Τον εχω γνωρισει αυτον, καλός τυπακος ειναι και απ'τους λιγους του συναφιού του που ξερει να αρθρώνει τουλαχιστον και να βαζει σωστα πανω απο 4-5 λεξεις στη σειρα.
Εδω σε ριάλιτυ στο σκαι πριν κατι χρόνια, καταγγέλλει και κερνάει πονο τοξικαρρενωπίτες ρωσοπόντιους με δείγματα κακοποιητικής συμπεριφοράς.
Το μόνο φάουλ του, οτι παει στο καναλι του Αρχηγού και λοιπού συρφετού παρατράγουδων και πολλές φορές δέχεται να του φέρεται σαν μαλακας ο Αλβανος, αντι να σηκωθει να φυγει και να μην ξαναπατήσει.
Η αλήθεια είναι, τύπε, ότι αυτήν την περίοδο δέχομαι πολιορκία από 40αρα, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Είχα απλή, φιλική συμπεριφορά όπως με τα περισσότερα άτομα της παρέας στην οποία βρέθηκα.
Τι να κάνω πια; Να αφήσω ελεύθερο τον μισάνθρωπο μέσα μου; Να ασχημαίνω;
Η αλήθεια είναι, τύπε, ότι αυτήν την περίοδο δέχομαι πολιορκία από 40αρα, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο.
γιατί δεν λες λεπτομέρειες δικέ μου; όταν λέει η κασπερν είναι σύγχρονη τέχνη, αποθέωση της ρεαλιστικής αποτύπωσης και κοινωνιολογικό δρώμενο αλλά εσύ τσιμουδιά;
Το είδα όλον τον Φίλ αλλά τι να πρώτο σχολιάσω δηλαδής τόσα που είπε, πολλά. Θα σταθώ πως ναι μου βγάζει κάτι από Βανδόνο σαν στυλ και με προβλημάτισαν και με μπέρδεψαν εκεί στο τέλος που λεν για άντρες γυναίκες και 8ρια 4ρια. Επίσης το θέμα της περιτομής που λέει δεν νιώθει.
Εντάξει κι εγώ περίμενα να είναι πολύ βλήμα αλλά κάτι είχε να πει κι αυτός.
Η αλήθεια είναι, τύπε, ότι αυτήν την περίοδο δέχομαι πολιορκία από 40αρα, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο.
γιατί δεν λες λεπτομέρειες δικέ μου; όταν λέει η κασπερν είναι σύγχρονη τέχνη, αποθέωση της ρεαλιστικής αποτύπωσης και κοινωνιολογικό δρώμενο αλλά εσύ τσιμουδιά;
Τι άβαταρ είναι αυτό Σφιχτοχέρη??? Μίλησέ μας για αυτό. Εγώ πάντως δεν είμαι σαραντάρα
Δεν είναι έρωτας, τουλάχιστον από πλευράς μου, τύπε, ούτε έχει κάτι ιδιαίτερο η φάση.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.