Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
Re: Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
Ο μικρός τρέχει σαν άλογο, δεν έχει κουραστεί καθόλου!
Εδιτ:
Λάθη ο Τζόκοβιτς...λάθη κούρασης και εκνευρισμού.
Εδιτ:
Λάθη ο Τζόκοβιτς...λάθη κούρασης και εκνευρισμού.
20 χρόνων είναι, λογικό. Μόνο μην πάθει πάλι καμία κράμπα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Βασικά, μην πάθει "Ναδάλ" κι έχει χρόνια προβλήματα με γόνατα κλπ. Κι άντε, ο Ναδάλ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατάφερνε και τα ξεπερνούσε, δεν μπορούν όλοι όμως.
Αλλά είναι παντού στο γήπεδο ο μικρός. Παντού...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Συμφωνώ, απλά ο Τζόλε είναι πλέον σε ηλικία απόσυρσης, αν κρίνω και από Ναδάλ, Φέντερερ.Λοξίας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:24Σε αυτό το επίπεδο δεν πάει πρώτα με την ηλικία αλλά με το πόσο ισχυρός είσαι.masterridley έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:19Έτσι και κερδίσει ο Νόλε, ας παραιτηθεί ο Ισπανός. Δεν γίνεται ρε φίλε να είσαι 20 και ο άλλος 36 και να μην μπορείς να τον κάμψεις.
Ο Νόλε δεν είναι σε καλή μέρα και τα χρόνια φαίνονται...
Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα κοντράρονταν στα ίσα. Έπρεπε κυριολεκτικά η προηγούμενη γενιά να αποσυρθεί για να ανεβούν οι επόμενοι.
Η γενιά του Αλκαράθ είναι πρακτικά 2 (μην πω και 3 δηλαδή...) τενιστικές γενιές μακριά από των Νόλε, Ράφα, Ρότζερ. Δεν είναι η επόμενη.masterridley έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:38Συμφωνώ, απλά ο Τζόλε είναι πλέον σε ηλικία απόσυρσης, αν κρίνω και από Ναδάλ, Φέντερερ.Λοξίας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:24Σε αυτό το επίπεδο δεν πάει πρώτα με την ηλικία αλλά με το πόσο ισχυρός είσαι.masterridley έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:19Έτσι και κερδίσει ο Νόλε, ας παραιτηθεί ο Ισπανός. Δεν γίνεται ρε φίλε να είσαι 20 και ο άλλος 36 και να μην μπορείς να τον κάμψεις.
Ο Νόλε δεν είναι σε καλή μέρα και τα χρόνια φαίνονται...
Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα κοντράρονταν στα ίσα. Έπρεπε κυριολεκτικά η προηγούμενη γενιά να αποσυρθεί για να ανεβούν οι επόμενοι.

- masterridley
Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω. Δλδ πρέπει να μπει μέσα ο Νόλε με ορό και προσωπική νοσοκόμα, για να τον διαλύσει ο Αλκαράθ; Για τι διαφορά τεχνικής μιλάμε;
@Isildur, επειδή έχω να παρακολουθήσω τέννις κάτι χρόνια, έχει βγάλει τίποτα αυτή η γενιά ή μόνο Αλκαράθ;
@Isildur, επειδή έχω να παρακολουθήσω τέννις κάτι χρόνια, έχει βγάλει τίποτα αυτή η γενιά ή μόνο Αλκαράθ;
Μην πει κανείς τον Τσιτσιπά...masterridley έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:51Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω. Δλδ πρέπει να μπει μέσα ο Νόλε με ορό και προσωπική νοσοκόμα, για να τον διαλύσει ο Αλκαράθ; Για τι διαφορά τεχνικής μιλάμε;

Ρούνε, Σίνερ είναι δυο ονόματα που μου έρχονται έτσι χωρίς πολλή σκέψη. Η αμέσως προηγούμενη έχει Τιαφό, Στέφανο, Σβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μεντβέντεφ και αρκετούς ακόμα. Ο Τίεμ ας πούμε, είναι κάπου μιάμιση με δύο γενιές πάνω, γι' αυτό και είπα ίσως 3 διαφορά.masterridley έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:51Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω. Δλδ πρέπει να μπει μέσα ο Νόλε με ορό και προσωπική νοσοκόμα, για να τον διαλύσει ο Αλκαράθ; Για τι διαφορά τεχνικής μιλάμε;

- masterridley
Ο Τσιτσιπάς είναι mvp μόνο στο cringe!Λοξίας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:53Μην πει κανείς τον Τσιτσιπά...masterridley έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 19:51Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω. Δλδ πρέπει να μπει μέσα ο Νόλε με ορό και προσωπική νοσοκόμα, για να τον διαλύσει ο Αλκαράθ; Για τι διαφορά τεχνικής μιλάμε;
"bullshit russian", "μαλακισμένη", bathroom breaks, αυτά τα ξέρω. Είναι πάντα τα πιο αστεία ποστ στο r/tennis
Καλυτερος αθλητής ο Ισπανός
Απλά ο άλλος είναι ρομπότ, δεν θα κάνει λάθος ποτέ
Βλέπω Αλκαράθ παντως
Απλά ο άλλος είναι ρομπότ, δεν θα κάνει λάθος ποτέ
Βλέπω Αλκαράθ παντως
Όχι ρε φίλε, όχι ο Νόλε, όχι αυτός.
Δεν λέω, υπερπαιχτούρα είναι, μπορεί και ο καλύτερος όλων των εποχών (για μένα βέβαια και για συγκεκριμένους λόγους είναι άλλος, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα και όχι αντικειμενική τοποθέτσηση), αλλά αν πάρει κι άλλα GS θα ξεφύγει κι άλλο από τους άλλους δυο και η μύτη θα φτάσει στο φεγγάρι. Όχι ότι δεν είναι ήδη δηλαδή...

Πώς δεν κάνει λάθη; Από τα λάθη του Νολε έχει κρατήσει τόσο ο αγώνας, 3-0 θα τον είχε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ρε 'το μπούστη!
Πήρε το τέταρτο σετ!
Πήρε το τέταρτο σετ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "σούταρε" την Πάουλα Μπαντόσα
από Μαδουραίος » 25 Σεπ 2023, 19:23 » σε Αθλητικά - 11 Απαντήσεις
- 748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Σεπ 2023, 00:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Μαρία. Η δική μας Μαρία
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 21:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
24 Δεκ 2024, 21:24
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
09 Ιούλ 2024, 21:41
-
-
Νέα δημοσίευση είχε δίκιο ο στέφανος;
από Ληστοσυμμορίτης » 26 Ιουν 2024, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Νοέμ 2024, 16:25
-