Σε φόρα που γράφουν Αμερικάνοι καταργούνται σιγά-σιγά τα he/she και αντικαθίστανται με τα they/them. Ζήτησα να μου εξηγήσουν το γιατί και οι καρούμπαλοι μου έριξαν αρνητικές ψήφους.Τα μετανάστα και τα πρόσφυγα (πληθυντικός)

.
Σε φόρα που γράφουν Αμερικάνοι καταργούνται σιγά-σιγά τα he/she και αντικαθίστανται με τα they/them. Ζήτησα να μου εξηγήσουν το γιατί και οι καρούμπαλοι μου έριξαν αρνητικές ψήφους.Τα μετανάστα και τα πρόσφυγα (πληθυντικός)
Η Βίβιαν, ο πατέλης και ο σκυλακακης είναι δικαιωματιστες.
Και θεωρείται καλό να γίνεται κάποιος μαλάκας οπαδός μιας cult;
Είναι συντηρητικά όχι όμως χουντικα κόμματα
Χουντικοί μπορεί να μην είναι αλλά μαλάκες είναι και παραείναι.
Κι εγώ θεωρώ άλλους μαλακες. Όλοι έχουμε τη γνώμη μάς
Άντε πάλι
Ξέρω πως κι εσύ είσαι δεν συμπαθείς τη Βίβιαν. Οι πλέον φιλελεύθεροι δεν διαφέρουν με τους αριστερούς στο δικαιωματισμο. Η φιλελεφτ κλίκα πήρε το κεφάλι του Μπογδάνου. Έτσι διαρρέουν οι μπογδανικοιOtto Weininger έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 19:34Άντε πάλι
Το κεφάλι του Μπογδάνου ουσιαστικά το πήρε ο Δένδιας, για λόγους που αδυνατώ να καταλάβω.southern έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 19:39Ξέρω πως κι εσύ είσαι δεν συμπαθείς τη Βίβιαν. Οι πλέον φιλελεύθεροι δεν διαφέρουν με τους αριστερούς στο δικαιωματισμο. Η φιλελεφτ κλίκα πήρε το κεφάλι του Μπογδάνου. Έτσι διαρρέουν οι μπογδανικοι
Δεν έπαθα νεομητσοτακίαση, δεξίοση ίσως εννοείς, αλλά ποτέ δεν είπα ότι είμαι αριστερόςΝαύτης έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 19:13Saliveros έλα ρε συ, παρόλο που έπαθες εσχάτως μια, ανεξήγητη για μένα, νεομητσοτακίαση (από ψυχής εύχομαι ταχεία η ανάρρωση), γνωρίζω ότι στα κοινωνικά ζητήματα είσαι φιλελεύθερος άνθρωπος. Ομοφυλόφιλος γεννιέται κάποιος, δεν γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως αισθάνονται σαν γυναίκες παγιδευμένες σε αντρικά σώματα.
Εγώ έχω ακούσει πως θεωρεί ότι το παρεακι της Βίβιαν και του Μαυρίδης δημιούργησε ένα κλίμα εις βάρος του από το 2019 πολύ πριν τις εκλογές του Ιουλίου. Πλέον είναι πολύ αντιμητσοτακικοςOtto Weininger έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 19:42Το κεφάλι του Μπογδάνου ουσιαστικά το πήρε ο Δένδιας, για λόγους που αδυνατώ να καταλάβω.
Αυτό τώρα τι είναι;Η έννοια της κάθε ονομασίας:
Τα τρία πρώτα γράμματα ΛΟΑ αφορούν ομάδες που αντιμετωπίζουν διάκριση σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.
Λεσβίες: γυναίκες που έλκονται αποκλειστικά από γυναίκες.
Γκέι: άνδρες που έλκονται αποκλειστικά από άντρες.