Δηλαδή, η φράση "πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς" δίπλα στη φωτογραφία 15 δημοσιογράφων, τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει;

Δηλαδή, η φράση "πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς" δίπλα στη φωτογραφία 15 δημοσιογράφων, τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει;
Τις φωτό τις έβαλε επειδή θεωρεί (και μαζί του η πλειονότητα των συριζαίων και ένα ικανό μέρος των πασόκων) ότι οι τύποι αυτοί συγκροτούν το δίκτυο της διαπλοκής και της διαφθοράς ή ένα μέρος του δικτύου της διαπλοκής και της διαφθοράς.Saliveros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:24Mea culpa
τις φωτογραφίες τις έβαλε για ευκολία, επειδή βαριόταν να γράφει τα ονόματά τους...
Να τελειώνουμε πολιτικά, φαντάζομαι.Isildur έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:29Δηλαδή, η φράση "πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς" δίπλα στη φωτογραφία 15 δημοσιογράφων, τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει;
και με το "έπρεπε να τον χώσω 3 μέτρα κάτω από τη γη"...(πολιτικά βεβαίως)Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:33Να τελειώνουμε πολιτικά, φαντάζομαι.
Κάτι αντίστοιχο με το: "θα τους κλείσω όλους στη φυλακή", "εγώ αυτούς θα τους πάω μέχρι τέλους", "να παρέμβουμε στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξανακυβερνήσουν".
Αυτό το νόπανο που ήταν πασόκος την χρυσή εποχή του και υπουργός και τα κονόμησε, τολμάει να κατηγορεί τον πιτσιρικά που έγινε πασόκος χτες.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιούλ 2023, 14:56Ο Τζουμάκας είναι πασοκοτραφής μιναρας. Θα πάρει τ'αρχιδια του. Γουσταρει τις παλιές δόξες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2023, 13:28Ο τζουμακας είναι τρολ σαν τον κατσανεβα. Κανονικά θα έπρεπε να κατεβάσουν δικό τους κόμμα με τον αριστο.
Εννοείς για εκείνο το κόσμημα της δημοσιογραφίας που, απευθυνόμενος στον Ξανθό, είπε: "μάζεψε τον σκύλο δίπλα σου", εννοώντας τον Πολάκη;Saliveros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:41και με το "έπρεπε να τον χώσω 3 μέτρα κάτω από τη γη"...(πολιτικά βεβαίως)
Εσύ φαντάζεσαι, αλλά ο αψύς δεν το διευκρινίζει. Λες το ίδιο να φαντάζονται όλοι όσοι τον διαβάζουν; Κάποιοι σαν τον κάφρο πχ που προέτρεπε τους αγανακτισμένους δημοκράτες να επισκεφτούν τα σπίτια όσων γνωρίζανε που είχαν ψηφίσει ΝΔ και να τα γαμήσουν όλα; Ξες, αυτός που συνέλαβαν και μιρτζόκλαιγε σαν μωρή παρθένα. Αλήθεια, αυτός (όπως και άλλοι, φαντάζομαι κι εγώ με τη σειρά μου), από ποιον επηρεάστηκαν και πήραν το θάρρος να εκφραστούν έτσι δημόσια; Από κανένα μεγαλοστέλεχος μεγάλου "δημοκρατικού" κόμματος, πιστεύω, που έστω και συγκαλυμμένα λέει κάτι τέτοια κι αυτός. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον αλλά δεν μου 'ρχεται τώρα...Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:33Να τελειώνουμε πολιτικά, φαντάζομαι.
Κάτι αντίστοιχο με το: "θα τους κλείσω όλους στη φυλακή", "εγώ αυτούς θα τους πάω μέχρι τέλους", "να παρέμβουμε στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξανακυβερνήσουν".
Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:31Τις φωτό τις έβαλε επειδή θεωρεί (και μαζί του η πλειονότητα των συριζαίων και ένα ικανό μέρος των πασόκων) ότι οι τύποι αυτοί συγκροτούν το δίκτυο της διαπλοκής και της διαφθοράς ή ένα μέρος του δικτύου της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Δουλειά ενός πολιτικού είναι, μεταξύ άλλων, να καταγγέλλει δημόσια κατά την συνείδησή του.
Δεν ξέρω για ποιον κάφρο μιλάς, ούτε και με ενδιαφέρει. Πάντως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.Isildur έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:46Εσύ φαντάζεσαι, αλλά ο αψύς δεν το διευκρινίζει. Λες το ίδιο να φαντάζονται όλοι όσοι τον διαβάζουν; Κάποιοι σαν τον κάφρο πχ που προέτρεπε τους αγανακτισμένους δημοκράτες να επισκεφτούν τα σπίτια όσων γνωρίζανε που είχαν ψηφίσει ΝΔ και να τα γαμήσουν όλα; Ξες, αυτός που συνέλαβαν και μιρτζόκλαιγε σαν μωρή παρθένα. Αλήθεια, αυτός (όπως και άλλοι, φαντάζομαι κι εγώ με τη σειρά μου), από ποιον επηρεάστηκαν και πήραν το θάρρος να εκφραστούν έτσι δημόσια; Από κανένα μεγαλοστέλεχος μεγάλου "δημοκρατικού" κόμματος, πιστεύω, που έστω και συγκαλυμμένα λέει κάτι τέτοια κι αυτός. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον αλλά δεν μου 'ρχεται τώρα...
Κοίτα, αν θεωρείς ότι έχεις ένα μοναδικό ταλέντο στο να ειρωνεύεσαι τον συνομιλητή σου, ευχαρίστως να σου αποδείξω ότι προσωπικά μπορώ απείρως καλύτερα.Saliveros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:48Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:31Τις φωτό τις έβαλε επειδή θεωρεί (και μαζί του η πλειονότητα των συριζαίων και ένα ικανό μέρος των πασόκων) ότι οι τύποι αυτοί συγκροτούν το δίκτυο της διαπλοκής και της διαφθοράς ή ένα μέρος του δικτύου της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Δουλειά ενός πολιτικού είναι, μεταξύ άλλων, να καταγγέλλει δημόσια κατά την συνείδησή του.
Μη συνεχίζεις, δεν θα αντέξει πολύ ακόμα το λάστιχο
Ο Γάλλης;Isildur έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:46Εσύ φαντάζεσαι, αλλά ο αψύς δεν το διευκρινίζει. Λες το ίδιο να φαντάζονται όλοι όσοι τον διαβάζουν; Κάποιοι σαν τον κάφρο πχ που προέτρεπε τους αγανακτισμένους δημοκράτες να επισκεφτούν τα σπίτια όσων γνωρίζανε που είχαν ψηφίσει ΝΔ και να τα γαμήσουν όλα; Ξες, αυτός που συνέλαβαν και μιρτζόκλαιγε σαν μωρή παρθένα. Αλήθεια, αυτός (όπως και άλλοι, φαντάζομαι κι εγώ με τη σειρά μου), από ποιον επηρεάστηκαν και πήραν το θάρρος να εκφραστούν έτσι δημόσια; Από κανένα μεγαλοστέλεχος μεγάλου "δημοκρατικού" κόμματος, πιστεύω, που έστω και συγκαλυμμένα λέει κάτι τέτοια κι αυτός. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον αλλά δεν μου 'ρχεται τώρα...SpoilerShow
Ούτε η ειρωνεία δεν επιτρέπεται στην Δημοκρατία;Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:51Κοίτα, αν θεωρείς ότι έχεις ένα μοναδικό ταλέντο στο να ειρωνεύεσαι τον συνομιλητή σου, ευχαρίστως να σου αποδείξω ότι προσωπικά μπορώ απείρως καλύτερα.SpoilerShowSaliveros έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:48Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 12:31Τις φωτό τις έβαλε επειδή θεωρεί (και μαζί του η πλειονότητα των συριζαίων και ένα ικανό μέρος των πασόκων) ότι οι τύποι αυτοί συγκροτούν το δίκτυο της διαπλοκής και της διαφθοράς ή ένα μέρος του δικτύου της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Μη συνεχίζεις, δεν θα αντέξει πολύ ακόμα το λάστιχο
Δεν με ενοχλεί απολύτως τίποτα. Έχω μάθει να συμπεριφέρομαι, όπως μου συμπεριφέρονται.
Ε ρε ζόρια...Ναύτης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 13:03Δεν με ενοχλεί απολύτως τίποτα. Έχω μάθει να συμπεριφέρομαι, όπως μου συμπεριφέρονται.
Επειδή σε εκτιμώ σε πήγα στο ρελαντί τόσο καιρό, αλλά νομίζω ότι το έχεις εκλάβει σαν ένδειξη αδυναμίας. Εσύ θες σώνει και καλά να το γυρίσουμε στον καλαματιανό, οπότε λέω να μην σου χαλάσω το χατήρι.
Και κατέβα λίγο απ' την καλάμα, που νομίζεις ότι είσαι η επιτομή της διανόησης και του φλεγματικού χιούμορ, μπορεί να πέσεις και να τραυματιστείς.