Α ωραία ρε συ, στο κοσμικό πόδι. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω Χανιώτη, μια χρονιά είχα κάνει πολύ καλές διακοπές εκεί με κάτι Σέρβους σκινχεντς
Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Έχει μια φίλη εξοχικό και θα πάμε τρεις μέρες να δροσιστούμεSid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:13Α ωραία ρε συ, στο κοσμικό πόδι. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω Χανιώτη, μια χρονιά είχα κάνει πολύ καλές διακοπές εκεί με κάτι Σέρβους σκινχεντς

Από παλιά που τη θυμάμαι ωραία είναι ναι
- Sid Vicious
Μια χαρά θα περάσετε, τρεις μέρες λίγο είναι αλλά anything is better than nothinguser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:15Έχει μια φίλη εξοχικό και θα πάμε τρεις μέρες να δροσιστούμεSid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:13Α ωραία ρε συ, στο κοσμικό πόδι. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω Χανιώτη, μια χρονιά είχα κάνει πολύ καλές διακοπές εκεί με κάτι Σέρβους σκινχεντς

-
Δυστυχώς μονο, αλλά έστω. Μετά έχω άδεια αρχές Αυγούστου.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:18Μια χαρά θα περάσετε, τρεις μέρες λίγο είναι αλλά anything is better than nothinguser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:15Έχει μια φίλη εξοχικό και θα πάμε τρεις μέρες να δροσιστούμεSid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:13
Α ωραία ρε συ, στο κοσμικό πόδι. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω Χανιώτη, μια χρονιά είχα κάνει πολύ καλές διακοπές εκεί με κάτι Σέρβους σκινχεντς
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξέρουμε την ράτσα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Sid Vicious
ελα ωραια εποχη εχεις, εγω ελεγα να κανω κανα 40ημερο αδεια αλλα με τοση δουλεια πλεον σκεφτομαι να το παω για οσο παει ετσι και βλεπωuser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:21Δυστυχώς μονο, αλλά έστω. Μετά έχω άδεια αρχές Αυγούστου.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:18Μια χαρά θα περάσετε, τρεις μέρες λίγο είναι αλλά anything is better than nothing
-
Τώρα που γυρίζει κάτσε ναι, μετα πήγαινε κι εσύ να ξεκουραστείς.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:22ελα ωραια εποχη εχεις, εγω ελεγα να κανω κανα 40ημερο αδεια αλλα με τοση δουλεια πλεον σκεφτομαι να το παω για οσο παει ετσι και βλεπωuser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:21Δυστυχώς μονο, αλλά έστω. Μετά έχω άδεια αρχές Αυγούστου.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:18
Μια χαρά θα περάσετε, τρεις μέρες λίγο είναι αλλά anything is better than nothing
Μπορεί να περάσω για πιτόγυρο αν σταματήσουμε Θεσσαλονίκη για λίγο αλλά δεν ξέρω που είσαι

Θα ρθω να σου πω ένα γεια χαχαχαχχχ
Σεπτέμβρη εγώ θα ήθελα διακοπές
- Sid Vicious
μετα τις 8 το βραδυ ειμαι και σαββατοκυριακα κλεινω να ξεςuser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:26Τώρα που γυρίζει κάτσε ναι, μετα πήγαινε κι εσύ να ξεκουραστείς.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:22ελα ωραια εποχη εχεις, εγω ελεγα να κανω κανα 40ημερο αδεια αλλα με τοση δουλεια πλεον σκεφτομαι να το παω για οσο παει ετσι και βλεπω
Μπορεί να περάσω για πιτόγυρο αν σταματήσουμε Θεσσαλονίκη για λίγο αλλά δεν ξέρω που είσαι
-
Να ξέρω νταξει που είσαι δεν ξέρω όμως το σημαντικότεροSid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:28μετα τις 8 το βραδυ ειμαι και σαββατοκυριακα κλεινω να ξεςuser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:26Τώρα που γυρίζει κάτσε ναι, μετα πήγαινε κι εσύ να ξεκουραστείς.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:22
ελα ωραια εποχη εχεις, εγω ελεγα να κανω κανα 40ημερο αδεια αλλα με τοση δουλεια πλεον σκεφτομαι να το παω για οσο παει ετσι και βλεπω

Κυριακή θα γυρνάω δεν θα είσαι, Παρασκευή θα παω πρωί δεν θα είσαι. Άλλη φορά
- Sid Vicious
Οπως βλεπεις το που ειμαι ειναι το ευκολοτερο της υποθεσηςuser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:31Να ξέρω νταξει που είσαι δεν ξέρω όμως το σημαντικότερο
Κυριακή θα γυρνάω δεν θα είσαι, Παρασκευή θα παω πρωί δεν θα είσαι. Άλλη φορά

-
Αν βόλευε θα σε ρωτούσα κι όταν ερχόμουν θα σου έκανα σουτ μην πεις μπροστά στις φίλες μου ότι είμαι η userSid Vicious έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:33Οπως βλεπεις το που ειμαι ειναι το ευκολοτερο της υποθεσης

- Sid Vicious
εντάξει δεν θα έλεγα έτσι κι αλλιώς, μετά άντε να τους εξηγούσες γιατί useruser έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 17:35Αν βόλευε θα σε ρωτούσα κι όταν ερχόμουν θα σου έκανα σουτ μην πεις μπροστά στις φίλες μου ότι είμαι η user

-
Eεεε Rebel, ξέρω εσύ δεν μιλάς και πολύ αλλά πες κι εσύ γνώμη αν θες!The Rebel έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 19:24Σεξ με εμβολιασμενη.
[img]https://i.postimg.cc/zGZ6r2dy/3556 ... .jpg[/img]
Δεν την είπα εγώ καθαρόαιμο αλλά ο μονόροδος, οπότε δεν έχω ιδέα τι είχε στο μυαλό του...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιο nickname ειναι αναμεσα μας ο Αδωνις;
από Alex Amsterdam » 20 Μαρ 2024, 15:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 50 Απαντήσεις
- 1337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
22 Μαρ 2024, 00:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πυρήνες της Φωτιάς: Λιμενικοί των ΟΥΚ ανάμεσα στους συλληφθέντες
από pylothess » 10 Φεβ 2024, 18:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
15 Φεβ 2024, 22:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολεμος της Τροιας:Ενας εμφυλιος αναμεσα σε Αλβανους?
από Στρακαστρουκας » 30 Αύγ 2024, 21:48 » σε Ιστορία - 15 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
01 Σεπ 2024, 00:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρεις καφέδες «made in Greece» ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου
από Μαδουραίος » 02 Οκτ 2023, 09:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
02 Οκτ 2023, 09:55
-