ότι πρόκειται για τη χριστιανική πίστη και όχι για καμιά προοδευτική παπαριά
fixed
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που είσαι κύριε Παχατουρίδη , να δεις τα χάλια μας .
από Frappezitis » 04 Ιουν 2023, 20:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Ιουν 2023, 20:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της Αλλαγής
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-