Έτσι.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 17:57Καλύτερα να αλλάζει, και να έχεις μερικές. Εμενα που δεν αλλάζει, μετά απο 2.5 χρόνια, εχει αρχίσει και χαλάει η μπαταρία, και πρέπει να πάρω αλλο.

Έτσι.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 17:57Καλύτερα να αλλάζει, και να έχεις μερικές. Εμενα που δεν αλλάζει, μετά απο 2.5 χρόνια, εχει αρχίσει και χαλάει η μπαταρία, και πρέπει να πάρω αλλο.
Εξαρτάται. Σε σφιχτό ατμοποιητη παίζει να μην την παλέψεις, σε αεράτο όμως η 6 αρα είναι μια χαρά, σε πνευμονικό θάνατος. Συμφωνώ με τον φίλο, πως η πολύ νικοτίνη χαλά τα υγρά. Μέχρι 6, βαριά 9.
Όταν λες αεράτο, τι εννοείς;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Οκτ 2018, 10:00Δεν είμαι υπέρ των πνευμονικών, αλλά των αεράτων mtl. Αν δεν έχει χτύπημα ο ατμοποιητής και 20 νικοτίνη να ρίξεις, δεν.
Mετά από 1-2 χρόνια το πιθανότερο είναι να χαλάσει το κουμπίaLiCat έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 23:57Έτσι.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 17:57Καλύτερα να αλλάζει, και να έχεις μερικές. Εμενα που δεν αλλάζει, μετά απο 2.5 χρόνια, εχει αρχίσει και χαλάει η μπαταρία, και πρέπει να πάρω αλλο.Μπαταρία που αλλάζει, το καλύτερο. Αυτό τυγχάνει να είναι το κύριο mod μου και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Έχω άλλα 2 με ενσωματωμένη, αλλά μετά από 1-2 χρόνια αρχίζουν και φθίνουν οι μπαταρίες τους.
Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 01:47Mετά από 1-2 χρόνια το πιθανότερο είναι να χαλάσει το κουμπί
Παίζει ρόλο και η συχνότητα χρήσης. Βέβαια εγώ χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά mod, οπότε λογικό η φθορά τους να επιβραδύνεται.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 01:47Mετά από 1-2 χρόνια το πιθανότερο είναι να χαλάσει το κουμπίaLiCat έγραψε: ↑27 Οκτ 2018, 23:57Έτσι.enterprise-psi έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 17:57
Καλύτερα να αλλάζει, και να έχεις μερικές. Εμενα που δεν αλλάζει, μετά απο 2.5 χρόνια, εχει αρχίσει και χαλάει η μπαταρία, και πρέπει να πάρω αλλο.Μπαταρία που αλλάζει, το καλύτερο. Αυτό τυγχάνει να είναι το κύριο mod μου και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Έχω άλλα 2 με ενσωματωμένη, αλλά μετά από 1-2 χρόνια αρχίζουν και φθίνουν οι μπαταρίες τους.
Βέβαια αυτό εξαρτάται κι από σένα, εγώ έχω λίγο βαρύ χέρι και δε μου έχει επιβιώσει κουμπί πάνω από 1,5 χρόνο
Για'αυτό αντί να παλεύω με μπαταρίες και φορτιστές και να είναι το όλο πράμα 3-4 διαφορετικά κομμάτια, παίρνω ένα ενσωματωμένο, το φορτίζω κάθε βράδυ μαζί με το κινητό και μετά από 1,5 χρόνο περίπου το πετάω και παίρνω άλλο.