Η μουσικη για Ορκς των μπιτσομπαρων που ακουγεται σε ολη την παραλια παντως ειναι χειροτερο προβλημα απο την αντιαισθητικη αηδια του δασους απο τις ξαπλωστρες. Ακουγεται παντου και ειναι πολυ χειροτερη απο τη φασαρια με τις ρακετες.
Πραγματικα αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν αυτη ειναι μουσικη ψυχολογικου πολεμου για να σπασει το ηθικο πιχι καποιων πολιορκημενων η καποιων σε στρατοπεδο συγκεντρωσεως. Το οτι υπαρχουν ανθρωπινα οντα που ψυχαγωγουνται με αυτη ειναι κατι που με ξεπερναει.
Παραλία με μεγάλη αμμουδιά, πεντακάθαρη θάλασσα, λίγο κόσμο σε λίγες και πολύ αραιές δωρεάν άνετες ξαπλώστρες, (όχι σταθερές, να μπορείς να τις γυρνάς για να αποφεύγεις τη σκιά). Κατάλογο ποτών με 3,5-4€ την παγωμένη μεγάλη βαρελίσια (σε γυάλινο ποτήρι) και που κατά τις 7 ν αδειάζει και εντελώς ώστε να χαζεύω ήσυχος τον ήλιο να βασιλεύει μέσα στη θάλασσα (και στο ηχειάκι να παίζει ότι μου κάνει γούστο όσο δυνατά προτιμώ αφού δεν θα ενοχλώ κανέναν).
Α ναι σημαντικό, να ναι και 5, βαριά 6 λεπτά με τ αμάξι απ το σπίτι και με άνετο παρκάρισμα.
Εκεί ναι θα πήγαινα ευχαρίστως...
Ξέχασες τα 3 αισθησιακά τοπ μόντελς που βρίσκονται δίπλα σου και σου προσφέρουν χρήματα για σεξ χωρίς δεσμεύσεις.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Γιατί τέτοιο κόλλημα με τους αμμόλοφους στην Καβάλα; Όλη η παραλία από Νέα Πέραμο μέχρι Οφρυνιο, μια τεράστια αμμουδιά είναι που μπορεί ο καθένας να πάει σε όποιο σημείο γουστάρει. Γιατί να πάει να στήσει ανάμεσα στο πιο θορυβώδες σημείο όλης της Ανατολικής Θράκης.. Ο ήχος εκεί είναι σαν να είσαι σε κλαμπ, δυστυχώς οποιος πάει εκεί πηγαίνει επί τούτου., τα σκάει και θέλει και τις ανέσεις του..
Παραλία με μεγάλη αμμουδιά, πεντακάθαρη θάλασσα, λίγο κόσμο σε λίγες και πολύ αραιές δωρεάν άνετες ξαπλώστρες, (όχι σταθερές, να μπορείς να τις γυρνάς για να αποφεύγεις τη σκιά). Κατάλογο ποτών με 3,5-4€ την παγωμένη μεγάλη βαρελίσια (σε γυάλινο ποτήρι) και που κατά τις 7 ν αδειάζει και εντελώς ώστε να χαζεύω ήσυχος τον ήλιο να βασιλεύει μέσα στη θάλασσα (και στο ηχειάκι να παίζει ότι μου κάνει γούστο όσο δυνατά προτιμώ αφού δεν θα ενοχλώ κανέναν).
Α ναι σημαντικό, να ναι και 5, βαριά 6 λεπτά με τ αμάξι απ το σπίτι και με άνετο παρκάρισμα.
Ξέχασες τα 3 αισθησιακά τοπ μόντελς που βρίσκονται δίπλα σου και σου προσφέρουν χρήματα για σεξ χωρίς δεσμεύσεις.
Παλιά αυτά...ωραίες εποχές...
τώρα τα παίρνω απ τη σύζυγο με δέσμευση αποκλειστικότητος
Η μουσικη για Ορκς των μπιτσομπαρων που ακουγεται σε ολη την παραλια παντως ειναι χειροτερο προβλημα απο την αντιαισθητικη αηδια του δασους απο τις ξαπλωστρες. Ακουγεται παντου και ειναι πολυ χειροτερη απο τη φασαρια με τις ρακετες.
Υποχρεωτικα παω σε βραχακια αναμεσα σε παραλιες για να μην την ακουω.
Αν παίζουν deep house, κάτι σε ρεμίξ με τζαζ φανκ σόουλ κτλ, και κανένα ρέγκε σε σλοου βερσιόν, μια χαρά είναι, δένει τέλεια με τη φάση.
Αν παίζουν κάτι άλλο, μου είναι απλώς αδιάφορα αλλά όχι αρκετά για να με διώξουν, αν μ'αρεσει το μέρος.
Για τη θάλασσα, μέχρι και τραπ μπορώ να ανεχτώ.
(αυστηρά όμως με τη γυναίκα ή κανά φίλο. Μόνος δεν πάω. Βαριέμαι! Κάθομαι καλύτερα σπίτι και διαβάζω πχώρουμ (το οποίο, για εμένα, δεν προβλέπεται να γίνεται ούτε από παραλία, ούτε καν από κινητό γενικά)
Εγώ και μόνος μου θα πάω στην παραλία, όταν θέλω. Αλλά σε σημείο με κόσμο.
Αισθάνομαι πιο ασφάλεια αφήνοντας τα πράγματα πίσω, όταν είναι να βουτήξω.
Ακόμα και πάνω στην ξαπλώστρα φάτσα φόρα είχα ξεχάσει το κινητό κάποτε, το θυμήθηκα μετά από 20-25 λεπτά όσο ήμουν στο νερό, βγαίνω και ήταν ακόμα εκεί.
.
Συγγνώμη μπορείτε να βάλετε λίγο αργότερα στην θάλασσα το κατοικίδιο σας; Ναι ξέρω έχει λιγότερα μικρόβια από άνθρωπο, ευχαριστώ για την ενημέρωση
Αν παίζουν deep house, κάτι σε ρεμίξ με τζαζ φανκ σόουλ κτλ, και κανένα ρέγκε σε σλοου βερσιόν, μια χαρά είναι, δένει τέλεια με τη φάση.
Αν παίζουν κάτι άλλο, μου είναι απλώς αδιάφορα αλλά όχι αρκετά για να με διώξουν, αν μ'αρεσει το μέρος.
Για τη θάλασσα, μέχρι και τραπ μπορώ να ανεχτώ.
.
Αν πάς σ ένα Δάσος και τα παίξεις θα διώξεις πανικόβλητα πάν έρπον και θηλαστικό και πετούμενο.....
Μετά κάτι πρέπει να σου πεί αφτό για τα φυσικά γούστα σου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Πραγματικα αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν αυτη ειναι μουσικη ψυχολογικου πολεμου για να σπασει το ηθικο πιχι καποιων πολιορκημενων η καποιων σε στρατοπεδο συγκεντρωσεως. Το οτι υπαρχουν ανθρωπινα οντα που ψυχαγωγουνται με αυτη ειναι κατι που με ξεπερναει.
.
Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν μια Sonata του Beethoven την Waldstein ας πούμε.???
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.