Συριζα Εκλογη Αρχηγου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιον θα θελατε για αρχηγο;

Το δημοψήφισμα λήγει την 31 Ιούλ 2023, 16:42

Αχτσιογλου
22
29%
Τσακαλωτος
5
7%
Δουρου
1
1%
Τεμπονερας
6
8%
Χαριτσης
1
1%
Πολακης
35
46%
Αλλος
6
8%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Re: Συριζα Εκλογη Αρχηγου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 15 Ιούλ 2023, 12:10

Ναύτης έγραψε:
15 Ιούλ 2023, 12:00
Saliveros έγραψε:
15 Ιούλ 2023, 11:55
Ναύτης έγραψε:
15 Ιούλ 2023, 11:52
Δημοκρατικό κέντρο, ως γνωστόν, είναι εκείνο που βρίσκεται εγγύτερα προς τη σοσιαλδημοκρατία, την προοδευτική κεντροαριστερά δηλαδή. Είναι μια αναφορά που κρατά από την πάλαι ποτέ ένωση κέντρου του Γ. Παπανδρέου.
Η νουδού με Αδώνιδες και Βορίδηδες, για να φέρω μερικά παραδείγματα μόνο, έχει τόση σχέση με το δημοκρατικό κέντρο, όση κι ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Μήπως να κοίταγες σε κανένα λεξικό το λήμμα "Δημοκρατία";
Μήπως να μην παίρνεις προσωπικά όποια αναφορά θεωρείς ότι δεν είναι αρκούντως δοξαστική για το κόμμα που υποστηρίζεις;
"Προσωπικά"; :smt017

Δηλαδή;
Αν ποστάρω οτιδήποτε θα είναι "προσωπικό" σαν βουάρ; Να βγάλω τον σκασμό; Δεν δικαιούμαι διά να ομιλώ, όπως έλεγε ο μέγας δημοκράτης Κουτσόγιωργας;

Δικαιούται η Αριστερά, με μεγάλο μέρος της να έχει πίσω της κάποιες από τις μεγαλύτερες θηριωδίες της σύγχρονης εποχής, να πατεντάρει την έννοια της δημοκρατικότητας, και δεν δικαιούται μια απόλυτα δημοκρατική παράταξη να δηλώσει δημοκρατική!

Σα να παρα-σφίξαν οι ζέστες.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης

Άβαταρ μέλους
    Φραγμένος_Τελεστής
    Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 15 Ιούλ 2023, 12:32

Παυλάρας. Νομίζω εδώ συμφωνούμε όλοι: ζαίοι, κνεοδημοκράτες και ακομμάτιστοι πολίτες.
    -_-

Άβαταρ μέλους
    Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 15 Ιούλ 2023, 12:36

Saliveros έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 12:10
    Ναύτης έγραψε:
    Saliveros έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 11:55

Μήπως να κοίταγες σε κανένα λεξικό το λήμμα "Δημοκρατία";
    Μήπως να μην παίρνεις προσωπικά όποια αναφορά θεωρείς ότι δεν είναι αρκούντως δοξαστική για το κόμμα που υποστηρίζεις;

Δηλαδή;
    Αν ποστάρω οτιδήποτε θα είναι "προσωπικό" σαν βουάρ; Να βγάλω τον σκασμό; Δεν δικαιούμαι διά να ομιλώ, όπως έλεγε ο μέγας δημοκράτης Κουτσόγιωργας;

Δικαιούται η Αριστερά, με μεγάλο μέρος της να έχει πίσω της κάποιες από τις μεγαλύτερες θηριωδίες της σύγχρονης εποχής, να πατεντάρει την έννοια της δημοκρατικότητας, και δεν δικαιούται μια απόλυτα δημοκρατική παράταξη να δηλώσει δημοκρατική!

Βρε ό,τι θες να ποστάρεις, αρκεί να αναγνωρίζεις και στους υπόλοιπους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο και να μην σεληνιάζεσαι κάθε φορά που νομίζεις ότι θίγουμε τα τοτέμ σου.
    Κατά τα λοιπά, μου ανέβηκε ένας λυγμός όταν έριξες την κορώνα περί "απόλυτα δημοκρατικής παράταξης".

Άβαταρ μέλους
    Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 15 Ιούλ 2023, 12:37

Arisvilla έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 12:09
    Ναύτης έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 11:58
    Arisvilla έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 11:02
    Πολύ προώθηση παίζει από τα ΜΜΕ στην Αχτσιογλου. Το περιβάλλον Τσιπρα δεν την πολυστηριζει πάντως. Εγώ άκουσα ότι μίλησε ο Αλέξης με Τεμπονερα και του είπε να βάλει υποψηφιότητα. Μέχρι στιγμής οι 2 υποψηφιότητες είναι κκε εσωτερικού style. Η Εφη επειδή έχει και τα looks και τα brains σίγουρα μπορεί να συσπειρώνει ένα ποσοστό που θα έχει τον Σύριζα δεύτερο κόμμα. Ο Τρίτος που ακούγεται είναι ο Παππάς που είναι καλός αλλά έχει το θέμα με την καταδίκη και θα τον φάνε τα τρολλς της ΝΔ. Ο Παύλος προς το παρόν δεν έχει κάνει κάτι.
    Θα κατέβει κι ο Παππάς, ίσως να κατέβει κι ο Πολάκης, αλλά ο,τι κι αν κάνουν, ο σύριζα, ως κόμμα εξουσία τουλάχιστον, τετέλεσται. Στις επόμενες βουλευτικές, ανεξάρτητα από το ποιος/ποια θα είναι αρχηγός, θα παλέψει σκληρά για την είσοδό του στη Βουλή κι η εφτάψυχη πασοκάρα θα δει ποσοστό που θα γράφει 2 μπροστά.
    Ο Τσίπρας παραμένει αίνιγμα.
    Διαφωνώ. Νομίζω ότι η Αχτσιογλου που κατά 99% θα βγει με την προώθηση από τα ΜΜΕ θα είναι πάνω από το πασοκ του γιδοβοσκου. Έστω και λίγο πάνω. Το πασοκ με τον Ανδρουλάτση αρχηγό μόνο στην Κρήτη θα βλέπει πάνω από 20% ποσοστό.
    Οψόμεθα. Πρώτο τεστ αυτοδιοικητικές, δεύτερο ευρωεκλογές.

Άβαταρ μέλους
    Isildur
    Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 15 Ιούλ 2023, 13:09

Ναύτης έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 12:36
    Saliveros έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 12:10
    Ναύτης έγραψε:

Δηλαδή;

Βρε ό,τι θες να ποστάρεις, αρκεί να αναγνωρίζεις και στους υπόλοιπους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο και να μην σεληνιάζεσαι κάθε φορά που νομίζεις ότι θίγουμε τα τοτέμ σου.
    Κατά τα λοιπά, μου ανέβηκε ένας λυγμός όταν έριξες την κορώνα περί "απόλυτα δημοκρατικής παράταξης".
    Λατρεία, προσωπικά δεν είδα κανέναν σεληνιασμό από τη μεριά του γέροντα, μια απλή ερώτηση έκανε νομίζω. Την ίδια απορία έχω κι εγώ βέβαια όποτε ακούω αριστερούς να οικειοποιούνται όρους όπως "δημοκρατία" και να θεωρούν ότι μόνο στο δικό τους στρατόπεδο ισχύει.

Ας μην ξεχνάμε (και αυτά είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, έτσι; μηνών, για να μην πω ημερών) τις κινήσεις των "αριστερών" Βαρουφάκη (πετάμε εκτός κόμματος όποιον [όποια, ακόμα καλύτερα] λέει μια κουβέντα παραπάνω ή όποια τολμάει να μείνει έγγυος), Ζωάρας (πετάμε εκτός λίστας τις γλυκούλες που νόμιζαν ότι θα γίνουν και βουλευτίνες και βάζουμε τους κολλητούς και τους γκόμενους), Αλέξαρο (απαγορεύουμε όλους πλην λίγων συγκεκριμένων να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε την άποψή τους γιατί κάνουν ζημιά) κι άλλες τέτοιες... "δημοκρατικές" κινήσεις.
    Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 15 Ιούλ 2023, 13:10

Ναύτης έγραψε:
    15 Ιούλ 2023, 12:36
    Α, κατάλαβα.
    Αναφέρεσαι στις χούντες που στήριξαν ο Καραμανλής και το Μητσοτακέϊκο.
    Το έγραφε άλλωστε κι η ΑΥΡΙΑΝΗ.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Ιούλ 2023, 13:11

Αν και δεν είμαι συριζαιος, στηρίζω εφαρα, εννοείται. Ωραία, δυναμική, με λόγο, και ευαισθησία. Όλα τα άλλα είναι τρολ η γραφικότητες. Κανονικά έπρεπε η έφη να είναι η μονη υποψήφιος.
      Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
      πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
      είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
      είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 15 Ιούλ 2023, 13:24

Τζουμακας :hebit:

πατησιωτης
      Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 15 Ιούλ 2023, 13:26

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Ιούλ 2023, 13:28

Ο τζουμακας είναι τρολ σαν τον κατσανεβα. Κανονικά θα έπρεπε να κατεβάσουν δικό τους κόμμα με τον αριστο.
      Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
      πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
      είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
      είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 15 Ιούλ 2023, 13:55

Περιμένω υποψηφιότητα από ΓΑΠ και Λαλιώτη
      Κουλης για Τέμπη
      Και εγω υπάλληλος ειμαι

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 15 Ιούλ 2023, 14:15

Πολακης :g094:

Άβαταρ μέλους
      Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Ιούλ 2023, 14:56

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
      15 Ιούλ 2023, 13:28
      Ο τζουμακας είναι τρολ σαν τον κατσανεβα. Κανονικά θα έπρεπε να κατεβάσουν δικό τους κόμμα με τον αριστο.
      Ο Τζουμάκας είναι πασοκοτραφής μιναρας. Θα πάρει τ'αρχιδια του. Γουσταρει τις παλιές δόξες. :smt005:
      ''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
      georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 15 Ιούλ 2023, 14:56

:smt005::smt005::smt005:

Εικόνα

Εικόνα

:-?:-?:-?
      看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
      SpoilerShow
      Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
      Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 15 Ιούλ 2023, 14:58

Zelda έγραψε:
      15 Ιούλ 2023, 14:15
      Πολακης :g094:
      Α, κι αυτός θα πάρει μια μάντρα. :102:
      ''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών