Και ACS παρέχει δυνατότητα να παρακολουθήσεις το στάδιο που βρίσκεται η αποστολή, με sms ειδοποιεί για το διάστημα των 2 ωρών που θα περάσει και συχνά στέλνει παρόμοια φόρμα αξιολογησης να συμπληρώσω (εάν έχω την ευγενή καλωσύνηvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 09:41Courier center μακράν η καλύτερη! Ανανεώνει το τράκινγκ της καθε λιγο και λιγάκι, μου στελνει sms τη μερα της παραδοσης για το διαστημα ωρών της παραδοσης (απο ταδε ως ταδε), οταν χτυπησει κουδουνι και δεν βρει ατομο με παίρνει καθε φορά τηλ (ενίοτε με εχει παρει ο κουριερ και 20 λεπτα πριν να με ρωτησει αν ειμαι σπιτι ή αν υπαρχει ατομο σπιτι για να περάσει ή όχι), και στο τελος μου στελνει να συμπληρωσω και φορμα αξιολογησης μετα απο καθε παραδοση με ερωτησεις τυπου "μεινατε ευχαριστημενος απο την παραδοση, παραλαβατε αυτο ακριβως που παραγγειλατε, πως αξιολογειτε τη συμπεριφορά του μεταφορέα μας" κτλ.
Ειναι τόσο τέλεια εταιρεία που απλά δεν μας αξίζει στους ελ. Ειναι ευρωπαϊκού τύπου.

Η μόνη διαφορά είναι που το τηλεφώνημα επιβεβαίωσης πως κάποιος είναι στο σπίτι να παραλάβει, κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 λεπτών.