Στην πυρά, στην πυρά! Φώναξε ο Τύρων ο Μισοριξιάς. Ρίξτε την Κίρκη στην πυρά!user έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 18:06Υποψιάζομαι θα με βάλουν πάνω σε κάποιο βωμό θυσία για την μεγάλη τελετή των βαμπίρ...θα μου χιμηξουν όλα να πιουν το πολύτιμο παρθένο αίμα μου...κι ύστερα θα ρθει ο Βλαντ να μου πιει την τελευταία μαγική σταγόνα για να αναγεννηθεί και να μπορεί να βγαίνει πια στο φως του ήλιου, για να μπορεί να χαίρεται τη θέα από το κάστρο του, τα Καρπάθια όρη εκεί στην Τρανσυλβάνια.
Πριν απ' αυτό όμως σας παρακαλώ...είχα μια τελευταία επιθυμία και ζήτησα από τον Σιντ να μου την εκπλήρωσει. Κι ένα Πρινς αν γίνεται, ευχαριστώ
Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ ανάμεσα σε εμβολιασμένο και ανεμβολίαστο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Sid Vicious
Isildur έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 14:08Στην πυρά, στην πυρά! Φώναξε ο Τύρων ο Μισοριξιάς. Ρίξτε την Κίρκη στην πυρά!user έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 18:06Υποψιάζομαι θα με βάλουν πάνω σε κάποιο βωμό θυσία για την μεγάλη τελετή των βαμπίρ...θα μου χιμηξουν όλα να πιουν το πολύτιμο παρθένο αίμα μου...κι ύστερα θα ρθει ο Βλαντ να μου πιει την τελευταία μαγική σταγόνα για να αναγεννηθεί και να μπορεί να βγαίνει πια στο φως του ήλιου, για να μπορεί να χαίρεται τη θέα από το κάστρο του, τα Καρπάθια όρη εκεί στην Τρανσυλβάνια.
Πριν απ' αυτό όμως σας παρακαλώ...είχα μια τελευταία επιθυμία και ζήτησα από τον Σιντ να μου την εκπλήρωσει. Κι ένα Πρινς αν γίνεται, ευχαριστώ
Χμμμ...Sid Vicious έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 17:17Ζήτησε μου να απαγγείλω ποιήματα του Χέλη, δεν θα φοβηθώ. Ή να σκοτώσω δράκους, ακόμα και τον Isildur.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τον Isildur τον σκότωσαν Orcs, ξέρεις. Και δεν εννοούσε Παοκτσήδες ο JRRT.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 14:21Isildur έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 14:08Στην πυρά, στην πυρά! Φώναξε ο Τύρων ο Μισοριξιάς. Ρίξτε την Κίρκη στην πυρά!user έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 18:06
Υποψιάζομαι θα με βάλουν πάνω σε κάποιο βωμό θυσία για την μεγάλη τελετή των βαμπίρ...θα μου χιμηξουν όλα να πιουν το πολύτιμο παρθένο αίμα μου...κι ύστερα θα ρθει ο Βλαντ να μου πιει την τελευταία μαγική σταγόνα για να αναγεννηθεί και να μπορεί να βγαίνει πια στο φως του ήλιου, για να μπορεί να χαίρεται τη θέα από το κάστρο του, τα Καρπάθια όρη εκεί στην Τρανσυλβάνια.
Πριν απ' αυτό όμως σας παρακαλώ...είχα μια τελευταία επιθυμία και ζήτησα από τον Σιντ να μου την εκπλήρωσει. Κι ένα Πρινς αν γίνεται, ευχαριστώΧμμμ...Sid Vicious έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 17:17Ζήτησε μου να απαγγείλω ποιήματα του Χέλη, δεν θα φοβηθώ. Ή να σκοτώσω δράκους, ακόμα και τον Isildur.
Edit: εν τω μεταξύ, πετάω συνεχώς υπονοούμενα για να καταλάβει η user τι είναι το βίντεο που έβαλε ο enaon, αλλά (μάλλον) δεν...

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
Isildur έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 14:08Στην πυρά, στην πυρά! Φώναξε ο Τύρων ο Μισοριξιάς. Ρίξτε την Κίρκη στην πυρά!user έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 18:06Υποψιάζομαι θα με βάλουν πάνω σε κάποιο βωμό θυσία για την μεγάλη τελετή των βαμπίρ...θα μου χιμηξουν όλα να πιουν το πολύτιμο παρθένο αίμα μου...κι ύστερα θα ρθει ο Βλαντ να μου πιει την τελευταία μαγική σταγόνα για να αναγεννηθεί και να μπορεί να βγαίνει πια στο φως του ήλιου, για να μπορεί να χαίρεται τη θέα από το κάστρο του, τα Καρπάθια όρη εκεί στην Τρανσυλβάνια.

Μα τι του κάνα και με εξευτελίζετε έτσι? ?? Αυτός μου είπε πως αντροφέρνω! Ποιος εγώ η user

Στο Ισραηλ υπαρχουν γραφεια συνοικεσιων αποκλειστικα για ανεμβολιαστους.
.
.
Όχι μαρή. Ουφ... άντε να το πω, προφανώς δεν είσαι φαν και δεν το έπιασες.user έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 17:39Isildur έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 14:08Στην πυρά, στην πυρά! Φώναξε ο Τύρων ο Μισοριξιάς. Ρίξτε την Κίρκη στην πυρά!user έγραψε: ↑12 Ιούλ 2023, 18:06
Υποψιάζομαι θα με βάλουν πάνω σε κάποιο βωμό θυσία για την μεγάλη τελετή των βαμπίρ...θα μου χιμηξουν όλα να πιουν το πολύτιμο παρθένο αίμα μου...κι ύστερα θα ρθει ο Βλαντ να μου πιει την τελευταία μαγική σταγόνα για να αναγεννηθεί και να μπορεί να βγαίνει πια στο φως του ήλιου, για να μπορεί να χαίρεται τη θέα από το κάστρο του, τα Καρπάθια όρη εκεί στην Τρανσυλβάνια.
Πριν απ' αυτό όμως σας παρακαλώ...είχα μια τελευταία επιθυμία και ζήτησα από τον Σιντ να μου την εκπλήρωσει. Κι ένα Πρινς αν γίνεται, ευχαριστώγια τον νάνο λέτε βρεεεεε????
Μα τι του κάνα και με εξευτελίζετε έτσι? ?? Αυτός μου είπε πως αντροφέρνω! Ποιος εγώ η user
Το βίντεο που ανέβασε ο enaon (και που ρωτούσες πού σε πάνε κλπ) είναι από το GOT (Game Of Thrones) και αφορά τη σκηνή διαπόμπευσης της Σέρσεϊ (η Κίρκη που λέω), η οποία αφού την κουρέψανε υποχρεώθηκε να διασχίσει γυμνή όλη τη διαδρομή ανάμεσα στην (περίπου) Εκκλησία και το Παλάτι και σε όλη τη διαδρομή υπήρχε μια θεούσα που χτυπούσε μια κουδούνα και φώναζε shame (ντροπή). Ο Τύριον είναι ο νάνος αδελφός της (σύμπτωση εδώ, καμμιά σχέση με τον "νάνο") με τον οποίο υπάρχει σχέση άσβεστου μίσους μεταξύ τους. Σε αντίθεση με τον άλλον αδελφό της βέβαια με τον οποίο υπάρχει μια άλλου είδους... εχμμμ... σχέση.

-
Την ξέρω τη σκηνή παιδί μου (αν και δεν το έχω δει οοοοοολο ούτε απ' την αρχή. Απλά δεν κατάλαβα που κολλάω εγώ με την Σέρσει. Κι επειδή είπες Τύριον νόμισα εννοείς τον νάνο εδώ τον δικό μας. Γιατί εγώ κι εκείνος είπαμε δυο τρία πρόσφατα με αφορμή τον Κανέλλο, αλλά δεν βριστήκαμε βέβαια. Εγώ του έκανα καθρεφτάκι να δει τι μου είπε. Αυτό.Isildur έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 18:15Όχι μαρή. Ουφ... άντε να το πω, προφανώς δεν είσαι φαν και δεν το έπιασες.
Το βίντεο που ανέβασε ο enaon (και που ρωτούσες πού σε πάνε κλπ) είναι από το GOT (Game Of Thrones) και αφορά τη σκηνή διαπόμπευσης της Σέρσεϊ (η Κίρκη που λέω), η οποία αφού την κουρέψανε υποχρεώθηκε να διασχίσει γυμνή όλη τη διαδρομή ανάμεσα στην (περίπου) Εκκλησία και το Παλάτι και σε όλη τη διαδρομή υπήρχε μια θεούσα που χτυπούσε μια κουδούνα και φώναζε shame (ντροπή). Ο Τύριον είναι ο νάνος αδελφός της (σύμπτωση εδώ, καμμιά σχέση με τον "νάνο") με τον οποίο υπάρχει σχέση άσβεστου μίσους μεταξύ τους. Σε αντίθεση με τον άλλον αδελφό της βέβαια με τον οποίο υπάρχει μια άλλου είδους... εχμμμ... σχέση.
Πως τους βρισκουν ? Περα απο το οτι ειναι ζωντανοι

Μπορει να εκανε καποιος εμβολιασμενος το placebo και να ειναι ανεμβολιαστος

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
pure blood, royal, και ο ισιλδουρας ειναι εκπρόσωπος του θεού, ιεροεξεταστής στην σκηνή αυτή.
ο δικός μας δεν ειναι νανος απο το κοντός, από το κακιασμένος/στριμμένος ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Ιούλ 2023, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καλέ για αυτό πήγαινε με τον αδερφό της αυτή???
Και κάπου εδώ έχει κάτι τέτοιους αιμορροφιλικους που την είχαν δει παλιά γαλαζοαιματοι κι ακόμη περνάει από τη μάνα στο γιο..
Αυτά είπαμε, είναι εναονικά. Αλλά κόλλησε και με τα λεγόμενα του Σιντ περί μαγισσών, αφού το Σέρσεϊ είναι αναφορά στην Κίρκη.

-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιο nickname ειναι αναμεσα μας ο Αδωνις;
από Alex Amsterdam » 20 Μαρ 2024, 15:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 50 Απαντήσεις
- 1311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
22 Μαρ 2024, 00:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πυρήνες της Φωτιάς: Λιμενικοί των ΟΥΚ ανάμεσα στους συλληφθέντες
από pylothess » 10 Φεβ 2024, 18:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
15 Φεβ 2024, 22:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολεμος της Τροιας:Ενας εμφυλιος αναμεσα σε Αλβανους?
από Στρακαστρουκας » 30 Αύγ 2024, 21:48 » σε Ιστορία - 15 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
01 Σεπ 2024, 00:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρεις καφέδες «made in Greece» ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου
από Μαδουραίος » 02 Οκτ 2023, 09:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
02 Οκτ 2023, 09:55
-