Ευρώ ή δραχμή????
Re: Ευρώ ή δραχμή????
Η έξοδος από το ευρώ θα είναι αυτοκτονία για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Κι όμως, όλοι ζούσαν κι ευημερούσαν.
Πιστεύουν οι καθυστερημένοι δραχμολαγνοι πως αν είχαμε δραχμή τώρα, η κόκα κόλα θα έκανε 100φραγκα και θα έπαιρναν μισθό τρακοσα καφετιά. Για τόσο ζουδια μιλάμε. Ότι τα αγαθά θα είχαν τιμές 80και οι μισθοί θα ήταν σε επίπεδα 2005
Ξεχνάνε που με δραχμή για να πάρεις τηλεόραση έβαζες βύσμα στη τράπεζα για να πάρεις δάνειο και κωλογλειφαν τον κάθε πιατα ελληνοαμερικανο να τους την πάρει από τις ΕΠΑ και μετά να λαδωσουν τον τελώνη μπας και δουν το λούνα παρκ στο σπίτι τους και όχι στης θείας Ζηνοβίας
Ξεχνάνε που με δραχμή για να πάρεις τηλεόραση έβαζες βύσμα στη τράπεζα για να πάρεις δάνειο και κωλογλειφαν τον κάθε πιατα ελληνοαμερικανο να τους την πάρει από τις ΕΠΑ και μετά να λαδωσουν τον τελώνη μπας και δουν το λούνα παρκ στο σπίτι τους και όχι στης θείας Ζηνοβίας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Aυτοκτονια αποδειχτηκε πως ηταν η εισοδος στο ευρω για Ελλαδα, Κυπρο, Ιταλια και ειδικα με τις ισοτιμιες που μπηκαν, με την Ελλαδα να εχει τη χειροτερη δυνατη. Διολου τυχαια και οι τρεις χωρες μετα την εισοδο στο ευρω δεν ειδαν κυριολεκτικα ασπρη μερα.
Τεσσερεις ηταν οι συμφορες απο την ενταξη στο ευρω:
α) Η οικονομια της Ελλαδας δεν μπορουσε να βασιστει σε ενα σκληρο νομισμα (ουτε της Ιταλιας).
β) Η Ελλαδα εχασε τη δυνατοτητα να εχει το δικο της νομισμα με τους δικους της νομισματικους κανονες που θα της επετρεπαν πιχι να παει ακομη και σε τεχνικη υποτιμηση.
γ) Την ενταξη στο ευρω ακολουθησε ενα τρομακτικο κυμα ακριβειας σε ολες τις ευρωπαικες χωρες, στην Ελλαδα ομως ηταν τσουναμι που μεσα σε λιγους μηνες ισοπεδωσε την αγοραστικη δυναμη ολων των μισθων.
δ) Η μεγαλυτερη συμφορα ειναι οτι υιοθετωντας οι χωρες το ευρω υιοθετουσαν και τους δημοσιονομικους κανονες του Μααστριχ που ηταν κομμενοι και ραμμενοι στα συμφεροντα της Γερμανιας και καταδικαστικοι για τις χωρες του Νοτου και ειδικα την Ελλαδα. Οι κανονες αυτοι ουσιαστικα εριξαν μια γερη σπρωξια στην Ελλαδα να χρεωκοπησει.
.
- Sid Vicious
Τρελη ευημερια τι να σε πω, για αυτο και τα περιπτερα και ψιλικα πουλουσαν και χυμα τσιγαρα με το κομματι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- hellegennes
On a side note, αυτό επανήλθε εδώ και μερικά χρόνια. Παράνομα βέβαια, γιατί πλέον ο νόμος ρυθμίζει συγκεκριμένα πράγματα για τον καπνό, αλλά ισχύει.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 22:29Τρελη ευημερια τι να σε πω, για αυτο και τα περιπτερα και ψιλικα πουλουσαν και χυμα τσιγαρα με το κομματι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εννοεις οτι το bic του 78 ειχε κακό μελάνι, η λες γενικά για αποδείξεις θερμικές, άσχετο πράγμα δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 14:43Γενικά το μελάνι των αποδείξεων ξεθωριάζει γρήγορα, εγώ έχω αποδείξεις από την δική μου επιχείρηση που ίσα που διαβάζονται και δεν έχουν κλείσει 10ετία.
- hellegennes
Όχι, για θερμικές λέω. Στην συγκεκριμένη απόδειξη βέβαια και το χειρόγραφο μελάνι φαίνεται ύποπτα έντονο.enaon έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 23:09εννοεις οτι το bic του 78 ειχε κακό μελάνι, η λες γενικά για αποδείξεις θερμικές, άσχετο πράγμα δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 14:43Γενικά το μελάνι των αποδείξεων ξεθωριάζει γρήγορα, εγώ έχω αποδείξεις από την δική μου επιχείρηση που ίσα που διαβάζονται και δεν έχουν κλείσει 10ετία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε ναι θερμικες λες, πως σου ηρθε να πεις για θερμικές; Ειναι δυνατόν το 78 να περιμένεις κατι αλλο απο μπικ;hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 23:15Όχι, για θερμικές λέω. Στην συγκεκριμένη απόδειξη βέβαια και το χειρόγραφο μελάνι φαίνεται ύποπτα έντονο.
- hellegennes
Δεν λέω μόνο για το χειρόγραφο κομμάτι, λέω πρωτίστως για το εκτυπωμένο.enaon έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 23:18ε ναι θερμικες λες, πως σου ηρθε να πεις για θερμικές; Ειναι δυνατόν το 78 να περιμένεις κατι αλλο απο μπικ;hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 23:15Όχι, για θερμικές λέω. Στην συγκεκριμένη απόδειξη βέβαια και το χειρόγραφο μελάνι φαίνεται ύποπτα έντονο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
γιατί ομως να ξεθωριαζει το τυπωμένο, δεν ειναι θερμικο χαρτί. Βαζανε φθηνό μελάνι;hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 23:23Δεν λέω μόνο για το χειρόγραφο κομμάτι, λέω πρωτίστως για το εκτυπωμένο.
Όπως είπε και ο Χέλης, και σήμερα ισχύει αυτό. Και έχουμε και παράτυπα τσιγάρα.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 22:29Τρελη ευημερια τι να σε πω, για αυτο και τα περιπτερα και ψιλικα πουλουσαν και χυμα τσιγαρα με το κομματι
Εμ, τότε δεν υπήρχανε οι πουρκου(ρά)δες του ΕΛΙΑΜΕΠ(ούτσα).
- Sid Vicious
Γενικα αυτο που λενε διαφοροι περι ευημεριας ολων εκεινες τις εποχες δεν ισχυει. Ουτε καν οτι υπηρχε υψηλοτερος δεικτης ευημεριας απο οτι τις πιο συγχρονες εποχες.Kauldron έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 23:41Όπως είπε και ο Χέλης, και σήμερα ισχύει αυτό. Και έχουμε και παράτυπα τσιγάρα.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 22:29Τρελη ευημερια τι να σε πω, για αυτο και τα περιπτερα και ψιλικα πουλουσαν και χυμα τσιγαρα με το κομματι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
21 Φεβ 2024, 11:29
-
-
Νέα δημοσίευση Πουτιν: Η Ελλαδα υποτάχθηκε στις Βρυξελλες. Η Δραχμη θα την ειχε σωσει
από George_V » 13 Νοέμ 2024, 16:09 » σε Διεθνής πολιτική - 158 Απαντήσεις
- 3048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
14 Ιαν 2025, 16:15
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25