Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 08 Ιούλ 2023, 18:33

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:25
BOOMER έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:22
Η αστυνομία άνοιξε πυρ σε καταδίωξη σεσημασμένου. Αν υπήρξε κατάχρηση εξουσίας θα το βρει η ΕΔΕ που θα ακολουθήσει ,αλλιώς συνεχίζουμε ως συνήθως. Να περάσουμε στον επόμενο ακροατή.
σαν τη γαλλική αστυνομία που έλεγε πως πήγε να τους σκοτώσει μέχρι βγει το βίντεο. την είπες κι εσύ την παπαριά σου, δεν μπορούσες.
Παπαρία είναι να συσχετίζεις τη Γαλλική αστυνομία με περιστατικό της Ελληνικής αστυνομίας στη Λάρισα. Κι έτσι μαντεύω κι εγώ που ούτε το όνομα σου δεν ξέρω ,ότι είσαι κάποιος άεργος αποτυχημένος ,που κλαίς κάποιον ποινικό ,που θα πρέπει κάποιος εργατικός μετανάστης να καθαρίσει το παρμπρίζ από τα χυμένα του μυαλά. Σαν ελάχιστη αλληλεγγύη ,μήπως μπορείς να βοηθήσεις τον φτωχό μετανάστη στην αποκατάσταση του οχήματος ,ώστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει και πάλι; Πολύ πιο παραγωγικό απ το να κλαψουρίζεις εδώ χορτάτος χάρη στα επιδόματα Μητσοτάκη από τα χρήματα μας.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 08 Ιούλ 2023, 18:34

καλή αρχή
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Ιούλ 2023, 18:35

Unique έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:29
Εν τω μεταξυ τα αυτοκίνητης της αστυνομίας έχουν κάμερες και τερματικα που είναι συνδεδεμένα με την κεντρική βάση δεδομένων που έχει τα στοιχεία σεσημασμένων. Πιθανοτατα θα γνώριζαν ήδη ποιος ακριβώς ήταν αυτός.

Ενα μεγάλο Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία. Ισως να ανοιξουμε έναν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα για δωρεές προς την οικογένεια του αστυνομικού που ξεπάστρεψε τα σκουπίδια.
κι εγώ δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα στη ζωή μου. οι χρυσαυγιτες είναι καταδικασμένοι για εγκληματική οργάνωση σε κακούργημα. άρα εγώ αν εκτελέσω οποιοδήποτε χρυσαυγιτη, είναι δικαίωμα μου, και θα κυκλοφορώ ελεύθερος. σωστά;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Ιούλ 2023, 18:38

BOOMER έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:33
08 Ιούλ 2023, 18:25
BOOMER έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:22
Η αστυνομία άνοιξε πυρ σε καταδίωξη σεσημασμένου. Αν υπήρξε κατάχρηση εξουσίας θα το βρει η ΕΔΕ που θα ακολουθήσει ,αλλιώς συνεχίζουμε ως συνήθως. Να περάσουμε στον επόμενο ακροατή.
σαν τη γαλλική αστυνομία που έλεγε πως πήγε να τους σκοτώσει μέχρι βγει το βίντεο. την είπες κι εσύ την παπαριά σου, δεν μπορούσες.
Παπαρία είναι να συσχετίζεις τη Γαλλική αστυνομία με περιστατικό της Ελληνικής αστυνομίας στη Λάρισα. Κι έτσι μαντεύω κι εγώ που ούτε το όνομα σου δεν ξέρω ,ότι είσαι κάποιος άεργος αποτυχημένος ,που κλαίς κάποιον ποινικό ,που θα πρέπει κάποιος εργατικός μετανάστης να καθαρίσει το παρμπρίζ από τα χυμένα του μυαλά. Σαν ελάχιστη αλληλεγγύη ,μήπως μπορείς να βοηθήσεις τον φτωχό μετανάστη στην αποκατάσταση του οχήματος ,ώστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει και πάλι; Πολύ πιο παραγωγικό απ το να κλαψουρίζεις εδώ χορτάτος χάρη στα επιδόματα Μητσοτάκη από τα χρήματα μας.
έμ, όποιος εκτελεί κάποιον άλλον ειναι κι αυτός ποινικός, ακόμα κι αν το θύμα είναι ποινικός. αλλιώς όταν εκτελεί κάποιος κάποιον μαφιόζο, δε θα είχε καμιά ποινή. το να θες η αστυνομία σου να λειτουργεί με όρους μαφίας, ειναι δικό σου θέμα. αλλά σύμφωνα με τον αστικό κώδικα, πας ισόβια.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Ιούλ 2023, 18:39

08 Ιούλ 2023, 18:35
Unique έγραψε:
Εν τω μεταξυ τα αυτοκίνητης της αστυνομίας έχουν κάμερες και τερματικα που είναι συνδεδεμένα με την κεντρική βάση δεδομένων που έχει τα στοιχεία σεσημασμένων. Πιθανοτατα θα γνώριζαν ήδη ποιος ακριβώς ήταν αυτός.

Ενα μεγάλο Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία. Ισως να ανοιξουμε έναν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα για δωρεές προς την οικογένεια του αστυνομικού που ξεπάστρεψε τα σκουπίδια.
κι εγώ δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα στη ζωή μου. οι χρυσαυγιτες είναι καταδικασμένοι για εγκληματική οργάνωση σε κακούργημα. άρα εγώ αν εκτελέσω οποιοδήποτε χρυσαυγιτη, είναι δικαίωμα μου, και θα κυκλοφορώ ελεύθερος. σωστά;
εσύ που το ξέρεις ότι τον εκτέλεσε...?η επίσημη ανακοίνωση γράφει ότι ερευνουνται οι συνθηκες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 08 Ιούλ 2023, 18:41

Η "ανεξαρτητη δικαιοσυνη" θα μας πει στα ποσα συνεχομενα εγκληματα αν εισαι αλλοδαπος μενεις φυλακη?

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Ιούλ 2023, 18:43

κάποιοι βγάζουνε καταδίκες και παριστάνουνε τον εισαγγελέα με στοιχεία βγαλμένα από τον πάτο τους...

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Ιούλ 2023, 18:45

nostromos έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:39
Unique έγραψε:

εσύ που το ξέρεις ότι τον εκτέλεσε...?η επίσημη ανακοίνωση γράφει ότι ερευνουνται οι συνθηκες
μα όσοι σχολιάζουν, δε λένε καν για αυτοάμυνα. απλά λένε οκ, καλά του έκανε. ε οκ, αν πάει έτσι, ας καταργησου έστω τις φυλακές ,και όποιος κάνει κάποιο αδίκημα, να μπορεί να εκτελεστεί από όποιον θελήσει. να δούμε πως θα λειτουργήσει

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Ιούλ 2023, 18:48

08 Ιούλ 2023, 18:45
nostromos έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 18:39

μα όσοι σχολιάζουν, δε λένε καν για αυτοάμυνα. απλά λένε οκ, καλά του έκανε. ε οκ, αν πάει έτσι, ας καταργησου έστω τις φυλακές ,και όποιος κάνει κάποιο αδίκημα, να μπορεί να εκτελεστεί από όποιον θελήσει. να δούμε πως θα λειτουργήσει
δεν ξέρω τι γράφουν οι άλλοι εσύ πάντως γράφεις για εκτέλεση ...γνωρίζεις κάτι παραπάνω η γράφεις παπαριές από το μυαλό σου...?

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 08 Ιούλ 2023, 18:48

Unique έγραψε:

Δεν εισαι αστυνομικος. Μονο η αστυνομια εχει το δικαιωμα της βιας. Κανενας αλλος.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 08 Ιούλ 2023, 19:03

Στην Ελλάδα αν είσαι αλλοδαπός ή Ρομά και κλέψεις αυτοκίνητο ή δεν πληρώσεις 20 ευρώ τη βενζίνη σε καταδικάζουν σε θάνατο με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Τίποτα δεν θα κάνουν στον αστυνομικό, ως είθισται στην χώρα αυτή.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Ιούλ 2023, 19:11

runner έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 19:03
Στην Ελλάδα αν είσαι αλλοδαπός ή Ρομά και κλέψεις αυτοκίνητο ή δεν πληρώσεις 20 ευρώ τη βενζίνη σε καταδικάζουν σε θάνατο με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Τίποτα δεν θα κάνουν στον αστυνομικό, ως είθισται στην χώρα αυτή.
αν δεν σας αρέσει η Ελληνική δικαιοσύνη να πάτε σε κανένα Πακιστάν να καλοπερασετε...

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 08 Ιούλ 2023, 19:20

Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε οι αριστεροί;
Επιδίωξη και όνειρο κάθε μουσουλμάνου είναι να πάει στον Αλλαχ,να τρώει βουνά από πιλάφι και να περιστοιχίζεται από παρθένες.
Ε,η ΕΛ.ΑΣ. του Κυριάκου φρόντισε για αυτό!

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 08 Ιούλ 2023, 19:41

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 17:22
dtri2020 έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 16:49

Υπάρχουν και αυτές οι ενοχλητικές λεπτομέρειες.
το ερώτημα είναι τούτο:
αφού ήταν αλλοδαπός με τέτοιο ποινικό ιστορικό γιατί κατά την αποφυλάκιση δεν τον στείλανε πακέτο πίσω στη χώρα του; κάθε κακοποιό στοιχείο που εκτίει την όποια ποινή του θα πρέπει να στέλνεται αυτομάτως πίσω από εκεί που ήρθε, όχι να παραμένει στη χώρα για να συνεχίσει το έργο του
Οι παντός είδους αλλοδαποί είναι σοβαρά διασυνδεδεμένοι ακόμη και με το πολιτικό σύστημα, πράγμα που τους εξασφαλίζει ένα είδος "ασυλίας" σε τέτοιες ενέργειες. Η διασύνδεση αυτή μάλιστα είναι σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι από αυτούς μπορούν να κουνάνε και το δάχτυλο στις ελληνικές υπηρεσίες και αρχές. Π.χ., λίγο πριν από τις πρόσφατες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, πήγε, άκουσε και χειροκρότησε τον Πακιστανό "τσοπάνη" Τζαβέντ Ασλάμ ο οποίος επέκρινε τις ελληνικές αρχές για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι λέγανε παλιά. Και ορισμένες πολιτικές δυνάμει παραέδωσαν χώρο σε συγκεκεριμένους "χωριάτες". Ας μην κάνουμε πως πέφτουμε από τα σύννεφα.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin » 08 Ιούλ 2023, 19:43

Νομίζω ότι ο αστυνομικός κρατείται πλέον και αντιμετωπίζει κατηγορίες. Όχι 100% διασταυρωμένο ακόμα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών