Esse é o Brasil do seu Bolsonaro!!!
Re: Esse é o Brasil do seu Bolsonaro!!!
Δεν πιστεύω πως θα συμβεί καμιά καταστροφή. Ψυχραιμία. Δεν είναι κι αβγό.
Ordem e Progresso.
- blackpaint
Αφήνω αυτά πρόχειρα εδώ

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Τι λες βρε παιδί μου; Έκανε τέτοιο πραγμα ;blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 12:37o Τραμπ εχει δηλωσει εθνικιστης (το επιθετο λευκος αποσιωπηθηκε, αλλα υπονοειται)
Αν το έκανε δηλαδη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- blackpaint
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:50Τι λες βρε παιδί μου; Έκανε τέτοιο πραγμα ;blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 12:37o Τραμπ εχει δηλωσει εθνικιστης (το επιθετο λευκος αποσιωπηθηκε, αλλα υπονοειται)
Αν το έκανε δηλαδη.
- Otto Weininger
Δεν ειναι θέμα παρηγοριας. Αλλά τι να γίνει δηλαδή; Πρέπει εξ ορισμού ότι λένε οι χρυσαυγίτες να είναι λάθος επειδή είναι χρυσαυγίτες;vatraxos έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 12:32Αυτό τώρα είναι παρήγορο με δεδομένη την υψηλή πολιτική ευφυία που διακρίνει τα ούγκανα;Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 09:52Όταν καταλάβεις ότι δεν ακολουθούν οι πολλοί τους χρυσαυγίτες αλλά οι χρυσαυγίτες τους πολλούς, ίσως πάψεις να είσαι πεντικιουριστρα της Χίλαρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 08:25
Άλλο ένα νήμα που οι αγνοί Τραμπικοι πατριώτες είναι απλά οι κωλογλυφτες των χρυσαυγιτων.
- Otto Weininger
Οκ είπε ότι είναι Nationalist. Και ξαναρωταω που το κακο ;blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:51Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:50Τι λες βρε παιδί μου; Έκανε τέτοιο πραγμα ;blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 12:37
o Τραμπ εχει δηλωσει εθνικιστης (το επιθετο λευκος αποσιωπηθηκε, αλλα υπονοειται)
Αν το έκανε δηλαδη.
- blackpaint
και τα αυγα το ιδιο λενε, και ο πουτιν τα ιδια λεει, και ολο το κακο συναπαντημα τα ιδια λεει.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:56Οκ είπε ότι είναι Nationalist. Και ξαναρωταω που το κακο ;blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:51Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:50
Τι λες βρε παιδί μου; Έκανε τέτοιο πραγμα ;
Αν το έκανε δηλαδη.
- Otto Weininger
Ναι οκ, αλλά αυτο εξηγώ. Το να είσαι εθνικιστής δεν είναι κακό. Το ότι πολλοί το έχουν καμουφλάζ για να κρύψουν άλλα, είναι αλήθεια.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:58και τα αυγα το ιδιο λενε, και ο πουτιν τα ιδια λεει, και ολο το κακο συναπαντημα τα ιδια λεει.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:56Οκ είπε ότι είναι Nationalist. Και ξαναρωταω που το κακο ;
Αν εσένα πάλι δεν σου αρέσει ο εθνικισμός, πρόβλημα σου.
Όχι εξ ορισμού, αλλά σε ζητήματα πολιτικής, δε μπορεί να σε αφήνει ασυγκίνητο το γεγονός ότι πανηγυρίζουν.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:55Δεν ειναι θέμα παρηγοριας. Αλλά τι να γίνει δηλαδή; Πρέπει εξ ορισμού ότι λένε οι χρυσαυγίτες να είναι λάθος επειδή είναι χρυσαυγίτες;
Τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- blackpaint
ο εθνικισμος ειναι λοιπον ενα συνολο, υποσυνολο του οποιου ειναι η χρυση αυγη: εαν εσυ δεν βλεπεις το προβλημα και δεν σε χαλαει να εισαι μερος ευρυτερου συνολου που περιλαμβανει χα και δικτατορες, δεν το εχω εγω το προβλημα.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:06Ναι οκ, αλλά αυτο εξηγώ. Το να είσαι εθνικιστής δεν είναι κακό. Το ότι πολλοί το έχουν καμουφλάζ για να κρύψουν άλλα, είναι αλήθεια.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:58και τα αυγα το ιδιο λενε, και ο πουτιν τα ιδια λεει, και ολο το κακο συναπαντημα τα ιδια λεει.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:56
Οκ είπε ότι είναι Nationalist. Και ξαναρωταω που το κακο ;
Ο εθνικισμος ειναι κατι πολυ κακο και συνωνυμο του φασιστα. Κανεις πλην φασιστοειδων δεν δηλωνει πια εθνικιστης και στην αμερικη ολοι δηλωνουν λευκοι εθνικιστες. Ειναι λοιπον σαν να λες ειμαι κλουξ κλαν, οχι κου κλουξ κλαν.
Αντέξαμε Πολάκη, θα αντέξουμε και τον Βραζιλιάνο.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 12:45λεει ομως τα ιδια με τα αυγα, και μερικα ακομα χειροτερα. Δεν χρειζεσαι απαραιτητα σβαστικες για να σαι φασιστας. και ο τυπος ειναι κανονικοτατος φασιστας.
Ordem e Progresso.
- blackpaint
τι κοτσανα ηταν αυτη τωρα;Cavaliere έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:15Αντέξαμε Πολάκη, θα αντέξουμε και τον Βραζιλιάνο.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 12:45λεει ομως τα ιδια με τα αυγα, και μερικα ακομα χειροτερα. Δεν χρειζεσαι απαραιτητα σβαστικες για να σαι φασιστας. και ο τυπος ειναι κανονικοτατος φασιστας.
- Otto Weininger
Και ο διεθνισμός είναι ένα σύνολο, υποσύνολο του οποίου είναι κομουνιστές, δικτάτορες και σφαγείς καθώς επίσης και τρομοκράτες.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:13ο εθνικισμος ειναι λοιπον ενα συνολο, υποσυνολο του οποιου ειναι η χρυση αυγη: εαν εσυ δεν βλεπεις το προβλημα και δεν σε χαλαει να εισαι μερος ευρυτερου συνολου που περιλαμβανει χα και δικτατορες, δεν το εχω εγω το προβλημα.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:06Ναι οκ, αλλά αυτο εξηγώ. Το να είσαι εθνικιστής δεν είναι κακό. Το ότι πολλοί το έχουν καμουφλάζ για να κρύψουν άλλα, είναι αλήθεια.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 13:58
και τα αυγα το ιδιο λενε, και ο πουτιν τα ιδια λεει, και ολο το κακο συναπαντημα τα ιδια λεει.
Ο εθνικισμος ειναι κατι πολυ κακο και συνωνυμο του φασιστα. Κανεις πλην φασιστοειδων δεν δηλωνει πια εθνικιστης και στην αμερικη ολοι δηλωνουν λευκοι εθνικιστες. Ειναι λοιπον σαν να λες ειμαι κλουξ κλαν, οχι κου κλουξ κλαν.
Τι να γίνει τώρα; Να στα χρεώνω όλα αυτά κάθε φορά που λες κάτι;
- blackpaint
ναι, μονο που εαν δηλωσεις διεθνιστης ειναι σχεδον ξεκαθαρο πως δηλωνεις οριτζιναλ κομμουνιστης. Μονο που κανεις δεν δηλωνει διεθνιστης (πλην ΚΚΕδων) ουτε γκλομπαλιστης.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:18Και ο διεθνισμός είναι ένα σύνολο, υποσύνολο του οποίου είναι κομουνιστές, δικτάτορες και σφαγείς καθώς επίσης και τρομοκράτες.blackpaint έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:13ο εθνικισμος ειναι λοιπον ενα συνολο, υποσυνολο του οποιου ειναι η χρυση αυγη: εαν εσυ δεν βλεπεις το προβλημα και δεν σε χαλαει να εισαι μερος ευρυτερου συνολου που περιλαμβανει χα και δικτατορες, δεν το εχω εγω το προβλημα.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2018, 14:06
Ναι οκ, αλλά αυτο εξηγώ. Το να είσαι εθνικιστής δεν είναι κακό. Το ότι πολλοί το έχουν καμουφλάζ για να κρύψουν άλλα, είναι αλήθεια.
Τι να γίνει τώρα; Να στα χρεώνω όλα αυτά κάθε φορά που λες κάτι;