Δεν πρόκειται να γίνει όσο υπάρχει το έθιμο της αντικαταβολής. Η μάζα θα συνεχίσει να πορεύεται με κούριερ για τον ίδιο λόγο που συνεχίζει να πορεύεται με μετρητά ή χωρίς κάμερες στους δρόμους ==> είναι ένοχοι.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:42Πάμε σε αυτόματη θυριδοποίηση πλέον στυλ Box Now, οι υπόλοιποι ψόφο ή συρρίκνωση και περιορισμός σε εξειδικευμένες αποστολές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:38Θα καλύψει το κενό ο ιδιωτικός τομέας με τις εξαιρετικές του υπηρεσιες και τις ανταγωνιστικες του τιμές δεν ανησυχώ.
Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
Re: Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
-
Δεν είχα ποτέ θέμα με αυτουςvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:07ΓΤ μακράν ο,τι χειρότερο, τυπε μου. Το έχω γράψει πρόσφατα κι εδώ vantono @ Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 00:52Ζούμε για την ημέρα που θα κλείσει εντελώς το μπουρδελο και μαζί η acs
Η acs όντως έχουν σοβαρευτεί κάπως εδώ και λίγα χρόνια. ΓΤ είναι ο ορισμός του ψωλαρισματος.
Μια χαρά η ACS (και μακράν η καλύτερη) σε σχέση με την Γεν. Ταχυδρομική και την Speedex.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:11Δεν είχα ποτέ θέμα με αυτουςvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:07ΓΤ μακράν ο,τι χειρότερο, τυπε μου. Το έχω γράψει πρόσφατα κι εδώ vantono @ Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 00:52Ζούμε για την ημέρα που θα κλείσει εντελώς το μπουρδελο και μαζί η acs
Η acs όντως έχουν σοβαρευτεί κάπως εδώ και λίγα χρόνια. ΓΤ είναι ο ορισμός του ψωλαρισματος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Το πιο μπουρδέλο τώρα ειναι νομιζω η Γενική Ταχυδρομική, απο τους υπολοιπους παραλαμβάνω το πολύ σε δύο μέρες ό,τι παραγγέλνω απο το διαδύκτιο.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 00:52Ζούμε για την ημέρα που θα κλείσει εντελώς το μπουρδελο και μαζί η acs
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ξερω αν ειναι τοπικό το θεμα, αν δηλαδη η ΓΤ που εξυπηρετεί την περιοχή μου ειναι που κανει τη ζημιά, αλλά μαλλον οχι γιατι γενικα εχω ακουσει πολλά παραπονα για ΓΤ και απο ατομα που ειναι απο αλλες περιοχες.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:11Δεν είχα ποτέ θέμα με αυτουςvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:07ΓΤ μακράν ο,τι χειρότερο, τυπε μου. Το έχω γράψει πρόσφατα κι εδώ vantono @ Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 00:52Ζούμε για την ημέρα που θα κλείσει εντελώς το μπουρδελο και μαζί η acs
Επίσης, αν θες να καταλάβεις πόσο τριμπούρδελο ειναι μια μεταφορική, πάρε ενα τηλ περιπου τετοια ωρα ή και λιγο πιο μετα, και μέτρα πόση ωρα θα εισαι αναμονή. Οσο πιο πολύ, τόσο τριμπούρδελο. Με ΓΤ παίζει να κόντεψα να κλείσω και μία ώρα στην αναμονη.
Σε όσες άλλες εχω καλεσει, η αναμονη ηταν απο ελάχιστη έως νορμαλ.
- vantono
Courier center μακράν η καλύτερη! Ανανεώνει το τράκινγκ της καθε λιγο και λιγάκι, μου στελνει sms τη μερα της παραδοσης για το διαστημα ωρών της παραδοσης (απο ταδε ως ταδε), οταν χτυπησει κουδουνι και δεν βρει ατομο με παίρνει καθε φορά τηλ (ενίοτε με εχει παρει ο κουριερ και 20 λεπτα πριν να με ρωτησει αν ειμαι σπιτι ή αν υπαρχει ατομο σπιτι για να περάσει ή όχι), και στο τελος μου στελνει να συμπληρωσω και φορμα αξιολογησης μετα απο καθε παραδοση με ερωτησεις τυπου "μεινατε ευχαριστημενος απο την παραδοση, παραλαβατε αυτο ακριβως που παραγγειλατε, πως αξιολογειτε τη συμπεριφορά του μεταφορέα μας" κτλ.aLiCat έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:14Μια χαρά η ACS (και μακράν η καλύτερη) σε σχέση με την Γεν. Ταχυδρομική και την Speedex.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:11Δεν είχα ποτέ θέμα με αυτουςvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:07
ΓΤ μακράν ο,τι χειρότερο, τυπε μου. Το έχω γράψει πρόσφατα κι εδώ vantono @ Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
Ειναι τόσο τέλεια εταιρεία που απλά δεν μας αξίζει στους ελ. Ειναι ευρωπαϊκού τύπου.
- vantono
foscilis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:09Δεν πρόκειται να γίνει όσο υπάρχει το έθιμο της αντικαταβολής. Η μάζα θα συνεχίσει να πορεύεται με κούριερ για τον ίδιο λόγο που συνεχίζει να πορεύεται με μετρητά ή χωρίς κάμερες στους δρόμους ==> είναι ένοχοι.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:42Πάμε σε αυτόματη θυριδοποίηση πλέον στυλ Box Now, οι υπόλοιποι ψόφο ή συρρίκνωση και περιορισμός σε εξειδικευμένες αποστολές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:38Θα καλύψει το κενό ο ιδιωτικός τομέας με τις εξαιρετικές του υπηρεσιες και τις ανταγωνιστικες του τιμές δεν ανησυχώ.

Εχω ενα σκρουτζ ποιντ πολυ κοντα στο σπιτι μου, και με εχει σωσει. Box now λιγο παραπέρα και acsάδικο λιγο πιο παραπερα. Οταν ειναι να παραγγείλω απο αυτες τις τρεις, παντα βαζω παραλαβη απο ποιντ.
Μακάρι να επεκταθει και με αλλες εταιρειες.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γιατί ρε, ελέγχει κανένας το περιεχόμενο των δεμάτων στις θυρίδες του Box Now; Ακόμα πιο απρόσωπο και ανώνυμο είναι.foscilis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:09Δεν πρόκειται να γίνει όσο υπάρχει το έθιμο της αντικαταβολής. Η μάζα θα συνεχίσει να πορεύεται με κούριερ για τον ίδιο λόγο που συνεχίζει να πορεύεται με μετρητά ή χωρίς κάμερες στους δρόμους ==> είναι ένοχοι.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:42Πάμε σε αυτόματη θυριδοποίηση πλέον στυλ Box Now, οι υπόλοιποι ψόφο ή συρρίκνωση και περιορισμός σε εξειδικευμένες αποστολές.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πάτε καλά ρε;aLiCat έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:14Μια χαρά η ACS (και μακράν η καλύτερη) σε σχέση με την Γεν. Ταχυδρομική και την Speedex.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:11Δεν είχα ποτέ θέμα με αυτουςvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:07
ΓΤ μακράν ο,τι χειρότερο, τυπε μου. Το έχω γράψει πρόσφατα κι εδώ vantono @ Άρθρο: "Τραβήξτε το αυτί των εταιρειών κούριερ"
Μην αρχίσω τώρα, ήδη μου ανεβαίνει η πίεση με τους μπάσταρδους!

Το περίεργο ξέρετε ποιο είναι;
πχ εδω στο Φάληρο θα κλείσει το κατάστημα ΕΛΤΑ της Ζησιμοπούλου που εξυπηρετεί καλύτερα γιατί είναι στο κέντρο του Φαλήρου, βρίσκεις πάρκιγκ σχετικά εύκολα κλπ κλπ και θα αφήσουν ανοιχτό το κατάστημα της παραλιακής που δε βολεύει κανέναν αν δε βρίσκεται σε απόσταση με τα πόδια.
πχ εδω στο Φάληρο θα κλείσει το κατάστημα ΕΛΤΑ της Ζησιμοπούλου που εξυπηρετεί καλύτερα γιατί είναι στο κέντρο του Φαλήρου, βρίσκεις πάρκιγκ σχετικά εύκολα κλπ κλπ και θα αφήσουν ανοιχτό το κατάστημα της παραλιακής που δε βολεύει κανέναν αν δε βρίσκεται σε απόσταση με τα πόδια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εμάς τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούν όλο τον Δήμο εδώ στα ορεινά.
Πάντα στις παραγγελίες παίρνω τηλ και απαιτώ με τα ΕΛΤΑ.
Αν μου πουν ACS και η παραγγελία είναι πάνω από 50 ευρώ απαιτώ να βάλουν μεταφορικά επειδή είναι ΔΣ περιοχή.
Τώρα τελευταία έρχεται η ACS .
Εκτός και αν έχει επιλογή ΒΟΧ ΝΟW οπότε χαλαρά. Η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Πάντα στις παραγγελίες παίρνω τηλ και απαιτώ με τα ΕΛΤΑ.
Αν μου πουν ACS και η παραγγελία είναι πάνω από 50 ευρώ απαιτώ να βάλουν μεταφορικά επειδή είναι ΔΣ περιοχή.
Τώρα τελευταία έρχεται η ACS .
Εκτός και αν έχει επιλογή ΒΟΧ ΝΟW οπότε χαλαρά. Η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τα υπόλοιπα.
μηπως εχεις καιρό να τους χρησιμοποιήσεις; Πλεόν εχουν λιβε τρακινγκ, το καλύτερο που εχω δει γιατί εχει και την προγραμματισμένη πορεια στον χαρτη, βλεπεις που ειναι, εκτιμώμενη ωρα παράδοσης και την διαδρομή που θα κανει μεχρι να ερθει.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 12:16Πάτε καλά ρε;
Μην αρχίσω τώρα, ήδη μου ανεβαίνει η πίεση με τους μπάσταρδους!
- Otto Weininger
όταν έχεις επιλέξει αντικαταβολή, σε εξυπηρετούν καλύτερα γιατί δεν έχουν πάρει φράγκο.foscilis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:09Δεν πρόκειται να γίνει όσο υπάρχει το έθιμο της αντικαταβολής. Η μάζα θα συνεχίσει να πορεύεται με κούριερ για τον ίδιο λόγο που συνεχίζει να πορεύεται με μετρητά ή χωρίς κάμερες στους δρόμους ==> είναι ένοχοι.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:42Πάμε σε αυτόματη θυριδοποίηση πλέον στυλ Box Now, οι υπόλοιποι ψόφο ή συρρίκνωση και περιορισμός σε εξειδικευμένες αποστολές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 07:38Θα καλύψει το κενό ο ιδιωτικός τομέας με τις εξαιρετικές του υπηρεσιες και τις ανταγωνιστικες του τιμές δεν ανησυχώ.
κάρτα μόνο όταν τα κούριερ είναι κάτι DHL,UPS κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όπως είπα, κοινωνία ενόχων που κοιτούν πώς να μην τους φάει ο άλλος ένοχος.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 13:29όταν έχεις επιλέξει αντικαταβολή, σε εξυπηρετούν καλύτερα γιατί δεν έχουν πάρει φράγκο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
04 Νοέμ 2024, 22:01
-